eşim eroın bagımlısı

ayse sezer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
12
23
28
arkadaslar merhaba 5 yıllık ilişkimizin sonucunda 2 aylık evliyiz ve dugunden ıkı hafta sonra eşimin eroın bagımlısı oldugunu ogrendım bırakmaya calsııyormus krize girince ailesi soyledi şimdi bu basına gelenler bunu bırakanlar sızelre sorum ben ona nasıl yardımcı olabılırım bıraktırabılırmıyım krız anında ne yapomalıyım. profesyonel yardım alıyorduk ıkı aydır ıcmıyordu tahlıllerı temız cıkmaya baslamıstı ama gecen hafta yıne ıcmıs kendısıde bundan kurtulmak ıstıyor luıtfen bıldıklerınızı yuazın. bırakamaz boşanın gıtsın oyle adamla ne ısın var gıbı cumlelerınızı kendınıze saklayın lutfen bende aynısını derdım herkese ama ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormus ınsan yuvasını kurtarmak ıcın herseye katlanabılıyormus tesekkurler.

amatemden detsekı alıyoruz zaten ama evde krız zamanları oluyor onu kaybetmek ıstemıyorum kendıme kzııyorum bunca yıldır bırlıkteyız nasıl anlamadım dıye bu ılletten kurtulanlar yardımcı olun nolurrr

profesyonel yardım alması gerekir sen tek başına hiçbir şey yapamazsın. hastaneye yatırmalısınız bence, işin iş yani kolay gelsin

arkadaslar merhaba 5 yıllık ilişkimizin sonucunda 2 aylık evliyiz ve dugunden ıkı hafta sonra eşimin eroın bagımlısı oldugunu ogrendım bırakmaya calsııyormus krize girince ailesi soyledi şimdi bu basına gelenler bunu bırakanlar sızelre sorum ben ona nasıl yardımcı olabılırım bıraktırabılırmıyım krız anında ne yapomalıyım. profesyonel yardım alıyorduk ıkı aydır ıcmıyordu tahlıllerı temız cıkmaya baslamıstı ama gecen hafta yıne ıcmıs kendısıde bundan kurtulmak ıstıyor luıtfen bıldıklerınızı yuazın. bırakamaz boşanın gıtsın oyle adamla ne ısın var gıbı cumlelerınızı kendınıze saklayın lutfen bende aynısını derdım herkese ama ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormus ınsan yuvasını kurtarmak ıcın herseye katlanabılıyormus tesekkurler.
Eşin daha önceden hangi maddeleri kullanarak başlamış...eroin extremdir..

Hala devam mı ediyor? Maalesef bırakamıyorlar. Eroin en kötüsü. Size tavsiyem çocuk yapmayın. Amatemde de içerde torbacılar varmış. Biz bir tanıdığımızı Surp Pirgiç Ermeni Hastanesine götürdük yatırdık, çok güvenlikli ve iyi bir hastane. Ama bir hafta olmadan düzeldim çıkıcam dedi kendini zorladı fakat yine başladı.
40 gün boyunca yatsaydı bence düzelirdi. Ama yatmadı.
Eroinin sonu maalesef ki ölüm. Ve bırakması çok ama çok zor. Allah yardım etsin ne diyeyim.

Konuyu acmanizin ustunden 4 ay gecmis bir gelisme olmadimi hala?
Ailesi nasil saklayabilir sizden bu kadar onemli bir sorunu?Ve siz nasil oldu da anlamadiniz?
Eroin oyle icilen bir sey degilki..vucuda damar yolundan enjekte edilen bir uyusturucu..fark etmediniz mi morluklari filan?
Neyse olan olmuş..kolundan tutup bir hastaneye yatirmadiginiz surece kurtulmasi cok zor.

Tahliller temiz çıkmaya başlayacak kadar yol katetmiş insanın o kadar uğraşmış insanın tekrar eroin içmesinin tek sebebi vardır. Oda arkadaş çevresi, ortamı. Aklına giren birileri. Öncelikle çevresinden temizlemeniz lazım. Daha büyük krizlerde sizede zarar verebilir. Ameteme yatırın bence. Tedavi bitene kadar yatsın. Böyle bağımlılarla başedemezsiniz. Size büyük zararlar verebilir

Konuyu acmanizin ustunden 4 ay gecmis bir gelisme olmadimi hala?
Ailesi nasil saklayabilir sizden bu kadar onemli bir sorunu?Ve siz nasil oldu da anlamadiniz?
Eroin oyle icilen bir sey degilki..vucuda damar yolundan enjekte edilen bir uyusturucu..fark etmediniz mi morluklari filan?
Neyse olan olmuş..kolundan tutup bir hastaneye yatirmadiginiz surece kurtulmasi cok zor.
Ot olarak da alınıyor.

Bu çok önemli bir sorunsal size nasıl söylemezler anlamıyorum zaten . Ya bilmeden hamile kalsaydınız. Ya bağımlı ve sağlıksız çocuk doğursaydınız. Ya size zarar verse. Bu vebali hangi biri taşıyacak

amatemden detsekı alıyoruz zaten ama evde krız zamanları oluyor onu kaybetmek ıstemıyorum kendıme kzııyorum bunca yıldır bırlıkteyız nasıl anlamadım dıye bu ılletten kurtulanlar yardımcı olun nolurrr
kendine mi kiziyosun ???
yerinde olsam buni sana 5 senedir soylemeyen sevgilinle yalanci ailesine dunyayi dar ederim resmen hayatini karartirken sana hic acimamislar. amatemden baska bildigim bir sey yok bu konuda

X