Eşim gece bilerek tuvalet kapısını açık bırakıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hanzadens

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
502
280
18
25
Merhaba arkadaşlar eşim son 10 gündür gece özellikle tuvaletin kapısını açık bırakıyor sahura kalkarken yada su içmeye kalkarken açık görüyorum uyardım iki defa gene aynı dün de uyardım benimkiler rahatsız oluyor dedi bir tırstım zaten çok korkak biriyimdir ne yapmalıyım .

Merhaba arkadaşlar eşim son 10 gündür gece özellikle tuvaletin kapısını açık bırakıyor sahura kalkarken yada su içmeye kalkarken açık görüyorum uyardım iki defa gene aynı dün de uyardım benimkiler rahatsız oluyor dedi bir tırstım zaten çok korkak biriyimdir ne yapmalıyım .
Tirsmakta haklısınız. Benimkiler kim diye sormadiniz mi?

Şöyle bir şey taktırabilirsiniz kapıya

9572896636978.jpg

İyi saatte olsunlar. Gece tuvalete giderken dikkat edin de üzerlerine çiş yapmayın sonu kötü olur

Tirsmakta haklısınız. Benimkiler kim diye sormadiniz mi?
Sordum üç harfliler dedi başta şaka dimi dedim ciddi ciddi söyledi rahatsız oluyorlar diye önceden de Sabah mesela uyanıyoruz ya hep derdi bu gece cin ve periler beni darladi diye hep ruya görüyor heralde derdim

Sordum üç harfliler dedi başta şaka dimi dedim ciddi ciddi söyledi rahatsız oluyorlar diye önceden de Sabah mesela uyanıyoruz ya hep derdi bu gece cin ve periler beni darladi diye hep ruya görüyor heralde derdim
Oh yeah 🤔hafiften deli olabilir mi? Kendi kendine konuştuğu falan olur mu?

İşerken de duymak istemem yani ama asıl sorun o değil farkında mısınız?

Var mıydı ki öyle şeyleri daha önceden? Çünkü benim kocam dese güler geçerim. Siz korktuğunuza göre bi öncesi, bi alt yapısı var herhalde?

Ayyy ben başta gulmustum içimden ama ciddi buldum sorunu. Bir destek alın. Psikiyatrist öneririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X