Ballikiz dogru soyluyor cnm. Face gruplsrini takip edin.doktor ve hastane iyi ise sonuc super olur. Doktoru kim ve hangi hsstane?Arkadaşlar selam,
eşim tup mide ameliyatı olacak. ben cok korkuyorum bişe olcak die. hayatından endişe ediorum. ama ameliyatı olmazsa bile doktorlar sen bu halinle gidicisin demişler. Yüksek kolestrolu var. birde aileden genetik olarak kalp rahatsızlıgı var. yani spor yapcak olsa da yorulup kalpten gidebilir (Allah korusun). diyet de yapamıyor. bu ameliyatı olanlar varsa deneyimlerini paylasabılırler mi ?
Cnm oncelıkle dr u arastırın.kac amelıyat yapmış, hıc kacak vakası varmı ilk önce onemli olanlar bunlar. Siz en ıyısı gruplara uye olun orda alacagınız cok cok onemlı bilgiler var.Ozel gazi hastanesi: dr. Serdar kaçar.
Hadi ya rubi. Peki ameliyat sonra bizi ne gibi seyler beklior. Gerci doktor anlatti ama yasayanin agzindan dinlemek daha iyi oluor.
Canım şimdiden geçmiş olsun,iyi düşün iyi olsun,sonuçta her ameliyatın bir riski var ama bu sağlık için yapılan bir ameliyat,inşallah iyi olur sonucu,moralini yüksek tut ki eşine destek olabilesinArkadaşlar selam,
eşim tup mide ameliyatı olacak. ben cok korkuyorum bişe olcak die. hayatından endişe ediorum. ama ameliyatı olmazsa bile doktorlar sen bu halinle gidicisin demişler. Yüksek kolestrolu var. birde aileden genetik olarak kalp rahatsızlıgı var. yani spor yapcak olsa da yorulup kalpten gidebilir (Allah korusun). diyet de yapamıyor. bu ameliyatı olanlar varsa deneyimlerini paylasabılırler mi ?
Merhaba eşiniz ameliyat oldumu acaba?memnun musunuz?Arkadaşlar selam,
Merhaba eşiniz ameliyat oldumu acaba?memnun musunuz?