Sizi aldattigindan mi süpheleniyorsunuz .. eger böyle sürekli yalanlar uyduruyorsa esiniz inanmayin cünkü artik yemin etmek bile agza sakiz olduGünaydın bayanlar. İlk kez yaziyorum acemi olabilirim bir konuda danışmak istiyorum 4 yıllık evliyim eşim cok sık yalan söylüyor çok basit şeyler için de örneğin bir yere mi gitmek istemiyor çok rahat bir sekilde 2 yaşındaki oğlumuzu kullanabiliyor hasta olduğunu söyleyebiliyor çıkarı için konuştuğu kişilerle aynı görüşü savunuyor özelde çalışıyor canı işe gitmek mi istemiyor çocuğum çok rahatsız acile götürdüm diyebiliyor ve bu beni cok rahatsız ediyor artık çok basit şeyler için bile hemen yalana başvuruyor evdeyken birisi aradığında telefonu kapatmak için derse gireceğim diyebiliyor. Şimdi şunu sormak istiyorum yalanı bu kadar sık ve rahat söyleyen bir kişinin yeminine inanılabilir mi bir konu hakkında yapmadığına dair büyük yeminler etti ama çok sık yalan söyleyen biri bu yemine nasıl inanacağımı bilemiyorum.
Doğru söz yemin istemez demiş atalarımız..
Sürekli yalan söyleyen ya da hiç yalan söylemeyen farketmez. Sıkışınca herkes, (istisnası yok) yalan yere yemin edebilir. Konu ne?Günaydın bayanlar. İlk kez yaziyorum acemi olabilirim bir konuda danışmak istiyorum 4 yıllık evliyim eşim cok sık yalan söylüyor çok basit şeyler için de örneğin bir yere mi gitmek istemiyor çok rahat bir sekilde 2 yaşındaki oğlumuzu kullanabiliyor hasta olduğunu söyleyebiliyor çıkarı için konuştuğu kişilerle aynı görüşü savunuyor özelde çalışıyor canı işe gitmek mi istemiyor çocuğum çok rahatsız acile götürdüm diyebiliyor ve bu beni cok rahatsız ediyor artık çok basit şeyler için bile hemen yalana başvuruyor evdeyken birisi aradığında telefonu kapatmak için derse gireceğim diyebiliyor. Şimdi şunu sormak istiyorum yalanı bu kadar sık ve rahat söyleyen bir kişinin yeminine inanılabilir mi bir konu hakkında yapmadığına dair büyük yeminler etti ama çok sık yalan söyleyen biri bu yemine nasıl inanacağımı bilemiyorum.
Sanal ortamda bir takım bir şeyler yakaladım internet geçmişler kısmında sohbet siteleri gibi ısrarla girmedim diyor büyük yeminler ediyorSürekli yalan söyleyen ya da hiç yalan söylemeyen farketmez. Sıkışınca herkes, (istisnası yok) yalan yere yemin edebilir. Konu ne?
Tabiiki de defalarca söylüyorum çocuğumuz ile ilgili yalarda Allah gerçeğini verirse diye uyarıyorum ve de korkuyorumYalan kötü evlatla ilgili çok daha kötü. Allah korusun evladınizi başına ya gerçekten kötü birşey gelse, hastaneden çıkmazsa ne yapacak. İnsan evladiyla ilgili hiç der mi.
Böyle söylediniz mi hiç. Bak başımıza kötü birşey gelir deme öyle diye. Ailesi nasıl yalan konusunda. Basit birşey değil bu
Günaydın bayanlar. İlk kez yaziyorum acemi olabilirim bir konuda danışmak istiyorum 4 yıllık evliyim eşim cok sık yalan söylüyor çok basit şeyler için de örneğin bir yere mi gitmek istemiyor çok rahat bir sekilde 2 yaşındaki oğlumuzu kullanabiliyor hasta olduğunu söyleyebiliyor çıkarı için konuştuğu kişilerle aynı görüşü savunuyor özelde çalışıyor canı işe gitmek mi istemiyor çocuğum çok rahatsız acile götürdüm diyebiliyor ve bu beni cok rahatsız ediyor artık çok basit şeyler için bile hemen yalana başvuruyor evdeyken birisi aradığında telefonu kapatmak için derse gireceğim diyebiliyor. Şimdi şunu sormak istiyorum yalanı bu kadar sık ve rahat söyleyen bir kişinin yeminine inanılabilir mi bir konu hakkında yapmadığına dair büyük yeminler etti ama çok sık yalan söyleyen biri bu yemine nasıl inanacağımı bilemiyorum.
Kim girmiş?Sanal ortamda bir takım bir şeyler yakaladım internet geçmişler kısmında sohbet siteleri gibi ısrarla girmedim diyor büyük yeminler ediyor
Bir önceki gün arkadaşı format attı telefona bilmiyorum diyor belki o girmiştir ya da virüs vs... diyor . tek yaptığı ısrarla yemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?