- 30 Mayıs 2018
- 122
- 35
- 13
- 34
- Konu Sahibi Hayat343434x
Merhaba arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat konu acmak icin yeni uye oldum.ben vanliyim 2 cocugum var esim yaklasik 1 yildir istanbulda yeni bir is kurma girisiminde bulundugunu idda ederek bizden ayri yasiyor 1yildir toplasaniz 3 defa gelip cocuklari 2 gun gorup gitmistir..bizim kendi evimiz olmasina ragmen gidince beni kanser tedavisi goren baba ve uvey annenin oldukca kalabaligi olan evine birakiyor biz cocuklarimla 1 yildir Cekyatta yatiyoruz bavullarda esyamiz kaliyor kisacasi duzenimiz yok cocuklarim babalarini cok özlüyor bu durum icin herkesle konusmaya calisinca beni haksiz edip isi var calisiyor diyorlar.kendisi istanbulda ev tutmus 2 bekar arkadaşıyla birlikte kaliyor dort dortluk bir hayat yasiyor ama bizde sefalet icinde surunuyoruz.bu durumu kabul etmedigim zaman bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.bana ne onerirsiniz allah askina sizin fikriniz nedir haksizmiyim ben..
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var