Aynen katiliyorumGebiş bebiş göbüş kociş bence dünyanın en korkunç ve en sevimsiz sözcükleri. Bu cümlelerin yakıştığı kadın da yok.
Hani sevimli olmak için gebişim hamişim diyorsunuz ya inanın çok itici geliyorsunuz. Şu çocuk sesiyle konuşan mıyır mıyır kadınlardan biri gibi geliyor. Allah aşkına nolur artık kullanmayın ya seveni de yok sevimli de durmuyor.
Konuya bile odaklanamadım gebişim lafından sonra o kadar iğrenç geliyor ya. İki aylık hamileyim deseniz daha normal duracak hamişim gebişim bilmem ne.
Yemin ederim beş yaşında gibi duruyorsunuz ya.
Iyyy yani
2 aylık evlilermiş bence elim sende oynasınlarBirlikte oynayabilceginiz oyun alin ve oynayin en azindan evde birlikte eglenirsiniz
Oldu o zaman.Yok genelde gece hayatından sıkılıp sakin gürültüsüz yasamak için evleniyoruz??
Uyumlu gözükmese sohbet etmese neden evlensin biri yani bu mantık nasıl olusuyor dicem ama kafanızda zaten delinsorular varmış!!
2 aylik hamile diye biliyorum ben2 aylık evlilermiş bence elim sende oynasınlar
Olsun canım2 aylik hamile diye biliyorum ben
2 aylığım derken bebektenmi bahsetmiş evlilikten sandım bende2 aylik hamile diye biliyorum ben
Sanırım yanan bi yaraniz var . Ben istediğim gibi konuşurum . Siz istediğiniz gibi okuyun. Siz okucakssiniz diye olmadığım dan farklı yazaamamGebiş bebiş göbüş kociş bence dünyanın en korkunç ve en sevimsiz sözcükleri. Bu cümlelerin yakıştığı kadın da yok.
Hani sevimli olmak için gebişim hamişim diyorsunuz ya inanın çok itici geliyorsunuz. Şu çocuk sesiyle konuşan mıyır mıyır kadınlardan biri gibi geliyor. Allah aşkına nolur artık kullanmayın ya seveni de yok sevimli de durmuyor.
Konuya bile odaklanamadım gebişim lafından sonra o kadar iğrenç geliyor ya. İki aylık hamileyim deseniz daha normal duracak hamişim gebişim bilmem ne.
Yemin ederim beş yaşında gibi duruyorsunuz ya.
Iyyy yani
Bebek canım 1 buçuk s3nedir evliim2 aylığım derken bebektenmi bahsetmiş evlilikten sandım bende
Yok 1 buçuk senedir evliyizYa biz yeni evliyken her fırsatı değerlendirirdik sizin şimdiden içiniz geçmiş duruma el koyman gerek valla ikinci ayda böyleyse bizim gibi dört yılı devirseniz ne yaparsınız ?
Şimdi burda herkes böyle söylüyor ama kavga ediyor bagarip çağırıyor napcam benO sizi gezmeye çıkartmıyorsa siz onu çıkartınBu kadar bağımlı olmayın eşinize.
Almayın o zaman . Net.Kusura bakmayın ama henüz evilik moduna geçememişsiniz. Olayın evcilik kısmında kalmışsınız bence... Yazım ve cevap tarzınızdan ben böyle anladım...
Ve gerçekten de bu gebişim, bebişim, hamiş, kociş kelimeleri çok irrite ediyor beni de duyduğum ve okuduğum her yerde.
O insanları ciddiye almak nedense hiç içimden gelmiyor.
Almadım zaten... İstediğimi yazma hakkımı kullandım bende tıpkı sizin gibi.... Net....Almayın o zaman . Net.
Ben de yazıyorum. Kendi konumu insanlara açıyorum. Başkasının konusuna yazmıyorum.Almadım zaten... İstediğimi yazma hakkımı kullandım bende tıpkı sizin gibi.... Net....
Teknik olarak burada herkes birbirinin konusuna fikrini yazabiliyor.. Konu açan herkese herkes yazabilir. Benim konuma şunlar şunlar yazmasın, ya da konuma şunu bunu yazacaklar yazmasın diye bir liste verilmiyor. Başkalarının ne düşündüğüne tahammülü olmayanlarda zaten konu açmıyor, fikir danışmıyor....Ben de yazıyorum. Kendi konumu insanlara açıyorum. Başkasının konusuna yazmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?