Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl geç geliyor yani? Boşalıyor olucaktı heraldeLütfen yardımcı olun bana
Rahime sanırımNereye geç kalıyor kız
Ne kadar süre de boşalıyor mesela ? Sürekli mi öyleEvet öyle yazmam lazımdı galiba
Rahime sanırım
Yani sürekli öyleyse insan sıkılır tabi .. burda kimisinin kocası 10 saniye de boşalıyor adalet işte40 dk yı buluyor bende sıkılıyorum bu durumdan
40 dk yı buluyor bende sıkılıyorum bu durumdan
Evet sürekli böyle ikinciyi istiyor bide o beni maf ediyorsabah kalkamıyorumNe kadar süre de boşalıyor mesela ? Sürekli mi öyle
Sizce iyimi hani yoruluyorum bndeNe gibi bir yardım bekliyorsunuz acaba?
Geç boşalması iyi bir şey değil mi?
Cok şaşırdım .. eşinizi normalde araştırmaya almak lazım ..acaba yeterince tatmin olmuyormu da uzuyor bu kadarDalga gece
Evet sürekli böyle ikinciyi istiyor bide o beni maf ediyorsabah kalkamıyorum
Bosalıyor anlamda canmNereye geç kalıyor kız
Aslında sıkılmak yerine sende zevk almaya baka bilirsin40 dk yı buluyor bende sıkılıyorum bu durumdan
İsteklerinize yerine getiriyorum zev aldıgım halde böyle oluyorCok şaşırdım .. eşinizi normalde araştırmaya almak lazım ..acaba yeterince tatmin olmuyormu da uzuyor bu kadar
NasılAslında sıkılmak yerine sende zevk almaya baka bilirsin
40 dk yazmışsınız ama 40 dk nedir ön sevişme buna dahilse gayet normal bir süre, uzun değil. Yoruldukca pozisyon değiştirirseniz sorun olmaz bence.Sizce iyimi hani yoruluyorum bnde