• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ne olucak böyle

glstn35

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
152
47
18
29
Herkese merhaba. Esim işten eve evden ise biridir. Arkadaşları arar hadi cikalim kendimize filan der esim öyle çıkarır beni. Onun haricinde gezmeye götürmez. Evde olduğu zamanlar da bilgisayarda oyun oynar. Bilgisayar da tv ye bağlı olduğu için ben tv de izleyemem. Komsuma
Giderim 1 saat hemen arar eve gel der.
Isı kendi işi olduğu icin istediği zaman evde kalabiliyor. Ben napucam böyle bi de gebisim . Artık bebisim olsun da onunla ilgileneyim diyorum daha 2 ayligim

Herkese merhaba. Esim işten eve evden ise biridir. Arkadaşları arar hadi cikalim kendimize filan der esim öyle çıkarır beni. Onun haricinde gezmeye götürmez. Evde olduğu zamanlar da bilgisayarda oyun oynar. Bilgisayar da tv ye bağlı olduğu için ben tv de izleyemem. Komsuma
Isı kendi işi olduğu icin istediği zaman evde kalabiliyor. Ben napucam böyle bi de gebisim . Artık bebisim olsun da onunla ilgileneyim diyorum daha 2 ayligim
Off cok sIKICI..

siz kolundan tutun eşinizin çıkarın hadi evde şu yok alalım vs diye

Onun hoşlandığı insanları çağırın eve,sohbet ortamı oluşturun. Oynadığı oyunları beraber oyayabilirsniz .Eşiniz birlikte nASIL zaman geçirilir bilmiyor.

Ya ben anlamıyorum insan vakit geçirmeyi sevmediği biriyle evlenir mi? Normali bu mu evliliklerde? Sizin konuşup gülüşmeniz falan gerekmiyor mu? İnsanlar evlenirken birbirlerinin uyumuna, sohbetlerine filan dikkat etmiyor mu?

Kafamda deli sorular :KK53:

Kendisi düşünsün kendisi teklif etsin diye beklemeyin. Siz bisey demezseniz o da sizi halinizden memnun sanar. Sıkıldığınızı söyleyin. Siz teklif edin bi yerlere gitmeyi. Hadi suraya gidelim diyin siz gaza getirin mesela. Bebek olunca zaten bi daha bu kadar rahat disari cikamazsiniz. Esinize de soyleyin bunu. Henuz bebek gelmeden gezmenin tadini cikarin birlikte. Ama iste sizin tesfik etmeniz lazim

Nasıl başladıysa öyle gider. En başta ağırlığınızı koysaydınız keşke.

Aksam yemegini birlikte yiyin bulasiklara yardim etmesini isteyin. Biraz muhabbet edin ve birlikte guzel bir film izlemek istediginizi soyleyin.
Sizi yanında istiyor ama iletisim kopuklugu yaşıyorsunuz bunu da siz asacaksiniz erkekler o konuda biraz beceriksizdir.

Ya biz yeni evliyken her fırsatı değerlendirirdik sizin şimdiden içiniz geçmiş duruma el koyman gerek valla ikinci ayda böyleyse bizim gibi dört yılı devirseniz ne yaparsınız ?

Bilgisayarda oyun oynayacağı vakit hadi hayatım güzel bir film aç izleyelim diyiverin.

Gebiş bebiş göbüş kociş bence dünyanın en korkunç ve en sevimsiz sözcükleri. Bu cümlelerin yakıştığı kadın da yok.
Hani sevimli olmak için gebişim hamişim diyorsunuz ya inanın çok itici geliyorsunuz. Şu çocuk sesiyle konuşan mıyır mıyır kadınlardan biri gibi geliyor. Allah aşkına nolur artık kullanmayın ya seveni de yok sevimli de durmuyor.
Konuya bile odaklanamadım gebişim lafından sonra o kadar iğrenç geliyor ya. İki aylık hamileyim deseniz daha normal duracak hamişim gebişim bilmem ne.
Yemin ederim beş yaşında gibi duruyorsunuz ya.
Iyyy yani

Bence bebiş falan olmasın sizin tabirinizle. Çok yenisiniz. Yarın bir gün sırf o çocuk için bir arada kalmak katlanmak zorunda kalabilirsiniz. İyice tanıyın birbirinizi

Ya ben anlamıyorum insan vakit geçirmeyi sevmediği biriyle evlenir mi? Normali bu mu evliliklerde? Sizin konuşup gülüşmeniz falan gerekmiyor mu? İnsanlar evlenirken birbirlerinin uyumuna, sohbetlerine filan dikkat etmiyor mu?

Kafamda deli sorular :KK53:

Yok genelde gece hayatından sıkılıp sakin gürültüsüz yasamak için evleniyoruz??
Uyumlu gözükmese sohbet etmese neden evlensin biri yani bu mantık nasıl olusuyor dicem ama kafanızda zaten delinsorular varmış!!

Back