Müthiş bir kontrol etme isteği var kadin da. Her konuda. Sürekli kendi. Onun yapmadığı yapamadığı birseyi kimsenin yapmaya hakkı yok mesela. Sürekli ariyor takip etmek için işteÇok şaşkınım niye o kadar arıyorustelik öz anne bile değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müthiş bir kontrol etme isteği var kadin da. Her konuda. Sürekli kendi. Onun yapmadığı yapamadığı birseyi kimsenin yapmaya hakkı yok mesela. Sürekli ariyor takip etmek için işteÇok şaşkınım niye o kadar arıyorustelik öz anne bile değil
Bana annem üzülür gezemeyiz diyecek bir adamla şuan evli olmazdım. Evlenince önce eştir. Anne daha sonraYahu ana oğul arasında
Siz neden takılıyorsunuz?
Annem üzülür seni gezdiremem de diyebilirdi.
Adam sizinle geziyor ne güzel...
Bırakın anasına ne derse desin. Böyle içi rahat ediyor demek ki
Keşke eşiniz açmasaMüthiş bir kontrol etme isteği var kadin da. Her konuda. Sürekli kendi. Onun yapmadığı yapamadığı birseyi kimsenin yapmaya hakkı yok mesela. Sürekli ariyor takip etmek için işte
Annesi değil üvey anneYahu ana oğul arasında
Siz neden takılıyorsunuz?
Annem üzülür seni gezdiremem de diyebilirdi.
Adam sizinle geziyor ne güzel...
Bırakın anasına ne derse desin. Böyle içi rahat ediyor demek ki
Yani?Annesi değil üvey anne
Eşim gık edebilecek karakterde değil malesef. Kadında kendini acayip acındiriyor yalan şeylerle. Ulaşamazsa durmadan üst üste aramaya devam ediyor. 5 defa 6 defa üst üste arıyor mesela. Psikoloji bozuyorKeşke eşiniz açmasa
Ben bazen bazı telefonları açmam
Eşimin dün teyzesi beni arıyor eşim diyor önemli bişey galiba aç
Banane beklesin geziyoruz şurada niye böleyim dedim .
Bunu eşinize asilayabilirseniz aslında zamanla kadının telefonlarını açmamaya başlar o da
Haliyle üvey anne de arama sıklığınki dusurmez mi acmiyorlar artık beni diye
Annesi değil aslında yani
O zaman lütfen siz başbaşa kalınca konuşun üvey anneyle .Eşim gık edebilecek karakterde değil malesef. Kadında kendini acayip acındiriyor yalan şeylerle. Ulaşamazsa durmadan üst üste aramaya devam ediyor. 5 defa 6 defa üst üste arıyor mesela. Psikoloji bozuyor
Yere atıp kendini bayılma numarası yapar artıkO zaman lütfen siz başbaşa kalınca konuşun üvey anneyle .
Aramasıni böyle sık sık üst uste yapmasindann duydugunuz rahatsızlığı belirtin hiç hoş değil
Gerçekten sabrimi zorladı siz anlattıkçaYere atıp kendini bayılma numarası yapar artık
Normal olmadığı kesin. Psikolojik sorunları varGerçekten sabrimi zorladı siz anlattıkça
Ruh hastası szfren flan mi ya
Sayesinde kadından ötürü sizin sonra da buraya gelip anlattıkça bizim de psikolojik sorunlarimiz olacakNormal olmadığı kesin. Psikolojik sorunları var
Aynen öyleSayesinde kadından ötürü sizin sonra da buraya gelip anlattıkça bizim de psikolojik sorunlarimiz olacak
Tahammül edilebilir gibi değil gerçekten
Ailesiyle ilgili konularda söylüyordur banada kesin. Annesinin söylediklerini tavırlarını gizliyor belli ki zaten. 40 küsür yaşında adam olup anneden bu kadar korkmak sağlıklı bir durum değil. Hadi cahiliyet yaşlarında toy olsa bu tarz konudaki yalanına takılmam bu kadar. gençlik döneminde aileden bazı şeyler saklanır genelde ama. Koca adam annesine yalan söylemek zorunda olunca mide bulandırıyor gerçektenEşim anne babasına sürekli yalan söylese bana da söylüyor mu acaba diye düşünürüm.. hiç hoş bir durum değil bence.
Ailesi ile ilişkisi eşinizi bağlar. Hakaret etmediği kötü davranmasını sürece ben karismazdim.Arkadaşlar. Hafta sonu bir planımız olduğunda bir yere gidecek olduğumuz zaman eşim annesine hep çalışıyorum diye yalan söylüyor. Bütün hafta sonu çalıştığını şehir dışında olacağını falan söylüyor. Mesela bir gezmekteyiz yada en basiti alışverişe dolaşmaya çıkmışız dışardayız annesi aradığında ya çalıştığını söylüyor yada evde oturuyorum diyor. Asla dışardayiz yada bir arkadaşa geldik demiyor. Ya çalışıyor yada evde oturuyor oluyor. Kendisine yalan söylediği için kızıyorum. Annem babam yaşlılar Her istediklerinde gezemiyorlar Onlar o haldeyken ben keyif yapıyor geziyor görünmemek için öyle söylüyorum diyor. Bu arada haftada bir onlarıda dışarı çıkartırız ilgileniriz.Fakat yalan söylemesi benim canımı sıkıyor. Sanki liseli ergen kaçak göçek izinsiz dışarı çıkmış gibi bir durum. Sizlerin düşüncelerini merak ediyorum siz olsanız ne tepki verirsiniz?
Kötü üvey annelik mi yapmış?Annesi değil aslında yani