esim evi terk etti

Esinizi kendi hâline birakin. Siz ustune gittikce o daha da abartacak durumu. Kac kere gitmis evden. Eviniz kira mi? Degil ise bu sizin icin cok iyi olurdu. Evde birseyler yapıp satmayi deneyin okulunuz bitene kadar. Manti, içli köfte yapip satan bir cok ev hanimi var. Elişi, süs eşyası da yapip satabilirsiniz. Kendi ayaklarinizin uzerinde durmaniz gerekli.

Arkadaş bir kere de istedim yaptım diyin yaa, tepki gelmesin niye 2.3.çocuğu yaptın denmesin diye cevap aynı: korunarak oldu

Amcasına emanet ettiyse o bakacak heralde size, amcasını ara bez alacam süt alacam de
Kizimi isteyerek yaptım hatta hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle evde mini bir kutlama bile yaptık kızıma hamile kalabilmek için sprali çıkardım doğduktan sonradan hap kullandım ama aşırı derecede unutkan olduğum için almadığım günler çok oluyordu hatta hamile kaldığım ay adet olursam gidip spiral taktiracam diyodm ama hamile kalmism

Ev kira maalesef

Arkadaslar artik kesin olarak anladim ki evlilik sorunlu olunca korunma yontemleri etkisini kaybediyor. Bu kadar da her sorunlu evlilik esliginde beklenen bir bebek tesaduf olamaz ya.

kız hiç duygusallaşmadın mı sen? ben tv de bile bişey görsem duygulanıp ağlıodum bazen ah hormonlarr

Duygusallasmak ayri bu derece olaylari buyutmek ayri. Gecenlerde de bir konu sahibi kocasina yastik falan firlatmisti sebep olarakta hamilelikten demisti.

O zaman neden korunarak oldu dedin?

tek takıldığım kızınızın psikolojisini düşünmeden onu korkutacak ruhsal çöküntülere neden olan bu tartışmaları yapmanız, çocuğun babasının montuna sarılması baba özlemi çekmesinde sizin de suçunuz var. o çocuğun bir kalbi psikolojisi var evinde anne babasıyla oyun oynar uyurken sürekli patırtı gürültü yapmayın şöyle düşüncesizlikler ya bir de kadın sığınma evine gitmişsiniz niye çünkü eşiniz evi terk etti illa siz de gideceksiniz ya bi yerlere eviniz var işte oturun şunları yaşatmayın çocuklara ya

Kizim isteyerek oldu suanda oğluma hamileyim ve hap kullanırken hamile kaldm

Hapı kullanmamışsın

İş yok güç yok, kızın küçükken adamın pisliği neyse yakalayıp baba evine gidiyorsun baban kızını bırak dediği için geri dönüyorsun, o noktada haa bana babadan da fayda yok diyip açıköğretimden okuduğun bölüme odaklanacağına kendini sağlama alacağına hamile kalıyorsun, aşırı unutkansın hap almayı çoğu kez unutuyosun bu korunma değil zaten 3 iç 5 içmeyle korunma olmaz, ayrıca telefonların alarm özelliği var her gün aynı saatte çalabilirdi o alarm...

Şimdi ben bunları neden yazdım: karşı tarafı onu bunu suçlamadan önce insan bir dönüp kendine bakacak, esin belli ki onunla bununla geziyo evde bunaldı, daha önce yakaladığın pislik de aldatma Allah bilir

madem 5 kez evi terk ediyor nedıye 2 cocugu yaptın?

Hapı kullanmamışsın
Hap kullanırken yada unututtugumda zamanlı yada zamansız siz inanmasinizda istemiyerek yada isteyerek sonucta suanda hamileyim başta bende çok pisman oldum üzüldüm ama suan içimde kipirdanirken suçu ona yikamiyorum biliyorum dikkatli davranmam gerekiyordu benim hatam bu bazı için istek olarak da görülebilir tm ama suanda ben evladimdan pisman degilim ilk öğrendiğimde aglama krizi geçirmeme ragmen ama suanda cevabını almak istediğim yada tartışmak istediğim konu bu değil gerçekten iki gündür evde kızımla tek başımıza ne yapacağımı bilmiyorum esim eve geri dönecek bunu biliyorum ama bu durumu hazmedemiyorum

Korunarak oldu dediğin için uzadı konu, bilmeyen yanlış anlayacak çünkü, aaa dicek hap korumuyo mu, bak bu forumda bekar kızlar evlilik arifesinde olanlar var bir nevi yanlış yönlendirme bu, o yüzden üstüne gittim, yoksa yapman gereken şeyi yazdım yukarda

Baya bi dusundum, empati kurdum. Sizin su an kendi hareketlerinize bakmaniz lazim. Adam evi terketmis ne guzel kavga yok gurultu yok arama, sorma sende. Amcasina emanet ettiyse ihtiyaclarinizi ona soyleyin. Esinizle tartismaya girmeyin tamam sen haklisin deyin ve dinlemeyin. İse girdiginizde ayrilin esinizden. Esiniz sizin caresizliginizin elinizin kolunuzun bagli olusunu sonuna kadar kullaniyor ve en kotusu merhameti yok. Evde hamile kadin, 2 yasindaki cocugu 5 kurussuz birakip giden adam, sorumsuzdur ve vicdansizdir. Hep soyluyorum gidip 7 kat yabanci komsundan 20 lira istesen o bile verir ama esin seni baskasina muhtac birakabilecek karar merhametsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…