• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Eşim saçlarını kestir diyor.Sizce? (Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aybk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bence saçlarınız güzel ve gür kestirmeyin ben uzun saçı çok sevıyorum saçlarımda uzun. uzun saç bir bayana güzel yakışıyor. dökülme sorunu bende de var malesef ama mevsımseldır. olmadı uçlarından aldırın bıraz.

cnmm.eşin canını sıkmaman içide söylemiş olabilir...aynaya baktığında eski yeni karşılaşrıtdığında hangisini tecih ediyorsan onu yap bence yada çevrenden 2 kişiye sor....:6:
ama sadece cansız görünmesiyse problem haftada bir gününü bakımı ayırdığında çözüme ulaşabilirsin:16:
öyle hergün saatlerini harcamak zorunda değilsin:21:

Bence yavaş yavaş kısalt saçının boyunu, daha eğlenceli olur.. Önce omuzlara kadar kestirisin, değişiklik olur.. Sonra küt yaparsın.. Sonra da istersen daha kısa kestirirsin.. Bence saç kestirmek güzel bir değişiklik :)

Ama şöyle bir tavsiyem var, kışın uzun kalsın saçların, havalar ısınmaya başlayınca kestir. Kışın bere falan takınca uzun saç daha gösterişli oluyor, yazın da kısa saç daha havalı oluyor. Tamamen sahşi fikrimdir :)

bence saçlarınız güzel ve gür kestirmeyin ben uzun saçı çok sevıyorum saçlarımda uzun. uzun saç bir bayana güzel yakışıyor. dökülme sorunu bende de var malesef ama mevsımseldır. olmadı uçlarından aldırın bıraz.

Bende kıyamıyorum ama çevremdeki herkes kestir bambaşka biri olursun diyor.Özellikle eşim o kadar çok istiyor ki bende birde sizlere danışayım dedim.

benim saçlarımda senin ki gibiydi ve eşimde kestirmemi istiyordu bende artık değişiklik yapmak istiyordum ve gittim kısacık kestiğrdim önleri uzun arkaları daha kısa ve çevremdeki herkes inanılmaz beğendi eşim zaten bayılıyor her seferinde sen böyle çok çıtır oldun diyor :) bana da ii geldi baktıktan sonra uzun saçta güzel kısa saçta herşey bakımdan geçiyor.yıllardır da uzun kullanıyorsan sana da gerçekten farklılık olur zaten kökü sende uzar yine

benimkide kestirme diooorrr bende kestirmiyorum demekki böyle hoşuna gidiyor başka sevgilimmi var yanii o neyi yakıştırıyorsa o:69::69:

canım benim geçen kışa kadar saçlarım kalçamı geçmiş haldeydi, felaket dökülüyorlardı ve her ne kadar bakım yapsamda cansız gözüküyorlardı, işin kötü tarafı artık maşa, düzleştirici, fön olmuyordu saçıma hem yorucu bir işlemdi benim için hemde o kadar saç bi saat geçmeden bozuluyordu.. uzunca bi süre karar veremedim sonra gidip saçımı kısacık kestirdim, önleri uzun arkaları kısa olan modellerden, renginide değiştim, saçlarımıda aldım.. şimdi azıcık uzuyolar, hemen gidip kestiriyorum, rahatlık varmış. Sende düşünmeden kestir bence saçını alır, çıtçıt yaptırırsın..

bakımsız görünüyorsun dediyse eger, değişik saç modellerı dene bence, topuz, orgu vsvs , sacına bakım yaptır, o saçları ne emekle uzatmışsındır....kolay mı kesmek. ben kestim pişmanım... :43:

saçların çok sağlıklı görünüyor :nazar:

benim bu kadar sağlıklı ve ışıltılı dursa saçım kesinlikle küt kestirirdim..daha modern durur bence.

canım eşin istemiş ama
bense sen saçlarını kestirmeyi istemiyorsun
istemediğin birşey yapmak seni mutlu etmez
uçlarından aldır biraz kısalt ama
o kadar kısaya hazır değilsin bence.

Back