hanımlar direk konuya gireyim eşimin eski hattı çok kişi tarafından biliniyodu kartvizit vs yerlerde bu numara yazdığı için önüne gelen arıyo mesaj çekiyodu birlikte karar verdik ve bu hattı kapattık evlenince.huzurumuzu bozmasın diye.çarşamba gecesi eşimin telefonuyla arama yapacakken bu eski numarayı aradığını gördüm direk kendi numaramdan aradım ve telefon çalıyo.aradım aradım açan yok.bu arada eşim yanımda koltukta uyuyo.uyandırdım bu telefon neden çalıyo dedim hangi telefon ne telefonu gibi zırvaladı.ben aramadım dedi:)yazıklar olsun sana dedim ve balkona gittim yanımada gelmesini istemedim öylece düşündüm sonra geldi lütfen konuşalım dedi ben sana yanlış yapmadım bu konuyu şuan sana nasıl açıklarım bilmiyorum ama lütfen sabaha kadar bekle dedi.beklemem dedim beni iş yerine götürdedim telefon orda diye tahmin ettim. götürdü saat sabahın 4ü ama bulamadım.eve geldim uyudum o uyumadı sanırım.sabah beni o numara aradı açtım bir erkek gece beni aramışsınız kimsiniz dedi.bende o yanındakine söyle ben bu numaraları yemem dedim çocuğada döşedim bir sürü ama ne kibar insansa karşılık dahi vermedi nasılsa?.eşim arıyo kaynım arıyo açmadım telefonu oyun oynuyolar benimle diye.telefonu tamamen kapattım.kaynım eve geldi açıklama şu 'yenge ben o numarayı birine sattım dedi bu arada numara özel bir numara sonu ilin plaka koduyla bitiyor örneğin ankara 0606 gibi bir numara.işte numarayı sattım o hattı kendi tefonuma taktım abimin telefonuylada çaldırdım bak açıldı hat çalıyo diye gösterdim ve 100 tl karşılında sattım dedi.ama inanmadım hala inanmıyorum bu bir kurgu.dün eşim bana şu mesajı yazdı.
senin kaşını kırıştıracak ve yüzünü öne eyeceğin hiç birşey yapmadım yapmamda çünkü seni çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum ben sıkıntıyla boğuşurken zevki alem yapacaksamda yanlız karımla yaparım evet geçmişte yaşayacağımı yaşadım ama artık tek sen varsın başka hat kullanıcaksamda emin ol bu benim eski hattım olmaz.
dün gece bir yere davetliydik gece 12 de döndük ve özel bir konuşmaya hiç girmedim bana sarılmak istedi izin vermedim bir süre beni rahat birak dedim hali kötü ama inanasım gemiyo benim kalbim çok kırıldı
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama siz ne hissederdiniz
senin kaşını kırıştıracak ve yüzünü öne eyeceğin hiç birşey yapmadım yapmamda çünkü seni çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum ben sıkıntıyla boğuşurken zevki alem yapacaksamda yanlız karımla yaparım evet geçmişte yaşayacağımı yaşadım ama artık tek sen varsın başka hat kullanıcaksamda emin ol bu benim eski hattım olmaz.
dün gece bir yere davetliydik gece 12 de döndük ve özel bir konuşmaya hiç girmedim bana sarılmak istedi izin vermedim bir süre beni rahat birak dedim hali kötü ama inanasım gemiyo benim kalbim çok kırıldı
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama siz ne hissederdiniz