evt yazamadım biliyorum eşim gelmeden ve bebek uyanmadan bitsin diye alak bulak yazdım bütün heryerım kızardı görüntüm cok kötüdü
benm ablamda eşi de böyleydi döwdü tabi ablam dayandu dayndı sonunda patladı çekip gitti bizim ewe geldi sonra eniştem geri geldi pişmanım falan filan bide yeğenm war ablam ona dayanamaz geriye döndü böle işte birkaçkez gidp geldi snra bi geldi ablam boşncm dendi avukatlarla görüşüldü falan haa bide unutmadn ablam dövdüğü gün hemn doktora gidp darp raporu aldı boşncak olursan lazım olur diyim allh korusun gerçi nese işte avukatlarla görüşüldü gene geldi eniştem tamm bda yapmcm dışarıyada gitmcm falan dedi ehh eskisine göre daha iyi şimdilik boşnmadılar ama bence artk eşinin gözünü korkutmalısın ama sen bilirsin kendin iyi karar ver .... benm yaşım küçük anlamam ama ablam bunları yaşadı diyim dedim...evt yazamadım biliyorum eşim gelmeden ve bebek uyanmadan bitsin diye alak bulak yazdım bütün heryerım kızardı görüntüm cok kötüdü
bende her dövdünden sonra gidicem diyorum ona
bugün gene söyledım o da gitt dedi ağlıyordu ve sonra kendisi gitti
maddi güçüm de var sahip çıkaçak insanmı da var
ewt ağlamış ama sen herzamn ağlamıyrmusun canın yanarken onun yanmıyorki dövüyor ... sen giderse eger seni yanında istiyorsa geri alsın karısını o zamn...bende her dövdünden sonra gidicem diyorum ona
bugün gene söyledım o da gitt dedi ağlıyordu ve sonra kendisi gitti
maddi güçüm de var sahip çıkaçak insanmı da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?