Eşim problemli ne yapmalıyım

Bunu eşime anlatamıyorum. Birşey desem hemen sende herkes gibisin diyor. Sanki kendi evliya
Aman boşverin dayak yemiş akıllanmamış . Sizi ve bebeğinizi düşünmeyeni siz neden düşünesiniz. Gitmek mi istiyor peşlerinden , bırak gitsin . İyi kocacım git hallet , ben uyuyorum yanına anahtar almayı unutma de. İnan seninle disişirken sinirini senden çıkartmak için yapıyor. Dayağını yiyip gelsin. Peslerinden gitti peki bişey oldu mu?

Eşiniz manyak galiba,birde dürtüleri ile hareket ediyor mantık sebep sonuç bağını kuramıyor kusura bakmayin zekası yetmiyor galiba.Coktan gitmiş arabanın arkasindan giyinip çıkmak pek akıllı işi değil.
Dayak yediği hâlde düzelmiyorsa işiniz çok zor dikkat edin bu adama peş peşe çocuk yapmayın !!! Adam belli belasını arıyor bulmadan rahat etmeyecek.......
Umarım onu
Yani bu ülkede Bu yaşa gelmiş olması bile mucize
Kesinlikle.

İşte bunu defalarca dedim eşime ama yok anlamıyor. Şimdi sussam yarın öbürgün yine yapacaklar hakkımı arayacağım deyip duruyor. Sizce arayayım mı neredesin diye. Yoksa gelmesini mi bekleyeyim
Eşinize bence insanların peynir ekmek yer gibi nasıl sebepsiz yere birilerini öldürdükleri haberleri gösterin. Değer mi tüm bu riske? Bebek babasız mı büyüsün? Ama eşinizde de o ışık (!) var gibi. Elinde olsa o da durduk yere insan öldürüp rahatlar herhalde. Bi durulması lazım. Arayıp endişeleniyorum kendimi iyi hissetmiyorum gel falan diyin.

geldi mi eşiniz peşlerinden gidip yakalayacağını kendi de düşünmüyordu bence uyanmışken evden kaçmaya bahane mi aradı acaba tek başına takılmak için

Eşiniz de normal değil ki,siz ne yapacaksınız?Gitme desen adam dinlemiyor,eve zincirleyemezsiniz. İsteseniz bile engel olacak durumda değilsiniz maalesef.
Daha önce darp edilmiş hala başıma birşey gelirse korkusu yok.
O müziği son ses açıp duyarsız davranan nasıl magandaysa,üşenmeden peşlerinden gitmek isteyen eşiniz de maganda.Orda adamlar sanane birader dese ne yapacak mesela?
Öfke kontrolü sıfır olduğu belli size karşı ya da çevresine de böyle mi bu adam?
Yarın evde bebek sesinden dolayı da uyuyamayacak çünkü,bu süreçte bence sadece kendiniz ve bebeğinize odaklanın.

Yatan adam yoldan gelen ses için kalkacak, üzerini değiştirecek, aşağı inecek, çoktan gitmiş olan arabanın peşinden mi koşacak Mirkelam gibi? Sana mantıklı geldi mi şimdi bir düşün. Gecenin bu saatinde nereye gidiyor bu adam bacım?

Böyle olduğunu bilsem evlenmezdim demişsin ama çocuğu da yapmışsın maşallah

Ağzı burnu birbirine girmiş hala akıllanmamış belli ki
Bi kaç kemiği kırılınca anlayacak galiba herseye burnunu sokmamayı üstüne düşmeyen konulara horozlanmayı

Durdurmaya çalıştım ama yok dinlemedi çıktı gitti. Evet çoğunlukla böyle.
Su testisi su yolunda kırılır. Adamın ağzı burnu kırılmış, hâlâ akıllanmamış. Üzgünüm ama bir yerde başına bir iş gelecek gibi görünüyor, aranıyor çünkü. Ne demişler; arayan Mevlâsını da bulur, belasını da...

Aman boşverin dayak yemiş akıllanmamış . Sizi ve bebeğinizi düşünmeyeni siz neden düşünesiniz. Gitmek mi istiyor peşlerinden , bırak gitsin . İyi kocacım git hallet , ben uyuyorum yanına anahtar almayı unutma de. İnan seninle disişirken sinirini senden çıkartmak için yapıyor. Dayağını yiyip gelsin. Peslerinden gitti peki bişey oldu mu?
Bende öyle yaptım en son. Dedim inşallah yine aklını başına getirirler de görürsün. Yooo bulamamış. Üstelik benzer şekilde yapan birkaç arabanın plakasını kaydetmiş.

Ağzı burnu birbirine girmiş hala akıllanmamış belli ki
Bi kaç kemiği kırılınca anlayacak galiba herseye burnunu sokmamayı üstüne düşmeyen konulara horozlanmayı
Keşke bir öğrense ama hiç zannetmiyorum. Öyle osla yine derdi beni bulacak

Su testisi su yolunda kırılır. Adamın ağzı burnu kırılmış, hâlâ akıllanmamış. Üzgünüm ama bir yerde başına bir iş gelecek gibi görünüyor, aranıyor çünkü. Ne demişler; arayan Mevlâsını da bulur, belasını da...
İnşallah demek istemiyorum ama umarım o testi doğru yerde doğru zamanda tez zamanda kırılır. Ama hiç zannetmem akıllansın.

çok kötüyüm diye ara biraz numara yap ayıl bayıl senle ilgilensin. deli mi ne bu adam kendini elin manyaklarına paralatınca eline ne geçecek? Önceliği çocuğu ve karısı olmalı.
Dürtüsel mi davranır her zaman?
Öyle yapsam hiç umrunda olmaz biliyor musunuz? Onun önceliği kendisi karısı ve çocuğu değil. Babasından öğrendi ve sonuçta annesiyle boşandı

Arkadaşlar eşim cidden problemli ama kabul etmiyor. Benimle olan tartışmalarından ayrı bir de insanlara sataşıyor. Aslında eşim haklı az önce yoldan geçen bir araba yüksek sesle oyun havası açmış kırmızı ışıklarda durup 30 sn inip oynadılar sonra da gittiler. Eşimde yatıyordu kalktı üstünü giyindi peşlerinden gitmek istedi. Bende lütfen gitme hamile karın var bizi düşün aklım sende kalacak dedim. O da bana ben kendimi düşünüyorum. Benim rahatımı kaçırıp uykumu bölmeyecekleri ne mağlum dedi çıktı gitti. Yaaa neler duyuyoruz silahta adam öldüren bıçakla yaralayan neler neler. Kaldı ki eşim apartmandan birinden darpa uğramıştı. Gördüğümde ağzı burnu kanlar içindeydi ben delirdim. Kaç gün onun ceremesini çektik. Sizce eşime karşı ne yapabilirim siz olsanız ne yapardınız. Umursamazdınız mı yoksa durdurmaya mı çalışırsınız?
Bırakın sağda solda vursun biri. Böyle aptalca heyecan arayanlara acımıyorum hiç

Arkadaşlar eşim cidden problemli ama kabul etmiyor. Benimle olan tartışmalarından ayrı bir de insanlara sataşıyor. Aslında eşim haklı az önce yoldan geçen bir araba yüksek sesle oyun havası açmış kırmızı ışıklarda durup 30 sn inip oynadılar sonra da gittiler. Eşimde yatıyordu kalktı üstünü giyindi peşlerinden gitmek istedi. Bende lütfen gitme hamile karın var bizi düşün aklım sende kalacak dedim. O da bana ben kendimi düşünüyorum. Benim rahatımı kaçırıp uykumu bölmeyecekleri ne mağlum dedi çıktı gitti. Yaaa neler duyuyoruz silahta adam öldüren bıçakla yaralayan neler neler. Kaldı ki eşim apartmandan birinden darpa uğramıştı. Gördüğümde ağzı burnu kanlar içindeydi ben delirdim. Kaç gün onun ceremesini çektik. Sizce eşime karşı ne yapabilirim siz olsanız ne yapardınız. Umursamazdınız mı yoksa durdurmaya mı çalışırsınız?
Aman ne korkuyorsun sende bu kadar problemliyse birgun su testisi su yolunda kirilacak. Cikar birgun babayigitin biri geciriri tokadi gorur gununu. Benim esim hep boyledir oo baktim önünü alamiyorum ne ttafikte ne binada ne sokakta asla mudahale etmiyorum kendimi hic yoramam kendini dusunmeyeni benmi dusunecegim.

Devir iyi değil ortalık manyak dolu. 30saniye ışıkta durmuş gitmişler eşiniz nereye takılıyor peşlerine? Polisi arasaydınız, devreye gezen bulurdu nasılsa onları.
Valla eşinizi bu huyundan acilen vazgeçirmelisiniz yoksa bir gün başına daha kötü şeyler gelebilir. O artık tek başına yaşayan bir insan değil, dünyayı ben düzelteceğim derken kendi sorumlu olduğu bir ailesi ve çocuğu var, bunu unutmaması lazım.
Benim eşimin de maalesef kavga ayırma huyu var. Vardı daha doğrusu sonunda vazgeçirdim. Sokakta kavga eden iki kedi bile görse ayırır onları. Hadi kedi neyse de bir keresinde tramvay inşaatı sırasında İzmirde trafiği berbat ettiler, İzmirliler bilir, Şair Eşref'in orası bir ara ne biçim keşmekeşti. Bir araba ile bir motorsikletli kavgaya tutuşmuş. Biz de karşıdan karşıya geçiyorduk, küfürler bağırışlar birbirlerinin üzerine yürümeler, eşim döndü ayırmaya o sırada motorsikletli motoruna geri döndü, ben kavga bitti sandım ama o da ne? adam motorun arkasından koskocaman bir bıçak çıkardı arabadaki şöforün üzerine yürüyor eşim de araya girmeye çalışıyor. Eşimi öyle bir tartaklayarak çektim ki sırf bize zumlasanız eşime şiddet uyguluyorum sanılacak. İnsanlar bıçaklı deliye mi bize mi bakacağını şaşırdılar bir an.
Bir keresinde de bir karı koca kavgasını ayırmaya kalkmış kendi de dayak yemiş. "Ama kadını çok kötü dövüyordu" dedi. Polis gelmiş kadın kocasından şikayetçi olmamış mutlu mesut gitmiş çift yollarına. Eşim yediği dayakla kalmış. Yani böyle şeyler gördü mü insan çok üzülüyor. Televizyonda da görüyoruz adam kadını sokak ortasında yerlerde sürüklüyor ama kimse müdahale etmiyor. Ama korkuyor insanlar. Büyük bir ikilem. O sırada dedim eşime. Hemen o anda saniye kaybetmeden telefona sarılıp polisi arayacaksın, sonra da ses yap, yaygara yap çevreyi uyar. Yani çok üzücü ama gün geçtikçe de ortam kötüleşiyor ve tehlikeli bir hal alıyor.

Kusura bakmayın ama eşinizin kafası normal gelmedi bana herkese sataşmak nedir. Bir gün iyice bı dayağı yer oturturlar yemiste zaten. Adam şiddete meyilli sizde dikkat edin.

X