- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 28
- Konu Sahibi Kucuk prensesim
Kizlar merhaba bi konuda fikrinize ihtiyacim var bundan 2 sene once esimin uyusturucu (meth) bagimlisi oldugunu ogrenmisdim yakalanmis ve buyuzden denetimli serbestlik verilmisdi esimde pskiyatriye gidip ilac kullaniyordu bunu birakmak icin hepde soyluyor birakacam biraktim icmiyorum diye aldigi ilaclar aksam ictigi esime uyku veriyor sabah kaltigindada baska ilac iciyor esimi gunduz ayik tutuyor meth kullandigi zamanlarda esim geceleri hic uyumazdi daha sonra esimin denetimli serbestligi bitti bayadirda hic icmiyorum diyor ve gercekten icmis gibide gelmiyor hic eve eskiden icerdi o halleri yok esimin ama pskiyatridende ilaclari bittikce yenilerini surekli aliyor ilaclar sayesnde aksamlari uyuyor ama esimdede cok asiri derecede terleme sorunu var inanin her sabah esim kalktiginda carsaflari yikiyorum okadar terliyor vucudundan terler akiyor internetten baktim kullandigi ilac cok ter yaparmis yan etkilerinde var ama esimin telefonunu kurcaladim gecen gun ve internet gecmisine baktim esim internetten arama yapmis ( meth ictikden sonra neden terleme olur ) daha sonra ( meth ictikden sonra terleme nasil onlenir ) seklinde arama yapmis ve bunu esime solemedim ama iciyomusun dedigimde israrla icmiyorum icen adam boylemi olur seklinde konusuyor gercekten iciyormus gibide bi hali yok ama diyorumki acaba pskiyatriden aldigi ilaclar sayesinde mi bu sekilde ictigini anlamiyorum ilaclarin etkisiylemi uyusturucu kullandigi belli olmyor eger uyusturucu kullanmasaydi internetten bu sekilde neden arama yapsin bilmiyorum ayni durumda olan arkadaslar varmi acaba gercekten kafam cok karisik bi kizim var ve bidaha hamleyim ne yapacagimi bilmiyorum