- 7 Kasım 2012
- 382
- 122
- 73
benimkiler de birilerinden birşey saklama meraklısıdırlar. kv takmadığını zannediyorum seni en çok üzen eşinin bu davranışı. bende olsam üzülürdüm , olumsuz şeyleri nişanlım da bana anlatmaz aslında bi açıdan iyi kafamı bozmuyorum en azından. hatta bilsem bile inkar eder ben üzülmeyeyim diye ama güzel şeyleri de anlatır da geç anlatır benim de çenem durmaz dakkasında anlatmazsam çatlarım . hiç de sevmiyorum bu huyumu. bence çok takma canım genelde karakter yapısı eşinin ama kv için aynı şeyi diyemiycem sus sus vs diyormuş. sinirler.
Evet arkadaşım bizde de durumlar benzer.Ama bizimki benden kaynaklanıyor.Pek öyle onun ailesini deşmem.Eşim ailesine para yollar bazen,telefonda duyarsam haberim olur,seslenmem.Bayramlarda hiç aile bir araya gelip bayram geçirmemiştir.Bir sorunları olmuş ama nedir bilmem.Bazen ben yokken konusu açılır fark ederim ama ben gelince konu değişir.Bundan rahatsız da olmuyorum bunları bilmek ne işime yarayacak ki?Eşimin abisigil eğitime bizim ilçeye gelmişler,haberimiz olmadı.Ben de çok merak etmedim açıkçası.Anlatmak istemiyorsa zorlamam,ailesi sülalesi hakkında yorumda bulunmam.Belki ben de meraklansam kaynanama veya eşime sorsam anlatırlar.
Ama ben ne yaparım tüm bildiğimi anlatırım.Sonrasında eşim başıma kakar durur : Ben de x gibi telefona şifre koysaydım,baban da zamanında şöyle yapmış,böyle yapmış.
Boşver arkadaşım bilmemek daha iyi.Olayların içinde çok olmayacaksın.
Herşeyi anlatmaması güzel de, hiç birşeyden bahsetmemesi bana da hoş gelmedi açıkçası, anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var. Kimse herşeyi bana yetiştir demez, hatta siz yokken ne yaptığı da önemli değil, mesela ben oradayım birden dışarı çıkınca fısır fısır konuşmaya başladılar, ben gelince kaş göz ya da lafı değiştirmeler, e ben gideyim de rahat etsinler diye düşünürüm haklı olarak rahatsız ettiğim kanısına varırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?