Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim iğreniyor
- Konu Sahibi zelihamm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 53
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Geçmiş olsun, ağız ya da nefes kokusu çok fena oluyor, eşiniz haklı. Virüs varmış, hijyen kaynaklı değil, kırılıp üzülmeyin onun için.
Farklı doktora gidin, bir de İbrahim Saraçoğlu var, profesör, onun kürü var mı ona da bakabilirsiniz.
Ancak nette her gördüğünüz şeyi denemeyin, bu yazdığım kişi profesör.
Geçmiş olsun.
Farklı doktora gidin, bir de İbrahim Saraçoğlu var, profesör, onun kürü var mı ona da bakabilirsiniz.
Ancak nette her gördüğünüz şeyi denemeyin, bu yazdığım kişi profesör.
Geçmiş olsun.
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Ağız değil, midede bu virüs. Virüs ile bakteri aynı değil zaten. Ayrıca ağza o kadar asidik alınmaz.Her gece uyumadan önce ağzını bir kaşık elma sirkesiyle gargara yapın , tuzlu suyla gargara yapın . Bunlar ağız içindeki bakterileri öldürüyor . Umarım faydası olur
- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
TşknHer gece uyumadan önce ağzını bir kaşık elma sirkesiyle gargara yapın , tuzlu suyla gargara yapın . Bunlar ağız içindeki bakterileri öldürüyor . Umarım faydası olur
Tşk ederim uygulicamHer gece uyumadan önce ağzını bir kaşık elma sirkesiyle gargara yapın , tuzlu suyla gargara yapın . Bunlar ağız içindeki bakterileri öldürüyor . Umarım faydası olur
mide virüs var denildi ilaç kullandım ama halen kokuyorMide probleminiz olabilir o da ağız kokusu yapıyor maalesef.
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Uygulamayın sakın o yazılanları. Ağız ile mide başka.Tşkn
Tşk ederim uygulicam
- 28 Ağustos 2019
- 2.059
- 2.141
- 133
Kızlar benim ağzım korkuyo eşim bu durumdan çok rahatsız helipak virüsü dendi ilaç kullandım geçmedi boğazıma baktı iltihap yok dendi dişlerimi de düzenli fırçalıyorum dişlerime de baktırdım çürük çarık yok sağlıklı dedi bu koku nedir o zaman
Midede sıkıntı sanırım değil mi? Tekrar doktora gitseniz? Büyük ihtimal kokuyu o yapıyordur. Göremediğiniz çürüğünüz de olabilir bence ekstra kontrol amaçlı bi diş hekimine de gözükmekte fayda var. Midedeki sorun çözülürse büyük ihtimalle kurtulursunuz
İnşallah ya çok kötü bir durumMidede sıkıntı sanırım değil mi? Tekrar doktora gitseniz? Büyük ihtimal kokuyu o yapıyordur. Göremediğiniz çürüğünüz de olabilir bence ekstra kontrol amaçlı bi diş hekimine de gözükmekte fayda var. Midedeki sorun çözülürse büyük ihtimalle kurtulursunuz
Haklısınız önce midemi göstereyim doktora tşk ederimUygulamayın sakın o yazılanları. Ağız ile mide başka.
- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 53
ağız ile mide başka tabiki eğer sebebi mide kaynaklıysa yazdıklarım bi işe yaramayabilir fakat bu kadar korkulacak zararlı birşey yazmadım çok tepkili yaklaşmışsınız mesajıma sanki. Elma sirkesi doğal birşey turşuda salatada vs zaten kullanılıyor ben sadece bi yemek kaşığı elma sirkesiyle gargara yapın dedim bunun hiçbir zararı olmaz , tuz da hergün yiyip içtiğimiz herşeyin içinde eser miktarda da olsa mevcut suyla karıştırıp gargara yapılmasından yine hiç bir zarAr görmez konu sahibi .Uygulamayın sakın o yazılanları. Ağız ile mide başka.
- 28 Mart 2020
- 4.063
- 16.629
- 158
- 12 Ocak 2014
- 4.609
- 4.686
- 333
- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.832
- 598
- 31
Nerden anladı doktor bu virüsü endoskopi mi yaptı ?mide virüs var denildi ilaç kullandım ama halen kokuyor
- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.689
- 88
- 31
Şık sık bademcik boğaz hastalığı oluyorsanız ondanda oluyorKızlar benim ağzım korkuyo eşim bu durumdan çok rahatsız helipak virüsü dendi ilaç kullandım geçmedi boğazıma baktı iltihap yok dendi dişlerimi de düzenli fırçalıyorum dişlerime de baktırdım çürük çarık yok sağlıklı dedi bu koku nedir o zaman
- 12 Ocak 2014
- 4.609
- 4.686
- 333
Üfleme testi yapıyorlar bir gaita ve kanda da çıkıyor diye biliyorumNerden anladı doktor bu virüsü endoskopi mi yaptı ?
Ya kimsenin yanında oturtamıyorum sohpet edemiyorumMuhtemelen bademcik taşıdır doktorlar asla bu taştan bahsetmiyor bogaziniza baktığında. Helikobakter de ağız kokusu yapıyor ve helipak kullanınca geçiyor. Dişlerinizde çürük de yoksa muhtemelen bademcik taşınız var
Evet bak sık sık boğazım kedi tırmalamış gibi çok ağrıyor acabalar ondan mıŞık sık bademcik boğaz hastalığı oluyorsanız ondanda oluyor
- 12 Ocak 2014
- 4.609
- 4.686
- 333
Telefonunuzun flashi ile bir bademciklerinize bakın beyazlık görürseniz doktora gidersinizYa kimsenin yanında oturtamıyorum sohpet edemiyorum