Baktım da sizin tüm yazılarınız aynı şekilde. İnsan burda okuyan ve yorum yapan insanlara saygıdan düzgün bir metin yazmalıdır. Siz stresle falan değil, bilerek böyle yazıyorsunuz. Biraz saygı...Arkadaşım insanlar o anki stresle böyle yazabiliyorlar okuyamadıysan yapma yorum bilirkişimisin
Ya Helva Hanım, insanlar zamanla beziyor ya. Ne bileyim, kocamın cinsel problemleri olduğunu evlendikten sonra öğrensem ve 3 koca senede çözmese bunu, ben de bir miktar değişirdim. Küfretmezdim belki ama tahammülüm azalırdı kesin. Ki 3 yıl birçoğumuz beklemeyiz bence. Lütfen öyle olsun bence çünkü.3 yıldır cinselliğin olmadığı, olamadığı evliliğin normal olmasının beklemek hata olur.
Ev,araba derdine düşeceğinize karı koca olarak, tedavi için uğraşsaydınız.
Evleneli 3 yıl olmuş daha yeni doktora gideceksiniz.
Aranızda gerginliğin olması normal ama eşinizin tepkileri de abartılı. Küfürler, hakaretler.
Olmayan cinsellik, biten saygı, evliliği tüketmişsiniz doğru düzgün yaşamadan.
Evlilikte cinselliğin istesek de istemesek de tamamen merkezinde olduğunu düşünüyorum. Eşinizi bu anlamda doyurursanız, o ten teması dediğimiz şey olursa elbette ki aranızdaki durumu etkileyecektir. Bi arkadaşımın yukarıda dediği gibi 3 yıl çok uzun bir süre,iyi bile gelmişsiniz bugüne. Ben diğer sorunlarınız için bir yorumum yok. Sadece vajinismus için yazmak ve destek olmak isterim. Çok da zor birşey değil. Kendinizi serbest bırakın. Bunca insan kötü birşey olsa yapar mı… tabi ki destek alın randevunuz da varmış ne güzel gayretlisiniz ama emin olun zor birşey değil.
Vajinismus için eş desteği de çok önemli Rosa Hanım, erkeğin bu süreçteki yaklaşımı vs. İlaç aldım, düzeldim denilecek bir süreci yok malum. Sadece kadına suç bulamıyorum o yüzden. 3 yıl beklenmişse doktor için karı koca olarak suçlular bir bakıma. Eşi gerçekten destek ve anlayışlı ise ve konu sahibi utanıyorum, sıkılıyorum diyerek uzattıysa süreci ayrı tabi.Ya Helva Hanım, insanlar zamanla beziyor ya. Ne bileyim, kocamın cinsel problemleri olduğunu evlendikten sonra öğrensem ve 3 koca senede çözmese bunu ben de bir miktar değişirdim. Küfretmezdim belki ama tahammülüm azalırdı kesin. Ki 3 yıl birçoğumuz beklemeyiz bence. Lütfen öyle olsun bence çünkü.
Eşimin 2 yıl süren cinsel isteksizliği sonucu ben ben olmaktan çıkmıştım sonunda. Nasıl bir şey olduğunu cidden anlamıyorlar. Onlara göre hava hoş çünkü istek yok bişey yok. Allah bir daha o günlere döndürmesin diyorum o kadar yani.Sadece erkekler için mi? Kadın için de öyle bence. Cinsellik yoksa niye evlenesin ki, arkadaştan farkı nedir?
Açık söyleyeyim, ben olsam üç senedir iktidarsız olan ve bir çaresine bakmayın kocayı boşardım.
Eşiniz eskisi gibi değilse budur sebebi, başka sebebe ne hacet?
Ya cinsel istekten ziyade ilişkide eksik bir şey olunca ve karşı taraf düzeltmek adına bir şey yapmayınca deliriyorsun. Ben öyleyim en azından, huzur bulamıyorsam huzur bırakmam.Eşimin 2 yıl süren cinsel isteksizliği sonucu ben ben olmaktan çıkmıştım sonunda. Nasıl bir şey olduğunu cidden anlamıyorlar. Onlara göre hava hoş çünkü istek yok bişey yok. Allah bir daha o günlere döndürmesin diyorum o kadar yani.
Vajinismusu yenilerde yendim özelden yazarsan belki yardımcı olabilirimHayır doktor randevum var ona gidicem o zaten beni psikolojik olarak hepten bitirdi
Burda çok kızılan bir üye vardı cinsellik olmadığı için kocasından boşanan, sürekli cinsellik konusu açıyorsun, 2 çocuğuna kim bakıyor diye. Bi ben anladım onu bi ben, biliyor musun? Yapmazsak ölmeyiz diyenler de var tabi ahahahah.Ya cinsel istekten ziyade ilişkide eksik bir şey olunca ve karşı taraf düzeltmek adına bir şey yapmayınca deliriyorsun. Ben öyleyim en azından, huzur bulamıyorsam huzur bırakmam.
Ay ama o sonradan çığırindan çıkmışti katipBurda çok kızılan bir üye vardı cinsellik olmadığı için kocasından boşanan, sürekli cinsellik konusu açıyorsun, 2 çocuğuna kim bakıyor diye. Bi ben anladım onu bi ben, biliyor musun? Yapmazsak ölmeyiz diyenler de var tabi ahahahah.
Yok artık!Burda çok kızılan bir üye vardı cinsellik olmadığı için kocasından boşanan, sürekli cinsellik konusu açıyorsun, 2 çocuğuna kim bakıyor diye. Bi ben anladım onu bi ben, biliyor musun? Yapmazsak ölmeyiz diyenler de var tabi ahahahah.
Çıkar.. Yapmazsak ölmeyizcilere açıp açıp göstermelik o. Ölmeyiz ama böyle oluruz diyeAy ama o sonradan çığırindan çıkmışti katip