Çok teşekkür ederim.once sigarayı bırakması gerekiyor cok fazla içiyordu yani birini söndürüyor diğerini yakıyordu ictigini çocuklarıma gostermemeye calisir ama bazen balkonda aniden yaklanirdi benim o kucucuk cocugum baba sigarayı bırak erken ölmeni istemiyorum diyordu.umarim bırakabilir.çok geçmiş olsun. ailede kalp rahatsızlığı varsa eşinizin daha dikkatli olması gerekir. arada bir kardiyolojide muayene olur yediklerine içtiklerine dikkat eder. İnşallah sağlıklı uzun ömürleriniz olur.
Gorumcem hemşire kalp damar cerrahide biz psikolojiktir falan diyorduk iyiki doktora gitmiş sanirim erken yakaladık.Gecmis olsun şu an paniğin size faydası yok bunu bir fırsat olarak gorun yanınızda ve iyi
Insallah hepsi geride kalacak
Gorumcem hemşire kalp damar cerrahide biz psikolojiktir falan diyorduk iyiki doktora gitmiş sanirim erken yakaladık.
Tabiki riske atmamak için doktora yine de Bir git diyordum ama kalp krizi falan denilince büyük bir şok yaşadım ve gerçekten çok kötü olduk kendi de belli etmemeye calisiyor ama iyi değil.Psikolojik sebepli rahatsızlıklar aslında zayıf alana vurur eşinizde kalbe, başkasında migren, ötekinde mide spazmı
Rüzgarda çınar ağacının gücü ve gül fidesinin gücünü düşünün onun gibi
O yüzden bisey yoktur Psikolojiktir demeyi hiç bir zaman doğru bulmadım siz şanslı kesimdesiniz hızlıca tedaviye başlayın 2. Şans olmuş
Tabiki riske atmamak için doktora yine de Bir git diyordum ama kalp krizi falan denilince büyük bir şok yaşadım ve gerçekten çok kötü olduk kendi de belli etmemeye calisiyor ama iyi değil.
Eşimi en çok annesinin hastalığı sarstı yani 8 yıldır felç ve kadın daha 63 yaşındaİnsan en çok kendine acımasızlığına üzülüyor
O an kimbilir neye zorladı ne için uğraşıyordu.
Borcumuzu kolaylıkla oduyorduk baya bitti yani kısa zamanda çoğunu ödedik.en çok annesine üzülüyordu yani 8 yıl oldu ama hala çok üzülüyor tatile gitsek annem orda öyle evde. ev aldık annem bir gün gelemeyecek herseyde annesini düşünüyorduçok geçmiş olsun, belki borç olayını dert edinmiştir adamcağız.
zaten az kalmış bitmesine de, halledersiniz inşallah, canından önemli değil.
belki durumu biraz daha yumuşatarak anlatmayı deneyebilirsiniz kv ye de.
Anjiyodan korkmuyor ki yine bir kalp krizi geçirip hayatını kayıp etmekten korkuyorAnjiyo ölümcül bir şey değil ki geçen hafta anjio oldum. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun babanıza Allah uzun hayırlı ömürler versinBenim babamda da b tipi aort diseksiyonu var. O da kalp krizi geçirdi. Doktorlar a tipinde kurtulma ihtimalinin çok düşük olduğunu b tipinin ise ilaçla ve rutin kontrollerle tedavi edilebileceğini söyledi. Babam 3 yıldır rutin kontrollerine gidiyor ve ilaç kullanıyor. 2 hafta kadar yoğun bakımda yatmıştı. O da eşiniz gibi giderken bile bizi düşünmüştü. Maaş kartını vermiştiYaşadığınızın aynısını 3 yıl önce yaşadık ama çok şükür babam iyi. Anjiyo korkulacak bir şey değil,basit bir işlem. Sorunu net olarak görebilmek için yapıyorlar. Anjiyo,stent bu işler teknoloji sayesinde çok kolaylaştı endişe etmeyin.
Evet sigarayı bırakması şart oldu insallah bırakabilirSizi çok iyi anlıyorum eşimin de iki abisi kalp krizi sonucu vefat etmişler ve ikisi de daha 40 yaşında bile değilmiş ikisininde evlatları kaldı geri de o yüzden bende çok korkuyorum eşim kardiyolojiye muayene oluyor şimdilik bir şey yok ama her zaman için risk grubundasın demiş doktor. Tedbir bizden takdir Allah tan eşim sigarayı bıraktı yemesine dikkat etmeye çalışıyor yani yapacak bir şey yok o yüzen önce eşiniz sigarayı bir bıraksın kendine baksın.