Eşim her ağladığımda böyle yapıyor

victoria0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
23
4
26
Merhaba. 8 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik. Eşim her seferinde ben ağladığımda bana teselli olmak yerine daha da üzüyor, ağlatıyor. Bunu da belirteyim ki sık sık ağlamıyorum. Biraz önce ailem için ağlıyordum ne oldu diye sordu bende söyledim sinirlendi ben seni ağlarken görünce kötü oluyorum falan dedi. Sonrasında da benimle konuşma ciddi söylüyorum dedi sinirli şekilde ve arkasını çevirip uyudu. Eşimin yanında ağlayıp içimi dökmeli değil miyim? Ama her böyle yaptığımda sinirlenip birazda ağlatıyor. Böyle yaptığında beni sevmediğini düşünüyorum. Arkasını çevirip uyudu ben ağlarken Kalbim çok kırıldı gerçekten. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Merhaba. 8 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik. Eşim her seferinde ben ağladığımda bana teselli olmak yerine daha da üzüyor, ağlatıyor. Biraz önce ailem için ağlıyordum ne oldu diye sordu bende söyledim sinirlendi ben seni ağlarken görünce kötü oluyorum falan dedi. Sonrasında da benimle konuşma ciddi söylüyorum dedi sinirli şekilde ve arkasını çevirip uyudu. Eşimin yanında ağlayıp içimi dökmeli değil miyim? Ama her böyle yaptığımda sinirlenip birazda ağlatıyor. Böyle yaptığında beni sevmediğini düşünüyorum. Arkasını çevirip uyudu ben ağlarken Kalbim çok kırıldı gerçekten. Ne yapmalıyım?
Sevmiyor...

Merhaba. 8 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik. Eşim her seferinde ben ağladığımda bana teselli olmak yerine daha da üzüyor, ağlatıyor. Biraz önce ailem için ağlıyordum ne oldu diye sordu bende söyledim sinirlendi ben seni ağlarken görünce kötü oluyorum falan dedi. Sonrasında da benimle konuşma ciddi söylüyorum dedi sinirli şekilde ve arkasını çevirip uyudu. Eşimin yanında ağlayıp içimi dökmeli değil miyim? Ama her böyle yaptığımda sinirlenip birazda ağlatıyor. Böyle yaptığında beni sevmediğini düşünüyorum. Arkasını çevirip uyudu ben ağlarken Kalbim çok kırıldı gerçekten. Ne yapmalıyım?
Tabii ki size destek olmalı normali bu ama 8 ayda kaç kere ağladınız her şeye ağlıyor musunuz bilmiyorum ama çok mızmız insanları bende teselli etmem bir yerden sonra ciddiyeti kalmıyor ota sapa aynı tepkiyi verdiği için

Bende seninle aynı durumdayım her ağladığımda eşim aynı şekilde sinirleniyor. Ancak bu sizi sevmediği anlamına gelmez sadece ne yapacağını bilmiyor. Mesela eşimin ailesinden biriside ağladığında eşimin bana verdiği tepki ile aynı tepkiyi onlarada verdiğini farkettim. Daha 8 aylık evlisiniz bu şekilde hiç düşünmeyin birbirinize alışma evreleri ilk 1 senede olur derler. O size siz ona zamanla ayak uydurucaksiniz. Zaman geçtikçe belki siz ağlamayı bırakacaksınız belki o size bir şekilde ilaç olacak. Ama bu konuda hiç endişe etmeyin bende birebir aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum

Neden aileniz için ağlıyorsunuz bir sorun mu var?
Baska konuda cevabı yazmışsınız : ailenizi özlediğiniz için.
Yüksek yüksek tepelere ev de kurmuyorlar halbuki artık...
Bilmiyorum ben mi katı mesafeli biriyim ama evlenecek olgunluğa ulaşmış hatta hemen de çocuk isteyen bir yetişkinin ailemi özledim diye ağlaması bana cok sacma geliyor. Ustelik birkac kez görüşmüşsünüz 7 ayda.
Eşinizin yerinde olsam ben de ' zorla mı evlendik ne bu dram' diye sinir olurum.

Merhaba. 8 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik. Eşim her seferinde ben ağladığımda bana teselli olmak yerine daha da üzüyor, ağlatıyor. Bunu da belirteyim ki sık sık ağlamıyorum. Biraz önce ailem için ağlıyordum ne oldu diye sordu bende söyledim sinirlendi ben seni ağlarken görünce kötü oluyorum falan dedi. Sonrasında da benimle konuşma ciddi söylüyorum dedi sinirli şekilde ve arkasını çevirip uyudu. Eşimin yanında ağlayıp içimi dökmeli değil miyim? Ama her böyle yaptığımda sinirlenip birazda ağlatıyor. Böyle yaptığında beni sevmediğini düşünüyorum. Arkasını çevirip uyudu ben ağlarken Kalbim çok kırıldı gerçekten. Ne yapmalıyım?
Ağlama sebebiniz nedir?

Bilmiyorum ben mi katı mesafeli biriyim ama evlenecek olgunluğa ulaşmış hatta hemen de çocuk isteyen bir yetişkinin ailemi özledim diye ağlaması bana cok sacma geliyor. Ustelik birkac kez görüşmüşsünüz 7 ayda.
Eşinizin yerinde olsam ben de ' zorla mı evlendik ne bu dram' diye sinir olurum.
Konu sahibi konuyu yazarken neden herşeyi açıkça anlatmıyor , soru soruluyor cevap vermiyor . Siz yazmasanız haberimiz olmayacak. Konu sahibi seni haklı bulalım mı istiyorsun?

Sebep cidden bu mu ? Cidden adam çocuk avutmaya evlenmemiştir bu kadar ağlayacaksanız evlenmeseydiniz yani bunun için kaç kere ağladınız da adam bıktı böyle bomboş şeyler için oturup ağlamayın bir gün gerçekten ağlayacak sebebiniz olur o zaman sizi kaale almaz nasılsa her şeye ağladığınız için

Annem ağladığında bende çok sinirleniyorum mesela nerdeyse haftada 1 saçma sapan sebepten ağlar bende sinirlenirim yeter artık derim. Saçma bir sebeptenmi ağladınız ? Veya süreklimi ağlıyorsunuz.
Bu şekilde ağlayan insanlar benim enerjimi alıyor direk bende hoşlanmıyorum çok büyük bir sebepten ağlıyorsanız o ayrı konu.

Ayyyy yani yıl olmuş 2024 ailemi özledim diye ağlama bi zahmet ya. Hastalık vs durumu yoksa evlendikten sonra böyle bir şey için ağlarsan adam sinirlenir tabii ki. Ben de adama saymaya gelmiştim tam. Maalesef ağlama sebebin buysa eşin haklı konu sahibi, bebek misin evlenip sonra ailemi özledim diye ağlıyorsun? Evlenmeseydin o zaman.

Sık sık ağlamadığınıza emin misiniz?Sürekli ailenizle ilgili drama yapıp ağlıyorsanız yeni evli bile olsa eşte sıkılır bunalır. Gercekten depresyonda olanları disarda tutarak soyluyorum buhran insanları bende sevmem sürekli ağlamaklı. Birde eş kişisi erkekler genelde cıvıl cıvıl enerjik kadın severler ağlayıp mızmız olani sevmezler. Acı gercekler. Doğru veya değil Tr evlilik gerçekleri böyle. Yinede nadiren agladiysaniz tabikide eşiniz ayıp etmiş size şefkatli yaklaşması gerekir kırılmanız normal

Ay en gıcık olduğum şey. Durduk yere manasız ağlamalar. İnsan sinirleniyor. Bir iki olur neyse de olmuş 8 ay 5 yaşındaki bebek gibi aile arkasindan mi aglanir. Üstelik teknoloji çağındayız. Benim kocam yapsa evlenmeseydin derdim. İnsan kendinden şüphe ediyor ne yapıyorum da evimizi ,bizi aile olarak görmüyor diye.

Hepimiz zaman zaman sorun yasar ve ağlarız. Aglamaniz nedenli nedensiz olabilir o sizin iç dünyanızda alakalı ve çözmeniz gereken bir durum ancak şöyle de bir nokta var ki kimse kimsenin çöp kutusu değil. Sırf evlendiniz diye her kötü hissettiğiniz zaman eşinize koşup sizi sakinlestirmesini beklemek bencillik. Siz bir yetiskinsiniz ve duygu krizlwrinizi yonetebilmelisiniz, yonetemediginiz takdirde destek alabilirsiniz. 3vet eşiniz hatalı davranmış ancak belki o da bu konuda zorlanıyor. Gecmis olsun.

X