- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım sen iyi misin ya
Adam hayatında kaç kere saç boyamış acaba.
Suç sende, herif ne anlar?
Adamcagiz esine yardim etmek istemis, cogu erkek sac boyamasini bilmemesine ragmen.
Belkide esini sevindirmek istemis, ben anlamam diyip isten siyrilmamis ama üzerine birde surat astiysaniz o surati cekecek.
Ben esinize üzüldüm.
Hatta surat asarsa cok biliyorsan kendin yap derdim
Ben kuaföre gitmeyeceksem ablama bile boyatmam kendim boyarim, hemde saclarim popoma kadar gelmesine ragmen.
Ben konuyu okuyunca size sinir oldum biraz, bazi bayanlarada iyilik yaramiyor arkadas.
Siz adamin eline sac boyasini tutturabildiginize sükredin
Kuaföre danisin veya "creme gloss" amoniaksiz bir boyayla tekar boyayin. Boyayin yani esiniz boyamasin
arkadaşımın eşide kuaför işinde baya baya iyi kendisi..fakat arkadaşım saçını mahvettii insan eşinin saçına daha bi özenmesi gerekirken daha berbat hale getirdi kısacık saçlarla kaldı kadın peruk takıyor son çagre..geçmiş olsun arkadaşım :)
ayyy cok guldum terzı kendı sokugunu dıkemez derlerde bu karısının sacını mahvetmıs
aynen canım boşanıyor ( olan saçlara oldu ) :))
çok morelim bozuk saçımın rengi kumraldi aralarında balyaj vardı ben de küllü kumral ile açık küllü kumrali karıştırırsam doğal ve güzel bir renk elde ederim diye düşündüm bana yardımcı olacak tek kişi eşim olduğu için eşim boyadı altlardan bölerek başa doğru boyadı.önce altları bolca boyamis sonuna yani tepe kısmına geldiğinde canım boya bitti dedi çıldırmamak elde değil ağlamaya başladım ya insan ona göre ayarlar hiç mi mantık yok sonu ne olur diye boya kalmadığ için saçı şampuanlar gibi karıştırdık ki biraz tepesine olsun diye şimdi yıkadim berbat birşey olmuş altlar bir renk üstler bir renk ara ara da boyanmamış yerler var salı gününe gideceğim bir yer var acaba yarın saçımı aynı renge tekrardan boyasam saça zararı olur mu