Eşim sürekli yalan söylüyor

Pmkseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
7
1
36
37
Günaydın bayanlar. İlk kez yaziyorum acemi olabilirim bir konuda danışmak istiyorum 4 yıllık evliyim eşim cok sık yalan söylüyor çok basit şeyler için de örneğin bir yere mi gitmek istemiyor çok rahat bir sekilde 2 yaşındaki oğlumuzu kullanabiliyor hasta olduğunu söyleyebiliyor çıkarı için konuştuğu kişilerle aynı görüşü savunuyor özelde çalışıyor canı işe gitmek mi istemiyor çocuğum çok rahatsız acile götürdüm diyebiliyor ve bu beni cok rahatsız ediyor artık çok basit şeyler için bile hemen yalana başvuruyor evdeyken birisi aradığında telefonu kapatmak için derse gireceğim diyebiliyor. Şimdi şunu sormak istiyorum yalanı bu kadar sık ve rahat söyleyen bir kişinin yeminine inanılabilir mi bir konu hakkında yapmadığına dair büyük yeminler etti ama çok sık yalan söyleyen biri bu yemine nasıl inanacağımı bilemiyorum.

Guvenmek cok zor.
Peki daha once yalan yere yemin ettigine sahit oldun mu? Belki is yemine gelince yalan soylemiyordur diyecegim ama en ufak bir seyde boyle davranmasi insani killandirir. Yaninda yokken surekli yalan mi soyluyor acaba diye dusunmek cok zor.

Sizi aldattigindan mi süpheleniyorsunuz .. eger böyle sürekli yalanlar uyduruyorsa esiniz inanmayin cünkü artik yemin etmek bile agza sakiz oldu

Büyük yeminler edenler çoğu yalan olduğu için ediyor o yeminleri
Ben inanmıyorum yemin edenlere birde bu kisi günlük hayatında bile bos yere yalan söylüyorsa ona hiç inanılmaz

Bilemedim biz bayanlar inanmak istedigimiz için mantıklı bir şey aramaya çalışıyorum ama bulamıyorum internet geçmişler kısmında hoş olmayan şeyler gördüm yani bu da bir sanal aldatmaya girer

Ben inanmazdim. Akrabamizin eşi alkolu birakacagim diyip Kuran a elini koyup yemin etmisti kaç kere. Tabi ki yalandi, boşandilar. O da yalanciydi

Sürekli yalan söyleyen ya da hiç yalan söylemeyen farketmez. Sıkışınca herkes, (istisnası yok) yalan yere yemin edebilir. Konu ne?

Yalan kötü evlatla ilgili çok daha kötü. Allah korusun evladınizi başına ya gerçekten kötü birşey gelse, hastaneden çıkmazsa ne yapacak. İnsan evladiyla ilgili hiç der mi.
Böyle söylediniz mi hiç. Bak başımıza kötü birşey gelir deme öyle diye. Ailesi nasıl yalan konusunda. Basit birşey değil bu

Rahat yalan söyleyenin yeminine inanılır mi diye sorman inanmak istediğini gösterir ama buradaki hiç kimse okumak istediği yazmıcak sana, çok üzgünüm ne yasadiysaniz

Adam yalanı huy edinmiş. Artık ne zaman doğruyu söylüyor diye düşünmek zorunda kalır insan. Bu yaştan sonra da huyunu değiştiremezsin ki. Yalancının teki işte. Siz ne derseniz diyin, o hep yalanlarına devam edecek. Bu tarz bi adama da güvenilmez ki. Allah hidayet versin ona.

Sürekli yalan söyleyen ya da hiç yalan söylemeyen farketmez. Sıkışınca herkes, (istisnası yok) yalan yere yemin edebilir. Konu ne?
Sanal ortamda bir takım bir şeyler yakaladım internet geçmişler kısmında sohbet siteleri gibi ısrarla girmedim diyor büyük yeminler ediyor

Tabiiki de defalarca söylüyorum çocuğumuz ile ilgili yalarda Allah gerçeğini verirse diye uyarıyorum ve de korkuyorum

Yapmış mıdır yapmamış mıdır bilemeyiz ama yeminine güvenilmez..
Bence konuşun ciddi konuşun üstünde durun bıraksın bu huyu çok çirkin.. her dakika yalanla yaşanır mı alışkanlık olmuş kolayına geliyor.

Evladı hakkında bile böyle yalan söyleyebilen birine ben inanmazdım. Çünkü insan çocuğuna hastalığı kesinlikle yakıştıramaz. Düşüncesi bile ağır gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…