Merhabalar. 3 yıllık evliyim 2 yaşında bi kızım var. Eşimle severek evlendik. Hala daha çok seviyoruz birbirimizi. Birbirimizin herşeyiyiz. Tek sıkıntım cinsellik. İlişkiye girdiğimiz rutin hep aynı hep aynı. Artık o kadar sıkıldım ki girmek istemiyorum. Sürekli ben onu tatmin ediyorum ve hemen bitiyor. Toplamda 4 dakika neredeyse. Beni hiçbir şekilde tatmin etmiyor. Oral seksi çok seviyorum ben ona büyük bi zevkle yapıyorum o bana yapmıyor. Hatta çoğu zaman o bölgeme dokunmuyor bile. Göğüslerime dahi dokunmuyor (anladınız siz) Sevişirken öpüşmüyoruz bile zaten o tatmin oluyor ve bitiyor. Kendimi seks işçisi gibi hissediyorum kullanılmış hissediyorum. Sonra dönüp arkamı uyumaya çalışıyorum .Normal zamanda ben öpmeye yanaşırım kafasını çevirir dur bi der. Ben alınganlık yapınca da bazen oflayıp puflar. Temizlik açısından bi sorun yok. Özel şeyler giydiğimde yerli yersiz espri yapar hevesimi kaçırır. Mesela bi keresinde bunun için mi bu kadar sürdü demişti sen niye böyle giyindim demişti. Yani sevgisinden saygısından sadakatinden son derece eminim. Boşanmak zaten bizim hayatımıxda yeri olmayan birşey çünkü çok seviyoruz birbirimizi. Ama neden böyle anlayamadım. Düşüncesi olan var mı?