• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim dövdü beni ve gitti

Aile büyüklerinden birileriyle konuşşan yada bir kaç günlüğüne babannene gitsen gözünü korkutsan diyorum Yazdıklarından bunu alışkanlık haline getirmiş. Buna bir dur demek lazım Darp raporu alıp saklaman gibi.Ya da kendi anne baban onunla konuşşun

eşin seni dövüyor ve senin maddi durumun iyi eeeee madem niye çekiyosun arkadasım bu adamı bırak,boşan yada en azından bosanmak istemiyosan gözünü korkut o evden git ya adam ol yada olmam ben böyleyim diyosan bosanalım de ona sakın ezdirme dövdürme kendini o kimmiş seni dövüyo off bak şimdi çok sinirlendim o adama nolur arkadasımın izin verme seni dövmesine bi ömür böyle geçmez üstelik seni hamileykende dövmüş ya bişey olsaydı çık git o evden seni sevseydi en güzel günlerinde bunları sana yaşatmazdı

her dövme olayından sonra nasıl yüz yüze bakıp nasıl aynı yatağa yatabiliyorsunuz...sizin evliliğiniz hiç başlamamış ki bitsin...

Son düzenleme:
caNIM AYNI SEYLERİ BENDE YASADIM
erkeklerle ugrasmak zor bir yere gidemiyorum
gezmek yok.
paran varmı diyen yokmuş güyaa.. sanki hep parayla gezilir tozulur.
topunun belasın versin
:60:

Back