• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim geceleri çok terliyor

Elifingunlugu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
222
209
33
Merhaba kızlar
Eşim her gece yaz/kış, kombi açık/kapalı, yorgan/battaniye hiç farketmeksizin aşırı terliyor. Sanki yatağa su dökmüşler gibi. Geceleri sürekli terlemesine uyanıyor ve 4-5 kez üstünü değiştirip geri uyuyor. Uyku kalitesi sıfır. Artık bıkıp sabah 5te kalkıyor yataktan. Bazen terlediğini farkedip uyanıyor bazen farkedemiyor üstü açılıyor üşütüyor. Senelerdir devam ediyor. Bekarken de böyleymiş. Bunun bir hastalıkla ilişkili olduğunu düşünüyoruz. Hangi bölüme gitmek lazım? Böyle birşey yaşayan var mı?

Dahiliyeye gitsin öncelikle. Tiroit falan baksın. Ona göre dahiliye yönlendirir farklı branşlara. Romatizmal hastalıklar da terleme yapabilir.

Bende oyleyım hergunde bu terden bıyerım tutuluyor .bugunde kaburgalarımda agrı var .
Sabaha kadar yastıgı kac kez arkalı onlu degıstırıyorum .
Benımde kan testlerınde oyle pek bırsey yok
Sonucunuzu bende merakla beklıyorum
Benım oglumda oyle annemde..
Fızyolojık dıye dusunuyorum

Bende oyleyım hergunde bu terden bıyerım tutuluyor .bugunde kaburgalarımda agrı var .
Sabaha kadar yastıgı kac kez arkalı onlu degıstırıyorum .
Benımde kan testlerınde oyle pek bırsey yok
Sonucunuzu bende merakla beklıyorum
Benım oglumda oyle annemde..
Fızyolojık dıye dusunuyorum
Ailesi öyle mi bilmiyorum doktora gittikten sonra sonucu yazarım buraya inşallah

Back