Ağız değil, midede bu virüs. Virüs ile bakteri aynı değil zaten. Ayrıca ağza o kadar asidik alınmaz.Her gece uyumadan önce ağzını bir kaşık elma sirkesiyle gargara yapın , tuzlu suyla gargara yapın . Bunlar ağız içindeki bakterileri öldürüyor . Umarım faydası olur
TşknHer gece uyumadan önce ağzını bir kaşık elma sirkesiyle gargara yapın , tuzlu suyla gargara yapın . Bunlar ağız içindeki bakterileri öldürüyor . Umarım faydası olur
Tşk ederim uygulicamHer gece uyumadan önce ağzını bir kaşık elma sirkesiyle gargara yapın , tuzlu suyla gargara yapın . Bunlar ağız içindeki bakterileri öldürüyor . Umarım faydası olur
Mide probleminiz olabilir o da ağız kokusu yapıyor maalesef.
Uygulamayın sakın o yazılanları. Ağız ile mide başka.Tşkn
Tşk ederim uygulicam
Kızlar benim ağzım korkuyo eşim bu durumdan çok rahatsız helipak virüsü dendi ilaç kullandım geçmedi boğazıma baktı iltihap yok dendi dişlerimi de düzenli fırçalıyorum dişlerime de baktırdım çürük çarık yok sağlıklı dedi bu koku nedir o zaman
İnşallah ya çok kötü bir durumMidede sıkıntı sanırım değil mi? Tekrar doktora gitseniz? Büyük ihtimal kokuyu o yapıyordur. Göremediğiniz çürüğünüz de olabilir bence ekstra kontrol amaçlı bi diş hekimine de gözükmekte fayda var. Midedeki sorun çözülürse büyük ihtimalle kurtulursunuz
Haklısınız önce midemi göstereyim doktora tşk ederimUygulamayın sakın o yazılanları. Ağız ile mide başka.
ağız ile mide başka tabiki eğer sebebi mide kaynaklıysa yazdıklarım bi işe yaramayabilir fakat bu kadar korkulacak zararlı birşey yazmadım çok tepkili yaklaşmışsınız mesajıma sanki. Elma sirkesi doğal birşey turşuda salatada vs zaten kullanılıyor ben sadece bi yemek kaşığı elma sirkesiyle gargara yapın dedim bunun hiçbir zararı olmaz , tuz da hergün yiyip içtiğimiz herşeyin içinde eser miktarda da olsa mevcut suyla karıştırıp gargara yapılmasından yine hiç bir zarAr görmez konu sahibi .Uygulamayın sakın o yazılanları. Ağız ile mide başka.
Nerden anladı doktor bu virüsü endoskopi mi yaptı ?mide virüs var denildi ilaç kullandım ama halen kokuyor
Şık sık bademcik boğaz hastalığı oluyorsanız ondanda oluyorKızlar benim ağzım korkuyo eşim bu durumdan çok rahatsız helipak virüsü dendi ilaç kullandım geçmedi boğazıma baktı iltihap yok dendi dişlerimi de düzenli fırçalıyorum dişlerime de baktırdım çürük çarık yok sağlıklı dedi bu koku nedir o zaman
Üfleme testi yapıyorlar bir gaita ve kanda da çıkıyor diye biliyorumNerden anladı doktor bu virüsü endoskopi mi yaptı ?
Ya kimsenin yanında oturtamıyorum sohpet edemiyorumMuhtemelen bademcik taşıdır doktorlar asla bu taştan bahsetmiyor bogaziniza baktığında. Helikobakter de ağız kokusu yapıyor ve helipak kullanınca geçiyor. Dişlerinizde çürük de yoksa muhtemelen bademcik taşınız var
Evet bak sık sık boğazım kedi tırmalamış gibi çok ağrıyor acabalar ondan mıŞık sık bademcik boğaz hastalığı oluyorsanız ondanda oluyor
Telefonunuzun flashi ile bir bademciklerinize bakın beyazlık görürseniz doktora gidersinizYa kimsenin yanında oturtamıyorum sohpet edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?