• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim dövdü beni ve gitti

naz_80

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
15
0
0
İstanbul
eşim beni dövdü ve gitti

daha aksam konusyorduk sen mamasını verirsen ben baska seyler yaparım diye o hayır dedı

be n ses etmedim bir tek yaptı iş den gelince hizli yapılabilen yemekler saten kendisi dedi pratık seyer yapıryoruz makrana tost filan cünnkü ben kiz cok huysus ara sira tabı yemek de yapma çalısiyorum tabıkı ama olmuyor bazen cok zo r uyuyan bir bebek hep iligi istiyor yanliz oluunca da sor bir de kayınpederim var o da hasta olmuyor iste kizlar neyse eşim kendisi simdiye kadar bebek 8 aylık ne altinı degistirdi ne yemek yedirdi yanliz ıkı kere mama vermisdir üstübü bekli 2 iki dere gidrimistir uyutmak hic aylardir uyukususum ama misin demiyor geceleri hic kalkmadi ohhh ohhh içim yanıyor :( hic bir yere gitmiyorum hafta sonu olunca onla gezemek istiyorum tabi ozaman da sen g... gezdirmek istiyorusun diyorda diyor otur evidne iş yap ..... neyse bugünkü konu cok terliyyrum hamilelik den beri ve emzirdim icin hep şiçak geliyor banabende evde oldum icin ip askı la durdum yok duramasmışim diye kafya cıktı ben dururum oduramasın kufür küfür bende bür yere kadar dayandım tabi bende çikti birseyer ama bir yere kdar tabı bende insam neyse bebeği koy dedi sonra beni çok feci dövdü ve cekti gitti .. bilmiıyorum bende mi sorun kafgalarımız genelde böyle bitiyor hamileken dövdü lousa ken dövdü çünkü o başlıyor ben dayanıyorum ama biryere kadar onra bende bir seyler söylüroum ondan sonra dövüyor beni bir de yardım etmem ben dedi bak babana enistene dayına onlar yardım ediyormu sen ev kaadınısın dedi vallah kafam allak bullak birde çabuk yazdım insallah anlatabildim

siz olsanız ne yaprsınız simdi

hamileyken dövüyo lohusayken dövüyo nasıl bi adam bu? adam mı? ailenize söylediniz mi destek oluyolar mı size?

hayır söylemedim ben türkiyedeyim ailem yurt dişinda burda babanne hala dayı var

yazdıklarınızdan pek birşey anlayamadım, düzgün yazmamışsınız ..

ama anladığım kadarıyla eşiniz sizi dövüyor hem de hamilelik falan dinlemeden ve siz hala siz olsaydınız ne yapardınız diyorsunuz..

ben olsaydım bir dakika durmazdım, nasıl göz yumuyorsunuz bu duruma hamileyken dövmüş, çocuk olmuş yine dövmüş

durumunuza boyun eğmemelisiniz bence ve çekip gitmelisiniz, çünkü

sizin kocam dediğiniz kişiye koca denmez afedersiniz ama başka birşey denir.

bence hemen boşanmalısınız ve tazminat falan ne gerekiyorsa donuna kadar alın...

Son düzenleme:
söylenecek tek bir şey var bu adama katlanmak zorunda değilsiniz. ki katlanılacak durumuda kalmamış. en mantıklısı ayrılmak

evt yazamadım biliyorum eşim gelmeden ve bebek uyanmadan bitsin diye alak bulak yazdım bütün heryerım kızardı görüntüm cok kötüdü

evt yazamadım biliyorum eşim gelmeden ve bebek uyanmadan bitsin diye alak bulak yazdım bütün heryerım kızardı görüntüm cok kötüdü

ne diyorsunuz siz ..ne hakkı var size bunu yapmaya. siz bir insanla evli değilsiniz ve bu saçmalığı biran önce bitirmelisiniz. nasıl bir vicdandır bu insan karısına çocuğunun annesine bunu nasıl yapar aklım almıyor...

benm ablamda eşi de böyleydi döwdü tabi ablam dayandu dayndı sonunda patladı çekip gitti bizim ewe geldi sonra eniştem geri geldi pişmanım falan filan bide yeğenm war ablam ona dayanamaz geriye döndü böle işte birkaçkez gidp geldi snra bi geldi ablam boşncm dendi avukatlarla görüşüldü falan haa bide unutmadn ablam dövdüğü gün hemn doktora gidp darp raporu aldı boşncak olursan lazım olur diyim allh korusun gerçi nese işte avukatlarla görüşüldü gene geldi eniştem tamm bda yapmcm dışarıyada gitmcm falan dedi ehh eskisine göre daha iyi şimdilik boşnmadılar ama bence artk eşinin gözünü korkutmalısın ama sen bilirsin kendin iyi karar ver .... benm yaşım küçük anlamam ama ablam bunları yaşadı diyim dedim...

öncelikle biz ne desek boş. tabiki en güzeli bu adamla bi sn bile durmamak. ama bunu yapabilecek misin. ev hanımısın. maddi gücün var mı? sana sahip çıkacak kimse var mı?eğer yok ben yapamam maddi gücüm yok. boşanamam da diyosan malesef yapacak bişe yok. çünkü bu adam bunu hep yapacak.

bende her dövdünden sonra gidicem diyorum ona
bugün gene söyledım o da gitt dedi ağlıyordu ve sonra kendisi gitti

bende her dövdünden sonra gidicem diyorum ona
bugün gene söyledım o da gitt dedi ağlıyordu ve sonra kendisi gitti
ewt ağlamış ama sen herzamn ağlamıyrmusun canın yanarken onun yanmıyorki dövüyor ... sen giderse eger seni yanında istiyorsa geri alsın karısını o zamn...

ne dıyelım sana ne ogut verelım ıstıyorsun,kendını dusunmuyorsan cocugunun gelecegını dusun,anılarında dayak yıyen bır anne gaddar bır baba olacagına huzursuz bır yuvada buyuyecegıne,bırak cocukluk anıları temız kalsın,ayrıl
ınan bana senı sevseydı dovmezdı.

Seven insan bence de dövmez,çocuğunuz böyle bir ortamda büyümesin.Madem imkanlarınız da var,neden dayağa katlanasınız ki?O kim oluyor da el kaldırabiliyor,hem de çocuğunun annesine???

vuran elleri kırılsın... buna da sen eş diyorsan pes yani.... allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm bir kadın olarak sana yapmış olduğu şeyi çok gurur kırıcı aşağılayıcı buldum yuva yıkmak kolay değil evet ama böyle de yuva olmaz ki eşin adam olmaz bu saatten sonra arkan sağlamsa ailen destek olacaksa yani gidecek kapın varsa hiç durma o mahlukla. Bebeğini de böyle bir ilişkinin içinde büyütme onu ve psikolojisini de düşünmek zorundasın.

maddi güçüm de var sahip çıkaçak insanmı da var

pardon daa şu yazınızdan sonra diyecek hiç bir laf yok size
yahuu arkadaşın sen iyimisin nasıl döver bu adam seni nasıl izin veriyorsun
allah aşkına şu an elim ayağım titriyor sinirden allahın cezası herif
elleri kırılasıca bak güzel kardeşim yazık değilmi sana evladına
her şeyin varmış madem ne diye hala o evdesin o adamla evlisin
bana tek bir neden söylee
yazık etme kendine kimsenin kimseye el kaldırmaya hakkı yokk

canım benim... nasıl içim mahvoldu... sana, bebeğine........... maddi gücüm var diyorsun ama ayrılmayı düşündüğünü bile zannetmiyorum... eşin, tipik odun adamlardan yani... zamanla değişeceğini düşünüyorsun.. ama çok zor... odun herzaman odun kalıyor malesef... çeken, eziyet gören, aşağalanan kadın oluyoruz... tüm bu tablo içinde bir 10 yıl sonrasını düşün... eşin, bebeğin ve sen...... nasıl bir akşamda olurdunuz? bugün yaşadığın faciayı 10 yıl sonra çocuğunun önünde doğal bir süreç gibi yaşayacağını sende biliyorsun.. seni döven sevgili eşin, yarın öbürgün ters durumda çocuğunada el kaldıracaktır... tüm bunları iyice düşün... çok iyi tart... ve lütfen o el kaldırdığında sende kaldır... korksun senden... nedemekmiş el kaldırmak... yalnız çocuk büyütmek nedemek bilirim... seni anlamayan sevgili eşinin birgün seni anlayacağını sakın düşünme..... çok üzüldüm.. hem senin hemde bebeğin adına.... lütfen güçlü ol ve sakın birdaha sana vurmasına asla izin verme... lütfen...

Cok afedersiniz ama esiniz sizi dovuyor, ama siz burada nasil bu kadar rahat bir sekilde yaziyorsunuz. Hamileykende oldu veseyre. Ne demek yani. O sizi dovuyor ve sizin durumunuz oldugu halde siz halde birakmiyorsunuz. Tabi bu sizin kendi tercihiniz, ama burada cogu kisiye kotu ornek oluyorsunuz, cunku bu normal bir durum degil. Bence kendinizi degil cocugunuzu dusunmelisiniz. Cocugunuzun psikolojisini bir dusunsenizi. Cok ama cok vahim bir durum. Kucuk seyler degil bunlar. Umarim en saglikli ve dogru bir karar alirsiniz kendiniz ve cocugunuz icin.

Back