- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 28
- Konu Sahibi Kucuk prensesim
-
Tabiki haklisiniz bagimli birisyle evli olmakda oldukca zor olan cocuklara oluyir bununda farkindayim zaten surekli iciyormus ictimi diye dusunmej okdukca yoruyor zatemLütfen bir çocuk daha yapmayın. Karnınızdakinin de bağımlı olma riski var. Bir de, çocuk sorunlu evliliği düzeltmez, bazen en sağlam evliliği bile sarsabilir.
O ilaçlar keyif vermiyor sadece teskin ediyor diye biliyorum ben de. Bu adam keyif arıyor, yoksa uzun zaman önce bırakmış, neden ilaca başlasın tekrar?Benim bildiğim amateme yatış yapılmadan o ilaçlar verilmez .eşin o ilaçları başka yerden alıyor olmasın.sen onunla gittinmi psikiyatri ye
sizin uyuyor dediginiz durumlarda muhtemelen etkisinde halusinasyon falan goruyor mu, ellerine bakiyor mu, aynalardan kaciyor mu? gerci kimisi gozunu aynalara dikiyor.İkimizde istemyorduk aslnda cocuk ben zaten kesnlikle istemiyordum bole briinden bidaha cocuk niye yapayim acayip sinirli briisi sinirlendiginde gozu hic bir sey gormez snra pisman olur onun bu halleri yyusturucu bgimlisi olmasi beni maffetti zaten akraba evliligi yaptik annem zaten arkamda durmaz ben calismiyorum tek basma ne yaparim diye korkumdan ayrilamadm smdide bidaha hamileymisim
İlacla birlikte madde kllanirsa zarar gorur diye bende biliyordum ama nedense esimde bir sey yok bilemiyorum artk nasil bole saklayabiliyor
Ramazana girmeden tam 2 gun oncede internetten gene arama yapmis metefetaminden nasil kurtulunur seklinde snra ben bunu goruncede ona sordumki ramaza girdik diyemi biraktin inkar etti ama ramazana girmeden tam 2 gun ince bnu arastirmis olmasida cok supheli ictigini ortaya cikartiyor cunki oskyatriye gidip 2 senedir zatwn ilac kllaniyor ve braktim diyordu smdi tekrardan arama yapiyor internetten ictigini gisteriyor bunlar ama hic bisekilde ictigini yakalayamiyorum iste kardesi biliyor aslnda onunla konusdum oda anlayamyor suanda abisinin kullanip kullanmadigini esim kardesinede baya yeminler etmis kullanmiyorum diye ama cok guzel yalan soyleyebiliyor yalandan yerede yemin etmisdir ictigi cok acik ortada aslindaArama motoruna durduk yere "meth kullandıktan sonra terleme" yazmaz kimse.
Demek ki hala kullanıyor. Evet kullanıyorum diyecek hali yok ki.
Boşanma gibi bir seçeneğiniz yok sanırım.. Allah eşinizi ıslah etsin inşallah. Korunun 3. çocuğu yapmayın.
Ailesiyle konuşun durumu bildirin.. Yapacak başka bir şey yok..
O ilaçlar uzun süreli kullanıyor.yani istersen aylarca içmemiş ol o ilaç kullanılıyor . Örnek veriyorum basit bir anksiyete hastası bile 1 yıl ilaç kullanıyor .kaldık maddeden bahsediyoruz onlar yıllarca kullaniliyorO ilaçlar keyif vermiyor sadece teskin ediyor diye biliyorum ben de. Bu adam keyif arıyor, yoksa uzun zaman önce bırakmış, neden ilaca başlasın tekrar?
Ben gitmedim ama e nabizdan kontrol ediyorum arastrma hastanesinde pskiyatriye gidiyor ilac yaziliyor e nabizdna gorunuyor recetesi ve doktora gittigi bende o sekilde emin oliyorum ama kullandigi ilaclar antideprasan yerine geciyor zaten raporlu ilaclarBenim bildiğim amateme yatış yapılmadan o ilaçlar verilmez .eşin o ilaçları başka yerden alıyor olmasın.sen onunla gittinmi psikiyatri ye
Surekli evde durmakdan bunaliyorum artik cocuk surei evde duruyor biyere gittigi yok bizi sadece annesine goturuyor buda yeterince sinirlerimi bozuyor ailesnin yanina giturecegni cocugum biraz hava alsin diye baska bi yerede goturebiliree siz yaklasik bi sene oncesinde yine benzer bi konu acmissiniz.
bu adam kullanici belli oldu yani, surpriz degil ki teyze oglunuz oldugu icin de bosaniyormussunuz anneniz istemiyormus babaniz, kimseniz yok.
Calismiyorsunuz e bi de hamilesiniz, sizin gezip tozmaktan daha buyuk sorunlariniz var.
Kaliteli uyusturucu da kullanmiyorsa vay halinize sperm kalitesi de duser karninizdaki bebeginizin saglik durumu umarim iyidir.
Sordum şimdi eşime o da dedi alabilirmis zaten raporlu ilaçlar onlar. Rapor çıkmadan önce idrarda madde tespiti yapılıyor sonra ilaç raporu veriliyor sonra her ay idrar veriliyor eğer idrar da tekrar madde çıkarsa ilaç iptal oluyorBen gitmedim ama e nabizdan kontrol ediyorum arastrma hastanesinde pskiyatriye gidiyor ilac yaziliyor e nabizdna gorunuyor recetesi ve doktora gittigi bende o sekilde emin oliyorum ama kullandigi ilaclar antideprasan yerine geciyor zaten raporlu ilaclar
Meth cok berbat bi uyusturucu uyusturucularin en kotusuymus ve en zararlisi arastirmisdim biraz bunu birakmak nerdeyse imkansiz gibi bir sey bukadar berbat bir seye bulasmis biraktigini soyluyir ama cok usta bir yalanci hic renk vermiyor artik kendimden supe ediyorum adama iftirami atiyorum diyeBen sigara bağımlılarına bile tahammül edemiyorum meth kaçıncı seviye
Eskiden denetimli serbestligi vardi 2 sene oncesinde bi sure hastaneye hep gitti test verid snra doktor ilac yazdi dogrudur ama denetimli serbestligi baya onceden bitti smdi hastaneye gidiyor hic test yapmadan direk ilaclari yaziyorlar e nabizdna bakyorum test felan yapilmamis direk doktor ilaci yazmis doktorlarda umursamiyorlar belkideSordum şimdi eşime o da dedi alabilirmis zaten raporlu ilaçlar onlar. Rapor çıkmadan önce idrarda madde tespiti yapılıyor sonra ilaç raporu veriliyor sonra her ay idrar veriliyor eğer idrar da tekrar madde çıkarsa ilaç iptal oluyor
Aksam icitigi ilac sayesinde esim acayip derecede uyuyor sabah zor kalkyor kahvalti ediyor snra tekrar yataga yatiyor horluyor bile bildiginiz uyuyor adam ama sabah uyandiginda sabahki ilacini icerse izaman ayiliyor iste uyutmuyor sabahki ilac ama bazen sabahlair uyumak istiyor sabah ilac icmyor buda surekli uyuyor ama meth uyutmaz normal sartlarda ama aksam ilaci oyuzden mi iciyor uyumak icin onu bilmiyorum esim aynaya bakar onda sorunu yok terlememek icin kendisine bisiler surer aynaya gecer ayna karsisinda eder skntisi yoksizin uyuyor dediginiz durumlarda muhtemelen etkisinde halusinasyon falan goruyor mu, ellerine bakiyor mu, aynalardan kaciyor mu? gerci kimisi gozunu aynalara dikiyor.
uzuldum.
İlk hamileligimde esim gece uyumazdi gece bile ise gderdi sabah olur uyumazdi meger uyusturucudanmis hic uyumasi yoktu snra yakalandi brakmak istedi bunu ilaclar kullandi hala daha kullaniyor ama uyusturucuyu braktim diyor sadece terleme var esimde ve gunduz evdeyse muhakkak uyur ozellikke benim yanmdayken ailesinin yanina gidince sknti yok orda ayik durur calisir ama benm yanimdayken surekli adam uyuyorBenim eski eşim uyuşturucu bağımlısıydi.
Hiç bırakmaya çalışmadı
Ondaki durumda terleme falan olmazdı
Gece asla uyumazdi, halüsinasyon görürdü.cok enerjisi vardı.gunduz uyur gece uyumaz ve kullandığı zaman aşırı sıvı tuketirdi.surekli ağız kuruluğu yaşardı hep sakız çiğnerdi.ben bunları gözlemledim.
Ben uyuşturucu kullandığını hamileyken öğrenmiştim.bu halleri normal zannederdim yakalamasam asla anlamazdım.
Sizde bu durumlar var mı.bence sadece terlemekle anlaşılmaz.eski eşimde görmedim belki o yüzden böyle düşünüyorum.
Birde ayrıca fikrim uyuşturucu çok zor bırakılıyor.ben bir kez şahit oldum kullanana maalesef.ve asla bırakacağını düşünmüyorum.isiniz çok zor Allah kolaylık versin.gercekten çok üzüldüm çünkü yaşadım gördüm ne desek faydasız
Dogrudur komidini actim ve en arka ksmnda bisey vardi bi an gozume ilisdi bide bakarim meth yani kristal biseydi zaten orda baska biseyin ne isi var direk uyusturucu oldugunu anlamsdim esime soledigimde onu orda unuttum dedi ben blseydim onu icmisdim kesin dedi ve o gun bugundur daha evde hic bir sey bulamadim biraz evi aradim ama bulamadim acikcasi zaten esiminde onu orda unutma sansi yok gibi geliyor bana onu oraya koyduysa kesin ozamanlarda iciyordur onu ama inkar etmisdirTemmuz ayında bir jonu daha açmışsınız evde uyuşturucu madee bulduğunuzla ilgili. Ordaki yorumları detaylı okumadım ama eşinizin kullanıyo olma ihtimali yüksek
Benim esim calisiyor tesisatci zaten surekli ek isede gider para kazanyor ksiin is olmadigi icin zorlanyor ama kisnda aralarda calisiyor gene oyuzden esimin para bulmasi pek zor degil her sekilde bu illetlere para bulup verebilirKonu hakkında hiç bir fikrim yok o yüzden yorum yapamam ama merak ettiğim bir şey var. Bizi işi gücü yerinde ortalama üstü para kazanan insanlar olarak haftada 2 alkol alınca bütçemiz sarsılırken bu işsiz güçsüz boş beleş adamlar her gün uyuşturucu alacak parayı nasıl buluyorlar? Ve kadınlar niye bu adamlara katlanıp düzeltmeye çalışıyor?
Töbest evimize gelen tesisatçının uyuşturucu bağımlısı bir manyak olma ihtimali var yani. Ne hoş... Sizi aç bırakıp uyuşturucuya mı para veriyor?Benim esim calisiyor tesisatci zaten surekli ek isede gider para kazanyor ksiin is olmadigi icin zorlanyor ama kisnda aralarda calisiyor gene oyuzden esimin para bulmasi pek zor degil her sekilde bu illetlere para bulup verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?