Esim uyusturucu kullaniyordu ama biraktigini soyluyor

Töbest evimize gelen tesisatçının uyuşturucu bağımlısı bir manyak olma ihtimali var yani. Ne hoş... Sizi aç bırakıp uyuşturucuya mı para veriyor?
Evden birseyi eksik etmiyor kimseye bi zararida yok hatta smdi kruutma makinesi istemisdim onu bile aldi eksiklik cekmiyorum para veriyor istedigimi aliyor ama ilgi desen yok iste

Evden birseyi eksik etmiyor kimseye bi zararida yok hatta smdi kruutma makinesi istemisdim onu bile aldi eksiklik cekmiyorum para veriyor istedigimi aliyor ama ilgi desen yok iste
O zaman muhtemelen satıcılık da yapıyor eşiniz. Aksi halde bir tesisatçı hem evine dört dörtlük bakıp hem uyuşturucuya yatıracak kadar büyük paralar kazanmıyordur diye tahmin ediyorum.

Benimde eşim senin ki gibiydi kendi kendime çıkıp gezip dolaştım baktı ben kendi kendime mutluyum hemen tavrı değişti dışarı çıkalım mı dediğimde kabul ediyor ve çıkıyoruz...

icki fiyatlarinin cok yuksek olmasi bu tarz uyarici maddelere surukluyor insani, bi nevi devlet eliyle itiliyor insanlar.
allah korusun pazarlamaci gibi oldum ama her fiyata her kalite bandinda urun var

O zaman muhtemelen satıcılık da yapıyor eşiniz. Aksi halde bir tesisatçı hem evine dört dörtlük bakıp hem uyuşturucuya yatıracak kadar büyük paralar kazanmıyordur diye tahmin ediyorum.
Suan maasli calisiyor zaten 4 bine yakin maas aliyor onun haricinde dogalgaz tesisatciligi yapyor tesisatdada iyi para var bazen cok guzel para gecyor eline oyzden saticilik yapmasna gerek kalmaz diye dusunuyorum ve hep soledim ona sakin bu eve haram para getirme diye haram oara bogazimizdan gecmesn dedim umarim yapmiyordur

Benimde eşim senin ki gibiydi kendi kendime çıkıp gezip dolaştım baktı ben kendi kendime mutluyum hemen tavrı değişti dışarı çıkalım mı dediğimde kabul ediyor ve çıkıyoruz...
İnaninki benm esim degismez niye bilmiyorum ama adam siz veriyor genede goturmuyor 2 hafta once dediki senle yarin cikalim biyerlere gideriz yeriz snra cafeye fekan gideriz oasta fekan yeriz geliriz dedi sonra ben guldum tabi giturmezsin diye ertesi gun oldu ve esim cay toplamaya gitti sonrada ise gitti hep bole bundan 2 sene oncede surekli soz verdi kahvaltya gorurecem seni dedi surekli soz verdi asla goturmedi baska zaman gene soz verdi senle yemek yicez disarda dedi bu hafta usimi ayarlicam dedi sonra asla goturmedi sonra bi gun aradi beni hadi ahzrlan cikiyoruz dedi bende sevindim gidecez diye cocuk uyuyo dedm cocugu uyandir dedi geldi eve cocugu bile uyandurdu goture goture sahile cekirdek yemege goturdu adam soz veriyor ama icraat yok

Benimkide aynıydı ama ben kendim gezip tozup evde mutlu mutlu anlatınca bu sefer kendisi gelir oldu yanımda

Boşanmayı neden düşünmüyorsunuz?

icki fiyatlarinin cok yuksek olmasi bu tarz uyarici maddelere surukluyor insani, bi nevi devlet eliyle itiliyor insanlar.
allah korusun pazarlamaci gibi oldum ama her fiyata her kalite bandinda urun var
İçkiden daha ucuz meth olacağını sanmıyorum. Diğer maddeler belki ama konu sahibi meth diyor.

İçkiden daha ucuz meth olacağını sanmıyorum. Diğer maddeler belki ama konu sahibi meth diyor.
Esim meth kullaniyor ama fiyati ne kadar bilmiyorum cok onceden bnunla ilgili solemisdim bisiler paramizi onlara veriyosun dedm kim bilir nekadardur diye dediki cok ucuzdu diyodu ama parasini hic bilmiyorum tabiki beni kandirmak icin yalan soylemisdir gene

Aileniz ne diyor bu durumlara?
Babam yok annemle ablam var iksiide bilmiyolar zaten anneme de solemedim bir sey annemle normal bi iliskim zaten yok pek anlasamayiz biz bide annem her seyi abartmaya bayilir ayni 5 yasndaki cocuk gibidir cok oncedende diyodu zaten bosanirsa benm evme gelemez diye annem asla istemez bizim kimsemiz kalmaz deyip durur zaten annemin kardesleri annemi sevmezler ancak kullanirlar teyzeye gkein gitmek bole bisey annemde hic bizaman durmaz arkamda lohusa halmle kaynanam neler etti banada annem sesini cikartmadi bide annem kardeslerinden buyukdur genede kardesi bana neler etti annem sustu neymis annem bisey derse annemi kovarmis sonra oyuzden bisey diyememis oyuzden ayrilirsamda kimsem kalmaz tek basma ev tutup iki cocukla nasil yaparim blmiyorum 4 aylik hamileyim 2 bucuk yasnda kizim var

Of size zerre üzülmüyorum malesef de yazık günah o çocuklara ya. Anne evden çıkmıyor baba uyuşturucu bağımlısı. Nasıl bir gelecekleri olcak kimbilir. Tüplerinizi bağlatsaydınız madem hiç mi üzülmüyorsunuz ya çocuklar için. Ayrıca kimse kusura bakmasın uyuşturucu bağımlısı adamı öğrendiğinin ikinci günü gider boşarsın oturup çocuk yapmazsın.

Anlattığınıza göre kullanmaya devam ediyor. Madde bağımlılarının bağımlılıktan kurtulmalarının zor olduğunu düşünüyorum.

Maşallah siz de epey hakimsiniz bu konuya
Ben hakim değilim fiyatlara ancak meth üretimi zor sentetik bir uyuşturucu diye biliyorum. Ucuz olmasını aklım kesmedi.
Dealer gibi olmamak icin piyasadan bilgi vermeden yuzeysel bu kadar soyleyebiliyorum.
Halusinojenik etkenli uyaranlara karsi ilgim ve bilgim var, hobim.

bence hala kullanıyor olabilir
3.çocuğu yapmayın
boşanın diyicem de ona da yanşmıyorsunuz

Anlıyorum maalesef akraba akrep diye bu yüzden diyorlar.
Dua etmekten başka yol yok gibi.
Bu arada yaşınız küçük sanırım. Eğer lise mezunuysanız dışardan üniversite okuyup iş güç sahibi olmak için çabalayın. 10 yıl sürse bile mutlaka altın bileziğiniz olsun kolunuzda.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…