- 15 Mart 2011
- 5.637
- 12.691
- Konu Sahibi derinnefes
Ne yazcamı şaşırdım
Allah eşinize ve ailesine sabır size de anlayış izan versin
Allah eşinize ve ailesine sabır size de anlayış izan versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb bayanlar beni hatırlarsınız 2.5 ay eşinden ayrı kalıp daha sonra eşimin beni almaya gelmesi ile evime döndüm. Allahima cok şükür korkarak söylüyorum esim bana çok ama cok i davranıyor daha hassas daha düşünceli artik, tabi bende dikkat ettiyorum artik.
Aama benim sorunum su, bunu eşime dile getirmedim getirmeyi de düşünmüyorum gerek yok...çünkü esim beni ihmal etmediği surece ailesine de evlat borcunu yerine getirebilir.. Ama görümcem hala nerde esimi görse pohpohlamaya devam ediyor.en son birlikte dugundeydik düğün salonuna girdik gorumcemin kayincosunun düğünü bu arada. Biz salona gireli 5 dk olmadiki görümcem esimi yanimdan çekti foto çekilmek için esimde bana sakadan el salladi ablamla foto cekilcez gibisinden gulerek. Ama ben bozuldum bu hareketine. niye eşim yakışıklıdır face foto aticakmis ki atmış .arkadaşları na göster ip hava atıyor. Kardeşim DİE. Bu insan 34 yasında.ama hic olgun değil eşim bozulduğumu anladı ve çağırdı yok dedim ısrar etti gitmedim, görümcem de anladı gel oynaya lim DİE elini tuttu elini ittim.her neyse. Ertesi gün gorumcemi aradım, dedim yanlış anlama ama ben hassas bir insanım kardesinle foto çekilmek istersin cok doğal ama bu şekilde olması beni kırdı dedim. Canım fark ettim ben de patavatsiz davrandim düşünmedim dedi.vs. ara düzeldi. Ama ben bu insanlara hep yapmayın etmeyin mi dicem, burada is kime düşüyor.
görümce de baya sabır varmış..
benim tam olarak böyle bir yengem var.mahvetti bizi artık konuşmuyorumiyi ki ben değilim görümcesi
millette ne görümceler var anacım biz üzerine titredikçe psikopat çıkdı benimkilereşim isterse öpsün başına koysun birgün demem niye böylesiniz diye banane onlar kardeş bende kardeşlerimle şakalaşırım daha geçen yaz ablamla balknonun altında oturuyoruz offff çok sıcak diye sayıklarken balkondan duyan kardeşim banyo yaptırdı bize açmış hortumu eşimde istediği gibi sever konuşur ablalarıyla ailesiyle ama bizimkiler ondada kusur bulur uleeeennnn yeniden dünyaya gelsem kıracam bacağımı oturacam anamın evinde ohhhh mis gibi dert yok tasa yokiyi ki ben değilim görümcesi