EŞİM ile ilgili bi sorun var

Aileniz ile niye mahkemeliksiniz? Eşinizden sizi kaçırdı diye şikayetçi mi oldular? Anlatmadığınız şeyler var diye düşünüyorum. Resmi nikahınız olduğuna da inanmadım nedense...

Aileniz ile niye mahkemeliksiniz? Eşinizden sizi kaçırdı diye şikayetçi mi oldular? Anlatmadığınız şeyler var diye düşünüyorum. Resmi nikahınız olduğuna da inanmadım nedense...
Resmî nikahı olduğuna ben de inanmadım maalesef.
Ayrıca kredi borcu demiş. 150 bin krediyi memurlara bile zor veriyorlar. Çalışmayan bir kadına vermezler ki! Bence borç olsa da kaç o ortamdan konu sahibi. Borcun katlansa da üstüne bir şey olmadığı için tahsil edemez banka. Bu arada sigortasız çalışırsın. Banka borçlarının faizine af çıkıyor zaman zaman. Öyle bir dönemde ödersin borcunu. Kocam dediğin kişi hiçbir zaman ödemeyecek zaten belli ki!

Hayatımda hiç Urfa'ya gitmedim de neden öyle söylediniz merak ettim ?
Urfa yı televizyondan işte böyle köylü kafasını merkeze taşımış Arap kökenli çok çocuklu cahil kesimle bagdastirip öyle lanse ediyorlar bunun gibi kişiler. Sorsan o nerelidir her yerin iyisi kötüsü var ama asla ve asla Urfa nin genel halkı aman kaç kurtar kendini denilecek kadar kötü değil. İnsanlar kendi yaşadığı problemleri genele yaymaya çok meyilli

Sinirliyim zaten saydırıcam burda adama,boşa dicem daha hamilesin. Arkanda duran kimsen yok mu?

Ailenize değil polise gidin, düşünmeden ailenizi ezerek kaçıyorsanız sonrasında onların başını belaya da sokmayacaksınız bu kadar basit. Varsa kaçmayı düşünen ve burayı okuyan kızlar onlara da sözüm budur.kimseyi dinlemeden abuk subuk adamlarla kaçıyorlar sonra mutsuz olunca o çiğnedikleri ailelerine sığınıp eli silahlı adamları masum insanların başına bela ediyorlar. Benim kararım deyip gittiyseniz, o kararın tüm sorumluluğu da size ait olsun. Kardeşinizi falan da bulaştırmayın yazık günah.

Akilsiz basın derdini bebeğiniz cekicek malesef kaçarak evlendin büyük ihtimal yaşında küçük bide koşa koşa nie hamile kaldin diyecem iş işten geçmiş olan bebeğe oluyor işte ben bir tek böyle bebeklere üzülüyorum

Evlilik motivasyonunuz neydiki o yadar yok yok yok iken

Is yok, guc yok, duzen yok. Kucuk yasta evlenin. Be bekliyordunki?

Üye konu açıp hemen kaçmış Bu da yeni moda oldu

Ailenizle neden davalıksınız? Ben de reşit olmadan bu aileye kaçtığınızı düşünüyorum diğer üyeler gibi.

resmi nikahın var mı emin misin?

Ah canım,ah canım. Anlattıklrındn hamile kalıp evlenmek durumund kaldığını düşünüyorum bilmem yanlış mıyım? Sanıyorum yaşlarınız da ufak. Sana verebileceğim tek tavsiye bir an önce kendi ayakların üzerinde durabilmen. Şuan pek mümkün görünmüyor,bebeğin olacak. Ama mutlaka aklının bir köşesinde bu olsun. Ve tabi geçmişe dönük teorim doğruysa keşke bebeği aldırsaydın.

Evlendiğini fark edememiş sanırım. Bu doğumdan yaklaşık 6 ay sonra yine hamile kalmayın, korunun. Korunmak güzel şeydir, insanı ve duygularını yaşatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…