Eşim olacak kişiye demeli miyim?

nur_____0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
10
-4
44
Jinekologa gittim kızlık zarimda geçmişe dair kötü bir şeyim yok sadece genetik bitiklik var ailede bende var mı diye gittim doktor yok dedi fakat kızlık zarim olduğundan dar eşimle düğün öncesi konuşmalı miyim doktor fazla kanaman olabilir dedi biraz kıskanç bir beni yanlış anlar mi

Jinekologa gittim kızlık zarimda geçmişe dair kötü bir şeyim yok sadece genetik bitiklik var ailede bende var mı diye gittim doktor yok dedi fakat kızlık zarim olduğundan dar eşimle düğün öncesi konuşmalı miyim doktor fazla kanaman olabilir dedi biraz kıskanç bir beni yanlış anlar mi
Genetik bitiklik mi?Vajinal yapışıklık mı?

E kanama da olacaksa neyi yanlış anlayacak. Allam kan gelse dertt gelmese dert.. Zarlara ÖZGÜRLÜK🖕

Ne gerek var ki söylemeye. Acıtmamak için özverili olması konusunda konuşursan konuş. Gerisi olası şeyler kanama filan. Birde bu konun neresini kıskanabilir tam olar. Bu kısmı anlayamadım.

Sen söylemediğim sürece bilmez o zman. Ama gittim dersen güveni zedelenir ve kurcalar. Bak her ne olursa olsun söyle madem evleneceksin yalanla başlama. Sonra öğrenecek mi duyar mı far
Sen söylemediğim sürece bilmez o zman. Ama gittim dersen güveni zedelenir ve kurcalar. Bak her ne olursa olsun söyle madem evleneceksin yalanla başlama. Sonra öğrenecek mi duyar mı fark eder mi derken asla huzur bulamazsın.
Söylemem gereken bir şey yok duyar mi diye tereddüt ettim jinekologoa gittimi küçükken bisikletten düştüm kan gelmedi ama yine de emin olmak istedim

X