• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama eşim saçımı boyadı ama... :(

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
çok morelim bozuk saçımın rengi kumraldi aralarında balyaj vardı ben de küllü kumral ile açık küllü kumrali karıştırırsam doğal ve güzel bir renk elde ederim diye düşündüm bana yardımcı olacak tek kişi eşim olduğu için eşim boyadı altlardan bölerek başa doğru boyadı.önce altları bolca boyamis sonuna yani tepe kısmına geldiğinde canım boya bitti dedi çıldırmamak elde değil ağlamaya başladım ya insan ona göre ayarlar hiç mi mantık yok sonu ne olur diye boya kalmadığ için saçı şampuanlar gibi karıştırdık ki biraz tepesine olsun diye şimdi yıkadim berbat birşey olmuş altlar bir renk üstler bir renk ara ara da boyanmamış yerler var salı gününe gideceğim bir yer var acaba yarın saçımı aynı renge tekrardan boyasam saça zararı olur mu

Son düzenleme:
bence biraz bekle tekrar boyamak için. sonra saçın yanmasın? toplasan falan bi kaç gün, dışarı çıkarken de hava soğuk zaten bere, şapka takarsın?
ben de saçımı eşime boyattım ilk oldu ikimiz için de. çok da eğlendik ama benim saçımda boya yoktu, saçlarım kısa ve az, bir de boyadığımız renk saçıma çok yakın bi renkti. o yüzden yapabildi eşim.

Canım aynı soruyu gecen bir arkadaş daha sormuştu dün kuaförüme sordum hiç birşey olmaz dedi , açma işlemi zarere veriyormuş yani boyayabilirsin bence ama eşinde ne bilsin yani kızma ona :)

Canım aynı soruyu gecen bir arkadaş daha sormuştu dün kuaförüme sordum hiç birşey olmaz dedi , açma işlemi zarere veriyormuş yani boyayabilirsin bence ama eşinde ne bilsin yani kızma ona :)

Tamam da insan bi mantık yürütür ya

aaayy kızmayın eşinize yazık yaa..
adam ne bılsın,iyilik yapmaya calısmıs ıste karısına..
tek tüp mü kullandınız? sacınız cene hızasından uzunsa tek tup yetmez..
bıde alttan degıl ustten baslanır sac boyamaya..
hemde açıcı falan kullanılmadıgından tekrar boyamanızda sakınca yok..
yanmaz sacınız..

Eşiniz kuaför mü? Yada sıksık saç boyar mı? Değilse bu konuda eşinizi suçlamanız biraz komik geldi. Ki ben de eşime 2 kere boyattım saçımı ama kendim söyledim böyle böyle yap diye. Yoksa ne anlasın.

Keşke boyamaya üstlerden başla deseydin ama olmuş bi kere bi kaç gün bekle bence çalışıyosan toplarsın o zaman çok belli olmaz çalışmıyosan da çok sorun olmaz zaten

Sizin yönlendirmeniz lazımdı adam ne bilsin kaç kere saç boyamış ki hayatında ?

Yarın boyatın bir şey olmaz büyük ihtimal. Eşinize gelince, pek yetenekli biri değil sanırım gerçi bunun içinde yetenek gerekmez ya

nasıl yapıldığını çok iyi anlattım kağıtta dib boya değilse tepe kısmını en son yapın diyo du eşim kuaför değil ilk defa boyuya benim kızdığım boyaya göre niye yapmadı da bol bol altlara sürdü ki kaç kere çok sürme dedim bir kereden boya bitti deyince çok sinirlendim saçım orta boyda 2 tüp boya kullandım yine de yetmedi

Açık saç küllü renge boyanmaz yeşil olur ayrıca eşinize siz söyleseydiniz keşke adamcağız yardım etmek istemiş yani kızmaya ne hakkınız var adam kuaförmü benim annem bile yetiştiremedi gittik bir kutu daha aldık boyadık strese ne gerek var

Canım ben de burdaki arkadaşlara aynı soruyu sordum. Hatta başlığımız da hemen hemen aynı :D. Ertesi gün tekrar boyadım bişey olmadı, korkmana gerek yok. :16:

Son düzenleme:
Bence hata eşinizin değil sizin..
Adam yine iyiymişte boyamış..
Onu yapmayan erkeklerde var.

çok morelim bozuk saçımın rengi kumraldi aralarında balyaj vardı ben de küllü kumral ile açık küllü kumrali karıştırırsam doğal ve güzel bir renk elde ederim diye düşündüm bana yardımcı olacak tek kişi eşim olduğu için eşim boyadı altlardan bölerek başa doğru boyadı.önce altları bolca boyamis sonuna yani tepe kısmına geldiğinde canım boya bitti dedi çıldırmamak elde değil ağlamaya başladım ya insan ona göre ayarlar hiç mi mantık yok sonu ne olur diye boya kalmadığ için saçı şampuanlar gibi karıştırdık ki biraz tepesine olsun diye şimdi yıkadim berbat birşey olmuş altlar bir renk üstler bir renk ara ara da boyanmamış yerler var salı gününe gideceğim bir yer var acaba yarın saçımı aynı renge tekrardan boyasam saça zararı olur mu

Arkadaşım sen iyi misin ya :60:
Adam hayatında kaç kere saç boyamış acaba.
Suç sende, herif ne anlar?

tekrar boyayabilirsin hiç bir şey olmaz ... bir gün önce kızıla ertesi gün siyaha boyamış olan biri olarak söylüyorum :17:... kolay gelsin...

Back