- 10 Ekim 2014
- 32.226
- 144.807
- 798
- Konu Sahibi hatunkisi1
Kocanız biraz anneci galiba da ben o kadar büyük bi sorun görmedim.Yemeğin iyisini annesine verir falan demişsiniz e annesi sizdeyken veriversin ne olacak.Evlenince adamların annelerini atmasını mı bekliyosunuz anlamıyorum ki.Siz daha bi kaç yıldır hayatındasınız o ise annesi.Annesiyle kendinizi kıyaslamayın.
Ayrıca doğumdan sonra kayınvalide bakmak zorunda değil size.Baksa güzel olur belki ama değil.
Bi tek merhem konusunda haklısınız önce size sürmesi lazımdı tabiki.Ama böyle ağlanacak bi şey degil bu yıpratma kendini boş yere.Adam farkında bile değil bence senin kızdığının.Söyle bi dahakine oturup ağlayacağına
Bdvdeki bikac yorumunuzu gordum surekli erkekler analarini atsin mi atsinmi? Seklinde ayni yorumu yapip duruyorsunuz. Kim analarini atsin diyor? Evli adam gidip anasinin koynunda mi uyur? Bu normal mi? Herseye yorumunuz var ama isinize gelmeyenleri atliyorsunuz.
Abiniz filan mi var evli? Bu yuzden mi kv yandaş yorumlariniz sürekli. Yanliş degilsem bekarsinizda ne yasadiniz, gördünüz, ne biliyorsunuzda herkesin esinin annesini atmaya calistigini dusunuyorsunuz bu kadar anlamadim yani. Iyi siz evlenince esiniz annesiyle yatar siz diger odada yatarsiniz cok normalse. Ama baskalari bu sekilde dusunmek zorunda degil ve buyuzden kimse anneyi atmis olmuyor. Herseyin bir siniri var.
Erkegin annesi annede, kizin ki korkuluk mu o da getirsin anasini babasini hep birlikte yatsinlar böyle evlilik mi olur? Boyle yapacak olan evlenmeyecek annesiyle uyuyacak bir ömür.