Hanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim, kız kardeşine düğününde ne takmalı?
- Konu Sahibi Shusui
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.908
- 598
- 34
Durumunuz ne takmayi elveriyorsa onu takmalisiniz.Hanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?
- 15 Temmuz 2013
- 4.383
- 1
- 5.599
- 358
- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
bilezik takılırHanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?
Bilezik alacak durumunuz varsa en makulü ama yoksa daha ucuz yollu bileklik vs alınabilirHanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?
Eşime telefonda 'Bilezik alınırmış canım' diyorum 'Son anda uçağı kaçırıp düğüne yetişemesem mi acaba' diyor Altın bileklik mantıklıymış. Günlükte kullanabilir hem. Kolye takmıyor pek. Tesettürlü olduğu için hoşlanmıyor kıyafet üzerinde olmasından. Bileklik oluyorsa mantıklı şu an için. O da sonuçta bebeğin masraflarını biliyor, takılmaz herhalde
- 7 Ocak 2018
- 1.638
- 2.793
- 133
- 10 Ekim 2014
- 31.823
- 142.512
- 798
Bilezik uygun olur. Benim kuzenim evlenecek. Ben bilezik takacagim. Kardeşe daha asagisi olmaz malesef. Ailesinden borc alsa diyecegim, dugun ustu onlarda da olmayabilir ama yardim edebilecek gibilerse biraz destek olsunlar bir bilezik takilsin. Aslinda elinden ne geliyorsa onu takarsin ama mahcup olur belki
- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
:) çeyrekli bileklik var hafta sonu fiyatı sorudum 3 çeyrekli 1200 1400 arasi dedi. Daha uygun da vardirEşime telefonda 'Bilezik alınırmış canım' diyorum 'Son anda uçağı kaçırıp düğüne yetişemesem mi acaba' diyor Altın bileklik mantıklıymış. Günlükte kullanabilir hem. Kolye takmıyor pek. Tesettürlü olduğu için hoşlanmıyor kıyafet üzerinde olmasından. Bileklik oluyorsa mantıklı şu an için. O da sonuçta bebeğin masraflarını biliyor, takılmaz herhalde