Krediyi ben çekeceğim
Hayır evi aldıktan snra evi ipotek gösterip kredi çekeceğiz
Aha da paradoks. Eğer kredi borcunu ödeyemezlerse, borcunu ödeyemedikleri evi mi alacak ellerinden banka?Bence artık kimse çözmeye çalışmasın :) Hepsini okudum. Almadıkları evi ipotek yaptıracaklarını duyunca koptum. Kredi sisteminin açığını çözmüşler :)
Eşiniz kendine güveniyor demekki .bırakın dediği gibi olsun.
Sizin maddiyatiniza güvenerek ama sizi hiçe sayarak iş yapıyor siz de sesinizi çıkarmadan sus pus seyirci mi kalıyorsunuz?Çalışacakmış üstüne de benm tazminatını vadeli ye yatırıyor oradan gelen faizi üstüne ekliyor 200 açıkta kalıyor onu da benm evimden gelen kira dan tamamlıyor 500 bize aylık kalıyor onu da kardeaine yatırsak biz açız
Krediyi konu sahibi cekecekmis ama
Yanlis anladiysam duzeltin sizin kendinize ait bir eviniz var sanirim ve kira aliyorsnuzEşimin memleketine yerleşeceğiz.orafa iş bulacak olsa olsa ya asgari ücret yada 3bin olur
Evirip çeviriyor lafı sadece.ama evi aldıktan sonra çekicekmiş.. anladıysan amme hizmeti anlatıver sevabına
ama evi aldıktan sonra çekicekmiş.. anladıysan amme hizmeti anlatıver sevabına
Ben dedim valla ahvxshvdaBir kişi de dememiş.
3 bin maaşlı birime 3800 ödemeli kredi nasıl çıkar diye..
Bir kere büyük evi ısıtması dert temizliği dert.
Yılda bir iki yatıya gelecekler için ne bu tantana?
Bütün sene aileler doluşacak eve galiba.
Ee zahmet edip ev almasaydınız.
Ailelerin yanına yerleşseydiniz.
Eşiniz hesap işlerinde pek iyi değil sanırım.Bendeki tazminatı vadeliye atıyor ondan 600 geliyormuş 200 ude benm ev kirasından tamamlıyor geriye kalıyor 800 .. 500 u kardwsıme yolluyor geriye kalıyor bize 300 buyurun geçinin
Ev alma kısmı bana bağlı olan bit şey almam olur biter.Siz asıl dert etmeniz gereken şeyleri atlayıp buna mı takıldıniz ?
Bir şartlarda ev almada sorun yok yani?
Kopmaya devam et. O zaman arkadaşımda aldı peşinat verdi evi ipotek gösterdi kredi çıktı bence siz öğrenin kendinize gülünBence artık kimse çözmeye çalışmasın :) Hepsini okudum. Almadıkları evi ipotek yaptıracaklarını duyunca koptum. Kredi sisteminin açığını çözmüşler :)
Yok o soruldu, krediyi konu sahibi çekecekmişBir kişi de dememiş.
3 bin maaşlı birime 3800 ödemeli kredi nasıl çıkar diye..
Bir kere büyük evi ısıtması dert temizliği dert.
Yılda bir iki yatıya gelecekler için ne bu tantana?
Bütün sene aileler doluşacak eve galiba.
Ee zahmet edip ev almasaydınız.
Ailelerin yanına yerleşseydiniz.
Ya neden saçma sapan seyler yazıyorsunuz klasik ev bulunur peşinat verilir ev bankaya ipotek ettirilir kredi çekilir hiç duymadınız mı evirip çeviyısunuzEvirip çeviriyor lafı sadece.
Kendisi çekecekse babadan kalan evi ipotek ettirmeyi düşünüyordur.
Bunun yanlışlığınin farkında olduğu için öyle değil dedi.
Ya da karı koca başka bir evrende yaşıyor.
Hangisi daha kötü bilemedim.
Lafı siz evirip çeviriyorsunuz, doğru ifade edemiyorsunuz.Ya neden saçma sapan seyler yazıyorsunuz klasik ev bulunur peşinat verilir ev bankaya ipotek ettirilir kredi çekilir hiç duymadınız mı evirip çeviyısunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?