• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama eşim saçımı boyadı ama... :(

kusura bakma güldüm :))

eşin sürrealist çalışmış galiba :)

canım 1-2 gün bekle git kuaförde boyat..bir daha da eşine böyle bir sorumluluk verme..erkekler ve mantık,hele de konu saç boyamak olunca çok garip durdu bak :)

canım bencede eşini suçlama bu konuda tekrar boyayınca bişey olmaz diye biliyorum sonrasında bakım yap ama:34:

Saciniza hic br zarar gelmez cunku ancak sari tonlari yaparsaniz sac yipranir ondada actirma islemi oldugu icin yipranir sen normal ayni boyadan al ve unutma once yukardan baslanir..:) esinede kizma eminim karisi curkinlestirmek istememistir

Kardeşi aynı gün içerisinde 3 kez saç boyamış biri olarak
hiçbir şey olmaz saçınıza diyorum
ancak açıcı kullanırsanız yıpranır, zarar görür

Adamcagiz esine yardim etmek istemis, cogu erkek sac boyamasini bilmemesine ragmen.
Belkide esini sevindirmek istemis, ben anlamam diyip isten siyrilmamis ama üzerine birde surat astiysaniz o surati cekecek.
Ben esinize üzüldüm.
Hatta surat asarsa cok biliyorsan kendin yap derdim :1:
Ben kuaföre gitmeyeceksem ablama bile boyatmam kendim boyarim, hemde saclarim popoma kadar gelmesine ragmen.

Ben konuyu okuyunca size sinir oldum biraz, bazi bayanlarada iyilik yaramiyor arkadas.
Siz adamin eline sac boyasini tutturabildiginize sükredin :ssz:

Kuaföre danisin veya "creme gloss" amoniaksiz bir boyayla tekar boyayin. Boyayin yani esiniz boyamasin :27:

Son düzenleme:
Adamcagiz esine yardim etmek istemis, cogu erkek sac boyamasini bilmemesine ragmen.
Belkide esini sevindirmek istemis, ben anlamam diyip isten siyrilmamis ama üzerine birde surat astiysaniz o surati cekecek.
Ben esinize üzüldüm.
Hatta surat asarsa cok biliyorsan kendin yap derdim :1:
Ben kuaföre gitmeyeceksem ablama bile boyatmam kendim boyarim, hemde saclarim popoma kadar gelmesine ragmen.

Ben konuyu okuyunca size sinir oldum biraz, bazi bayanlarada iyilik yaramiyor arkadas.
Siz adamin eline sac boyasini tutturabildiginize sükredin :ssz:

Kuaföre danisin veya "creme gloss" amoniaksiz bir boyayla tekar boyayin. Boyayin yani esiniz boyamasin :27:

Ya siz konuyu başka tarafa çekmeye ne meraklısıniz ben eşime kızmak için konu açmadım saçımı tekrar boyaya bilirmiyim diye açtım eşime de şurat asmadim sadece ağladım sinirlendim dedim ayrıca yine de kendisine çok teşekkür ettim siz eşinize saçınızı boyattiramiyorsanızza o siniz sorununuz aile içi yaşantımızı bilmeden illahim cevap yazacam diye yazmayın

Son düzenleme:
tekrar boyamanız zarar vermez
eğer açıcı uygulasaydınız zarar verirdi
ben gün içinde 3 kere saç boyadığım zamanları hatırlıyorum
bir keresinde ben de eşime boyatma gafletinde bulundum
koca boya kabını kafamın tepesine döküp
karıştırmaya çalışmıştı saçlarım belimdeydi o zaman
dehşete düşmüştüm o hali görünce
ilk ve son saç boyama konusunda yardım isteyişim olmuştu eşimden:1:

Bende aynı durumdayım ( yani yardım alabileceğim tek kişi eşim ) ama riski sevmem
Kendim boyuyorum :1:

arkadaşımın eşide kuaför işinde baya baya iyi kendisi..fakat arkadaşım saçını mahvettii insan eşinin saçına daha bi özenmesi gerekirken daha berbat hale getirdi kısacık saçlarla kaldı kadın peruk takıyor son çagre..geçmiş olsun arkadaşım :)

arkadaşımın eşide kuaför işinde baya baya iyi kendisi..fakat arkadaşım saçını mahvettii insan eşinin saçına daha bi özenmesi gerekirken daha berbat hale getirdi kısacık saçlarla kaldı kadın peruk takıyor son çagre..geçmiş olsun arkadaşım :)

ayyy cok guldum terzı kendı sokugunu dıkemez derlerde bu karısının sacını mahvetmıs:D:D

Zararlı mıdır, değil midir tam bir bilgim yok ama değinmek istediğim bir husus var ki : eşinize lütfen kızmayın. Anlıyorum, öyle kötü bir renk görünce moraliniz bozulmuştur elbette fakat eşiniz nereden bilsin? Üstelik ilk defa yapıyormuş. İnsanlık hali...
Öte yandan, boya bu en kötü ihtimal bir ay beklersiniz tekrar boyamak için sonra geçer gider, unutulur. Sağlığım yerinde, altı üstü bir boya olsun, kocamın da canı sağ olsun diyip, gülümseyin lütfen:16:

iyi senin eşin yardım etmiş yine çoğu erkek banene uğraşmam ben der kestirip atar. Kızma adama nereden bilsin o yazık kız.

aynen canım boşanıyor ( olan saçlara oldu ) :))

ayyy daha once bosansaymıs saclara dokundurtmadan:) şaka bır yana hakkında hayırlısı olsun arkadasının ama cok tuhaF COK KOMIK geldı kuafor bır eş normalde basarılı ama eşinin sacını peruk takmak zorunda kalıcak sekılde mahvetmesı:D:D

çok morelim bozuk saçımın rengi kumraldi aralarında balyaj vardı ben de küllü kumral ile açık küllü kumrali karıştırırsam doğal ve güzel bir renk elde ederim diye düşündüm bana yardımcı olacak tek kişi eşim olduğu için eşim boyadı altlardan bölerek başa doğru boyadı.önce altları bolca boyamis sonuna yani tepe kısmına geldiğinde canım boya bitti dedi çıldırmamak elde değil ağlamaya başladım ya insan ona göre ayarlar hiç mi mantık yok sonu ne olur diye boya kalmadığ için saçı şampuanlar gibi karıştırdık ki biraz tepesine olsun diye şimdi yıkadim berbat birşey olmuş altlar bir renk üstler bir renk ara ara da boyanmamış yerler var salı gününe gideceğim bir yer var acaba yarın saçımı aynı renge tekrardan boyasam saça zararı olur mu

Adam bilmediği bir konu hakkında nasıl mantık yürütecek? Madem yapanınız yok o iki kutu boya parasına kuaförde boyatsaydınız.

cok özür dilerim ama cok güldüm ya:60:

ama adamın yaptıgı da iş degıl ya tam tepeye gelınce bitti

marketten boya al kendın boya inan daha güzel boyarsın tutam tutam

bende hep aynanın karsına gecıp kendım boyarım harıka olur ust uste boyamaktan bısey olmaz korkma..

ben cok boyamıstım renk otursun dıye üst üste 2 gunde 1 hıc bısey olmaz korkma

eşinede kocaman aferın:1: benımkı olsa paraya kıyıpta kuaföre gıtmezkı tabiiii o paraya dunyanın bardagı canagı alınır demi der:27: şakamısın sen ya diye bagırır bıde

valla eşime emanet edemem bu konuda kendimi kulağımı boynumu yüzümü heryerimi boyar kalsın en güzeli kendin yapıcaksın...bende bi türlü kuaförlerde istediğim rengi tutturamamış ve 3 kere üstüne basarak bu rengi istiyorum dememe rağmen sinir krizi geçirerek çıkmışımdır kuaförden ve hep kendim boyuyorum artık...

Back