- 6 Mart 2023
- 2
- 0
- 0
- Konu Sahibi gulayse3466225522
Meraba arkadaslar nereden başlayacağımı bilmiyorum eşimle normalde çok iyi anlaşıyoruz ama beni hic savunmuyor sahiplenmiyor herkese küçük düşürmeyi çok seviyor. Her tartışmada akrabalarına gider orda kalır ne var ne yok herşeyimizi anlatır gelir bu kez durum daha ciddi bana buralar çok soğuk davranmaya başlamıştı sebepsiz. Ona sorduğumda Birsey yok falan diyor iste herhangi bir iş veya başka bir sorunu yok buarada. Neyse üzerine gittim n’oluyo diye sözsel ve fiziksel şiddet başladı evden çıktı gitti yine akrabasına beni polise şikayette etmiş bende onu şikayet ettim uzaklaştırma aldırdım 2 hafta. Mesaj atıyorum görüyor ama cevap vermiyor nokta dahi atmıyor arıyorum açmıyor ailem arıyo onlarada açmıyor. Boşanacaksak bile bir araya gelip konuşmamız lazım diyorum kaçıyor. Şimdi nerde kaldığını tahmin ediyorum eşim normalde çok yumuşaktır dayanamaz açardı telefonu ama kaldığı yer onu hergün dahada köpürtüyor hergün daha kötü oluyor gelmeyede hic niyeti yok evde kaç gündür yalnızım geceleri korkuyorum eşim benimle birtülrü aile olamadı çok ağlıyorum onlar gibi beni kendine hic yakın hissetmedi hep yuvasına hain. Bir kadın günlerce böyle tek bırakılır mı kimsemde yok burda bide kaldığı kişiyi polise şikayet etsem nasıl bi sonuç alırım ben