Eşim değişir mi sizce

Yorumunuzu okuyunca kaçırdığım bişey mi var acaba dedim
eleştirinizin dozunu biraz abartmışsınız bence
hem bu kişisel bir tercihtir
ben bir bayan olarak kullanıyorum sigara ama eşim nefret eder..
ne yani şimdi benide mi köpekler parçalasın kocama sigara dumanı solutuyorum diye

her akşam değil sadece hafta sonları hazır yiyecek yemek istiyormuş,,
bu arada sigara içeni yerden yere vurdunuz ya biraz relaxx
benidemi şimdi köpekler parçalasın

hepsini bir arada yazdım diye sigara içiyor onu köpekler parçalasın demiş gibi algılandı.
sigara içiyor ve zehrini eşine de solutuyor bu konuda kızgınlığım apayrı ama köpekler onu parçalar umarım lafını
ev konusuna istinaden söylemiştim.
kadın diyorki biz para biriktirdik, bu evi satalım daha güzel temiz bir muhitte ev alalım.
ama adam inat ediyor herşeyde olduğu gibi. üstelik ailesinide işin içine katıyor.
oğlumun evini nasıl sattırırsın tarzı?
nerden oğullarının evi oluyor? evi satmıcaz kararını o koca nasıl tek başına veriyor?
bu evde ikisi oturmuyormu? kadın istemiyor işde. endişeleri var üstelik mutsuz.
para da varken kadını bu kadar üzmenin mantığı ne?
kadın diyorki varoş bir mahalle burası. akşamları hep düğün sesleri, davul zurna sesleri var.
sanayi bölgesi akşamları yürüyüşe bile çıkamıyoruz.
çocuğum olduğunda onu nasıl dışarda oynatabilirim?
güvenle nasıl elinden tutup sokağa çıkarabilirim.
okula başladığında nasıl korkmam kaçırıldımı, tecavüzemü uğradı, it kopukmu peşine takıldı diye?
üstelik sabah ekmek almaya bile arabayla mı gideyim? sokaklar köpeklerden geçilmiyor diyor.
bende tüüüüüm bunların tamamına sinirlendim. o köpekler onu parçalarda anlar karısının korkusunu diye
yorumda bulundum. anlar da belki o zmn evi satmayı yeni bir eve yerleşmeyi düşünür diye dedim.

her akşam değil sadece hafta sonları hazır yiyecek yemek istiyormuş,,
bu arada sigara içeni yerden yere vurdunuz ya biraz relaxx
benidemi şimdi köpekler parçalasın

bu arada bi hemcinsiniz olarak nacizane tavsiyem sigarayı bırakın lütfen hanımlar..
elbetteki köpekler parçalasın sizi bırakmassanız demicem, kimse diyemez
yanlış anlamayın, sigara herkes için çook kötü bişey ama özellikle
bi hanımın eline hiiiç yakışmıyor.. biz kadınların vücudu daha da hassas,
sadece kanser vb. hastalıklardan ötürü değil. cildimize bile çook büyük zarar veriyor sigara..
neyse bilindik gerçekleri yazmıcam, sadece bırakamıyorsanız bile lütfen eşinize, dışarda etrafınızdakilere,
ve özellikle çocuklara solutmayın o zehri. lütfen

Eşinizin aklının fikrinin yemekte olması, başka bir soruna da işaret edebilir.

Eşinizde hem tiryakilik hem de oburluk var. Kısaca ağız bağımlılığı, oral dönemde sıkışıp kalmış bir birey.

Oral dönemin tanımı: İnsan yaşamının ilk yılını kapsar. Bu evrede "id"in hakimiyeti vardır. Bireyin haz kaynağı ağızdır. Bu nedenle bebekler her şeyi ağızlarına alarak tanımaya çalışırlar. Yeterli doyuma ulaşamayıp oral evrede saplanan (oral fiksasyon) kişilerin gelecek yaşamında oburluk, sigara tiryakiliği görülebilir.

Bir psikologa danışmanızı önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…