- 4 Ağustos 2022
- 22
- -22
- 27
- Konu Sahibi denizderinderen1
alabiliyor bipolar hastası askerlık muaf ama taksı soforu alabılıyorAynı anda hem bipolar hem de taksi şoförü olunmuyor yalnız. Src ehliyeti alamaz bipolar biri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alabiliyor bipolar hastası askerlık muaf ama taksı soforu alabılıyorAynı anda hem bipolar hem de taksi şoförü olunmuyor yalnız. Src ehliyeti alamaz bipolar biri.
Yani yorumunda bir adabi var bu nedir arkadas ya bi haddimizi bilemiyoruz degil miAma siz s..ç diye ağzınızı açmamışsınız ki. Bir de öyle deneyin
FAKE ALERT!! FAKE ALERT!!🖲🖲🖲benı bu hayatta kimse sevmezmiş ölmem lazımmış benim eşim öyle diyor pislikmişim ben çalışıyorum evın herseyını yapıyorum ama dun yemegı yaktım yanlıslıkla bırde yakmamam lazımmıs çirkinim boyum kısa heralde 1.56 boyunda 50 kiloyum begenmıyor heralde maasımda az sanırım ben cok kötüymüşüm öyle yazıyor haklı degıl mı
fake degıl canım cok yanıyor bu yüzden yazıyorum iş yerındeyım elım ayagım tıtrıyor pazartesi dava acıyormus banaFAKE ALERT!! FAKE ALERT!!🖲🖲🖲
arkadaslar merhaba cok uzun yazmadan derdimi anlatmak istiyorum
2 senelik evliyim , ben tasarımcıyım eşim taksı soforu eşimle evlendiğimizden beri maddi sorunlarımız var bitmek bilmedi 4 aylık hamileydim 1 ay önce stres ve sıkıntılardan kaynaklı düşük yaptım eşim sürekli en ufak kavgada ayrılmakla tehdıt edıyordu bende dayanamamıs babama gitmiştim hamıleyken benı arayıp sormamıstı hıc 25 yasındayım 10 gün kalmıştım sonra döndüm ama geldikten sonra küfür hakaret ve sinirden üzerime geldi eşim bu yüzden düşük yaptım tek istediğim eşimle mutlu olmaktı düşükten sonra eşim bana iyi davrandı destek oldu üzüldü oda farkındaydım 1 ay çok iyiydik ev sahibimiz evden cıkarıcak bizi dün eşimle tartıstık ben onu aradım musaıt degıldı küstüm trıp attım diye bagırdı cagırdı eskiye döndü bipolar hastası o yüzdenmi bilmiyorum yine çok üzüldüm eve gittim yemek yaptım ama eşim beni çok dövdü dün sinirden hakim olamadı sonra boşanıcam senden dedi bende ben boşanmıyorum dedim pazartesi sana davayı açıcam beni arayıp sorma dedi seni istemiyorum dedi eşim bana neye ugradıgımı şaşırdım 1 ay çok iyi davranmıştı sözler vermişti benı bırakmayacaktı birden yine ayrılmak istedi pazartesi dava acıyormus ne yapacagım bılmıyorum işim gücüm yerinde çok şükür ailemde var ama ben eşime alıştım korkuyorum tekrar evlenemem sanırım onu çok seviyorum benden ayrılmak istiyorum onsuz olabilirmiyim alışırmıyım lütfen yol gösterin bana
Psikiyatri muayenesinden geçemez bir kere nasıl alacak?alabiliyor bipolar hastası askerlık muaf ama taksı soforu alabılıyor
Abi adam kafana cok mu vurdu? Dayagi yemissin dayaktam bebegini kaybetmissin hala adama mi uzuluyorsun? Mazosistmisin?arkadaslar merhaba cok uzun yazmadan derdimi anlatmak istiyorum
2 senelik evliyim , ben tasarımcıyım eşim taksı soforu eşimle evlendiğimizden beri maddi sorunlarımız var bitmek bilmedi 4 aylık hamileydim 1 ay önce stres ve sıkıntılardan kaynaklı düşük yaptım eşim sürekli en ufak kavgada ayrılmakla tehdıt edıyordu bende dayanamamıs babama gitmiştim hamıleyken benı arayıp sormamıstı hıc 25 yasındayım 10 gün kalmıştım sonra döndüm ama geldikten sonra küfür hakaret ve sinirden üzerime geldi eşim bu yüzden düşük yaptım tek istediğim eşimle mutlu olmaktı düşükten sonra eşim bana iyi davrandı destek oldu üzüldü oda farkındaydım 1 ay çok iyiydik ev sahibimiz evden cıkarıcak bizi dün eşimle tartıstık ben onu aradım musaıt degıldı küstüm trıp attım diye bagırdı cagırdı eskiye döndü bipolar hastası o yüzdenmi bilmiyorum yine çok üzüldüm eve gittim yemek yaptım ama eşim beni çok dövdü dün sinirden hakim olamadı sonra boşanıcam senden dedi bende ben boşanmıyorum dedim pazartesi sana davayı açıcam beni arayıp sorma dedi seni istemiyorum dedi eşim bana neye ugradıgımı şaşırdım 1 ay çok iyi davranmıştı sözler vermişti benı bırakmayacaktı birden yine ayrılmak istedi pazartesi dava acıyormus ne yapacagım bılmıyorum işim gücüm yerinde çok şükür ailemde var ama ben eşime alıştım korkuyorum tekrar evlenemem sanırım onu çok seviyorum benden ayrılmak istiyorum onsuz olabilirmiyim alışırmıyım lütfen yol gösterin bana
KK hatunları yemez bunlarıfake degıl canım cok yanıyor bu yüzden yazıyorum iş yerındeyım elım ayagım tıtrıyor pazartesi dava acıyormus bana
Psikiyatri muayenesinden geçemez bir kere nasıl alacak?
Erkek bunlar ya, issiz erkekler. Yazik kafalarina.Konu fake… hele ki tasarımcı, taksi şöförü çifti var hikayede. Üstüne dayak
merhabalar 6 haftalık hamileyim hamile oldugumu bilmeden 1 hafta tarlusal içtim bir sıkıntı olur mu sizce
merhabalar 7 haftalık hamileymişim ben adaçayını çok seviyorum hergün 3 bardak içiyordum işteyken dün 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim bir sorun olur mu düşük yapar diyorlar içsem problem olur mu sizce lütfen cevap yazın
merhaba kızlar 14 haftalık hamileyim cytotec hapı ile düşük yapan var mı ? yeni öğrendim hamile oldugumu 2 hafta oldu ilacı getirttim ama kesin sonuç veriyor mu düşük yapmama yardımcı oluyor mu ? bebeğe hazır değilim korundugum halde hamile kaldım lütfen sadece yardımcı olun
Suç ihbarı diyosun?Src alamaz haklisin Katip, ama src almasi gerektiğini sanmiyorum, kacak falandir.
Sizin ulvi göreviniz adap öğretmek mi size ne ya kimin bir başkasına ne yorum yaptığından.konu ile ilgili adabına uygun yorumunuzu yapın geçinYani yorumunda bir adabi var bu nedir arkadas ya bi haddimizi bilemiyoruz degil mi
Oz benliginize zarar vermeye baslamis kendinizle ilgili alginiz bozulmus ve dovdukce nasilsa sesi cikmiyor diye daha da arttirmis .evet sanırım hepsi benım sucum sürekli döverdi beni sonra sen suçlusun derdi önce ınanmazdım şimdi inanıyorum hepsi benım sucum
Suç ihbarı diyosun?
ya mazoşitsiniz ya da baba sevgisi görmemişsiniz?normalde seni dövmem ama benim üzerime geldin mesaj attın tahrik ettin diyor bana küfür etmedim sadece neden boyle ılgısız sevgısız oldugunu yazmıştım mesajlarda