Eşim ne olucak böyle

Daha 2 aylık ewlisin we durum bu öyle mi?

Sen bence çoçuk falan yapma rica ediyorum bak...
Erken daha bırak bakalım daha ne kadar bencillik yapıcak eşiniz ona göre bir yol çizersin zamanla...

O sizi gezmeye çıkartmıyorsa siz onu çıkartın Bu kadar bağımlı olmayın eşinize.

Aynen katiliyorum

Oldu o zaman.

Hey allahım ya

Sanırım yanan bi yaraniz var . Ben istediğim gibi konuşurum . Siz istediğiniz gibi okuyun. Siz okucakssiniz diye olmadığım dan farklı yazaamam

Kusura bakmayın ama henüz evilik moduna geçememişsiniz. Olayın evcilik kısmında kalmışsınız bence... Yazım ve cevap tarzınızdan ben böyle anladım...
Ve gerçekten de bu gebişim, bebişim, hamiş, kociş kelimeleri çok irrite ediyor beni de duyduğum ve okuduğum her yerde.
O insanları ciddiye almak nedense hiç içimden gelmiyor.

Almayın o zaman . Net.

Ben de yazıyorum. Kendi konumu insanlara açıyorum. Başkasının konusuna yazmıyorum.
Teknik olarak burada herkes birbirinin konusuna fikrini yazabiliyor.. Konu açan herkese herkes yazabilir. Benim konuma şunlar şunlar yazmasın, ya da konuma şunu bunu yazacaklar yazmasın diye bir liste verilmiyor. Başkalarının ne düşündüğüne tahammülü olmayanlarda zaten konu açmıyor, fikir danışmıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…