Kesin bir kararlılıkla istemeseydim asla yapamazdı o yüzden sorun bu değil.İstemiyorumdan anlamayan biri olmasına takılmayıp ona takılmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin bir kararlılıkla istemeseydim asla yapamazdı o yüzden sorun bu değil.İstemiyorumdan anlamayan biri olmasına takılmayıp ona takılmak.
KırgınkenEe siz öpseydiniz birlikte olurken madem bu iş olacak hakkını verseydiniz sonra trip atacaksanız atın yine yok o beni öpmedi siz başlatsaydınız o da eşlik etseydi amann püften püften yani
Ee siz öpseydiniz birlikte olurken madem bu iş olacak hakkını verseydiniz sonra trip atacaksanız atın yine yok o beni öpmedi siz başlatsaydınız o da eşlik etseydi amann püften püften
Bence sorun da bu zTen.rahatlamak istedi diye ruhsuzca işini görüp sırtını dönünce sıkıntı yok mu yani sizin açınızdan ?Adam rahatlamak istemiş ne var bunda arada bir de dönüp yatsın hep sarılmak zorunda mı? Bir daha böyle yaparsa bir ayar çekersinizyani bir kez böyle olunca da konu açmak ne bileyim
Kırgınlık olsa da ne fark eder ki adam sevişerek barışmak istemiş sizi istemiş hemen kötüye yormam yani sabah olunca nasıl davranacak ona bakarım he tavırlar değişikse o zaman s*arım çarkına arkasını dönmeyi burnundan getiririmKırgınken
Bence sorun da bu zTen.rahatlamak istedi diye ruhsuzca işini görüp sırtını dönünce sıkıntı yok mu yani sizin açınızdan ?
Kesin bir kararlılıkla istemeseydim asla yapamazdı o yüzden sorun bu değil.
Eşimle beraber olmak istemenin nesi kötü ? Böyle yapacağını bilemezdim. Hata benim kararsızlığımda değil onun odunluğunda.Aferin size. Siz böyle net olmadığınız için adam resmen sadece ihtiyacını görüp uyumuş. Bu yaptığında aşk felan yok. Miğde bulandırıcı.
Eşimle beraber olmak istemenin nesi kötü ? Böyle yapacağını bilemezdim. Hata benim kararsızlığımda değil onun odunluğunda.
Eşi tecavüz etmemiş, zaten kesin bir şekilde istemiyorum da dememiş konu sahibi ve karşı koymamış, yani aslında o da istemiş sadece kocası nazıyla biraz oynasın gönlünü alsın istemiş; ama o beklediği bir öpücük bir sarılma olmamış. Biraz hayal kırıklığı içinde olmasının sebebi bu.İstemiyorumdan anlamayan biri olmasına takılmayıp ona takılmak.
Hiç konuşmadan mi basladi sex ? Kendinizi kötü hissetmeniz normal. Sorunlar halı altına supurulmemeli.Eşimle aramız biraz limoniydi gece işten geldi ben uyurken yanaştı zorlayınca kırmak istemedim hiç öpmeden vs başladı birliktelik bittikten sonra da sırtını döndü yattı hiç sarılmadı normalde öyle yapmaz ama zoruma gitti. Ve bu durumun farkında bile değil. Artık bişeyleri açıklamaktan bıktım sorunları dile getirince de şikayetçi oluyorum
Bu ilk defa olduğu İçin şaşkınlığımı burda dile getirdim zaten ? Her zaman olan bi durum olsa assla kabul etmemm nasıl bir izlenim yarattım sizde bilmiyorum kiEşini seven insan işini görüp sırtını devirip uyumaz.
Kendinizi kandırmaya devam edin.
Eşi tecavüz etmemiş, zaten kesin bir şekilde istemiyorum da dememiş konu sahibi ve karşı koymamış, yani aslında o da istemiş sadece kocası nazıyla biraz oynasın gönlünü alsın istemiş; ama o beklediği bir öpücük bir sarılma olmamış. Biraz hayal kırıklığı içinde olmasının sebebi bu.
Ben uyurken yanaştığı İçin evetHiç konuşmadan mi basladi sex ? Kendinizi kötü hissetmeniz normal. Sorunlar halı altına supurulmemeli.
Evet, en azından bir öpücük kondurabilirdi. Direkt eşi sevmiyor diyemem, bu çok keskin bir yargı olur; ama yaptığı kabalık tabii ki.Ne olursa olsun seven bi erkek işini görüp kıçını devip uyuyamaz. Kim ne derse desin yani.
Hoş bir durum değil. Trip atmayın ama durumu anlatın.Ben uyurken yanaştığı İçin evet
Böyle demeyin daha çok zoruma gidiyor tekrar tekrar yazdım yine söyleyeyim ilk defa böyle bişey olduğu İçin sebebini anlamaya çalışıyorum zaten. Veya bu durum normal mi değil mi arada her ilişkide olur mu olmaz mı analiz etmek istedim.Adam sizi şişme bebek gibi kullanmış siz de izin vermişsiniz.
İlişki başında ya da ortasında ne oluyor? Ön sevişmesiz hayırdır?Neden demiyorsunuz?
Tavrınızı belli etmezseniz küsken sizi şişme bebek olarak kullanmaya devam eder asla öpmez sarılmaz gönül almaz bilesiniz.
Ön sevişmesiz ilişkiyi hayvanlar yapıyor. Dinde bile hayvanların yaptığı gibi yapmayın diye hadis var.
Madem limoniydi niye ilişkiye girdi. Çok ilginç. Şahsen barışmayacaksa girmesin. Girecekse barışsınEşimle aramız biraz limoniydi gece işten geldi ben uyurken yanaştı zorlayınca kırmak istemedim hiç öpmeden vs başladı birliktelik bittikten sonra da sırtını döndü yattı hiç sarılmadı normalde öyle yapmaz ama zoruma gitti. Ve bu durumun farkında bile değil. Artık bişeyleri açıklamaktan bıktım sorunları dile getirince de şikayetçi oluyorum
Böyle demeyin daha çok zoruma gidiyor tekrar tekrar yazdım yine söyleyeyim ilk defa böyle bişey olduğu İçin sebebini anlamaya çalışıyorum zaten. Veya bu durum normal mi değil mi arada her ilişkide olur mu olmaz mı analiz etmek istedim.
Burdaki konulara şaşırmamak elde değil . Hanımefendi kendiniz kocanıza sorsanız. hadi küstünüz ilişkiyide istemişsiniz o zaman konuşsaydınız bana ilginç geldi karşılık vermedim ama ilişkiye girdik. Yorumların çoğu normal dese rahatlayacakmısınız anlamadım sizi. Milleti boşverin sizin konuşup kendinizi ifade etmeniz gerekiyor tamam ben senle ilişkiye girdim ama arkana dönüp yatman kalbimi kırdı diye siz ifade edin . Böyle başlıklar çok oluyor evli koca koca insanlar neden konuşamıyor anlamıyorum buraya sorana kadar kocana sor bacımBöyle demeyin daha çok zoruma gidiyor tekrar tekrar yazdım yine söyleyeyim ilk defa böyle bişey olduğu İçin sebebini anlamaya çalışıyorum zaten. Veya bu durum normal mi değil mi arada her ilişkide olur mu olmaz mı analiz etmek istedim.