Eşim değişir mi sizce

o sorumsuz, bencil, ukala, obez herif o zıkkımı içiyor diye siz neden çekeceksiniz ya nasıl sinir oldum anlatamam. o bir içiyorsa siz iki içmiş gibi oluyorsunuz yanında olunca. direk dumanın en zehirli kısmını soluyorsunuz. onu bile geçtim üstünüz başınız saçınız kokuyor sürekli.
ben sana söylim bu adam kanser olur diyorsunuz ya, yok bacım asıl seni kanser eder. içtiği o zıkkımdan en çok sen etkileniyorsun.
bilimsel bi gerçek bu. git bak hastaneye doktor sana dicekki sigarayı bırakman lazım!!!! anlatabiliyormuyum???
teneşir paklayasıca herif, pislik torbası, boynu altında kalasıca :47::47::47::47:
bırakın ne zıkkım yiyorsa yesin, 100 değil 200 kilo olsun. insanlar ona vah vah der gibi baksınlar..
ve umarım o eve giden yoldan geçerken sokakdaki o köpekler parçalar onu. :47::47:
ne insanlar var ya. milletin kocası karısı istiyor diye sigarayı bırakıyor. onu yapamassa bile balkonda içiyor çabucak.
öyle kadınlar var ki, kocasına cam da bile içirtmiyor. sadece balkonda. doğrusu da o zaten.
zehirlenmek istiyorsa kendini zehirlesin, başkalarını değil.
üstelik karısından izinsiz her akşam her akşam pizzalar vs. sipariş edecek de paparayı yemicek.
sıkar biraz..
şimdi bunu yapanlar erkekse, adamsa sizin kocanız olacak kişi ne?
ay o kadar sinirlendim kiii, düzelmiyorsa boşa gitsin bu adamı.
kanser olmadan, ya da bi hata edip hamile kalmadan..
Yorumunuzu okuyunca kaçırdığım bişey mi var acaba dedim
eleştirinizin dozunu biraz abartmışsınız bence
hem bu kişisel bir tercihtir
ben bir bayan olarak kullanıyorum sigara ama eşim nefret eder..
ne yani şimdi benide mi köpekler parçalasın kocama sigara dumanı solutuyorum diye:50:

illa dövüp sövecek mi? kadının suratının rengi değişmiş maruz kaldığı sigara dumanından. ha patlatmış bi tane yüzünü morartmış,
ha zıkkımı yanında içip içip kadının suratını sarartmış. ne farkı var? gerçi farkı şu, morluk geçer ama sigaranın vücudunda oluşturduğu hastalık kolay geçmez.. o kocası olcak adam balkonda içse bi tarafımı eksilir. yooook beyefendi üşümücek diye kadın zehirlenecek illa..
kadın o kadar yemek yapıyor adam akşam gelince pizzayla orkolaya dadanıyor. soruyorum size, sizin kocanız her akşam pizza hamburger vs. söylese, bu konuda ne yaparsanız yapın asla sizi dinlemese siz ne derdiniz? veya çocuğunuza müsade edermiydiniz?
kadın varoş bi mahallede oturuyor. akşamları köpeklerden ve mahallenin kötü oluşundan dışarı çıkamıyor. yürüyemiyor bile.
bi çocuğum olursa acaba babasının içtiği zıkkımın zehrine maruz kalırmı, acaba o da babası gibi obez olurmu, acaba
bu mahallede çocuğum nasıl oyun oynayacak, sokağa çıkarsa TECAVÜZE UĞRARMI kaçırılırmı köpekler saldırırmı diye korkuyor.
evliliğinde mutsuz. adam değişmiyor, değişmek istemiyor. soruyorum size ne yapsın kadın.
bunları görmezden mi gelsin?

her akşam değil sadece hafta sonları hazır yiyecek yemek istiyormuş,,
bu arada sigara içeni yerden yere vurdunuz ya biraz relaxx
benidemi şimdi köpekler parçalasın:53:

ne yani şimdi benide mi köpekler parçalasın kocama sigara dumanı solutuyorum diye:50:

hepsini bir arada yazdım diye sigara içiyor onu köpekler parçalasın demiş gibi algılandı.
sigara içiyor ve zehrini eşine de solutuyor bu konuda kızgınlığım apayrı ama köpekler onu parçalar umarım lafını
ev konusuna istinaden söylemiştim.
kadın diyorki biz para biriktirdik, bu evi satalım daha güzel temiz bir muhitte ev alalım.
ama adam inat ediyor herşeyde olduğu gibi. üstelik ailesinide işin içine katıyor.
oğlumun evini nasıl sattırırsın tarzı?
nerden oğullarının evi oluyor? evi satmıcaz kararını o koca nasıl tek başına veriyor?
bu evde ikisi oturmuyormu? kadın istemiyor işde. endişeleri var üstelik mutsuz.
para da varken kadını bu kadar üzmenin mantığı ne?
kadın diyorki varoş bir mahalle burası. akşamları hep düğün sesleri, davul zurna sesleri var.
sanayi bölgesi akşamları yürüyüşe bile çıkamıyoruz.
çocuğum olduğunda onu nasıl dışarda oynatabilirim?
güvenle nasıl elinden tutup sokağa çıkarabilirim.
okula başladığında nasıl korkmam kaçırıldımı, tecavüzemü uğradı, it kopukmu peşine takıldı diye?
üstelik sabah ekmek almaya bile arabayla mı gideyim? sokaklar köpeklerden geçilmiyor diyor.
bende tüüüüüm bunların tamamına sinirlendim. o köpekler onu parçalarda anlar karısının korkusunu diye
yorumda bulundum. anlar da belki o zmn evi satmayı yeni bir eve yerleşmeyi düşünür diye dedim.

her akşam değil sadece hafta sonları hazır yiyecek yemek istiyormuş,,
bu arada sigara içeni yerden yere vurdunuz ya biraz relaxx
benidemi şimdi köpekler parçalasın:53:

bu arada bi hemcinsiniz olarak nacizane tavsiyem sigarayı bırakın lütfen hanımlar..
elbetteki köpekler parçalasın sizi bırakmassanız demicem, kimse diyemez :34:
yanlış anlamayın, sigara herkes için çook kötü bişey ama özellikle
bi hanımın eline hiiiç yakışmıyor.. biz kadınların vücudu daha da hassas,
sadece kanser vb. hastalıklardan ötürü değil. cildimize bile çook büyük zarar veriyor sigara..
neyse bilindik gerçekleri yazmıcam, sadece bırakamıyorsanız bile lütfen eşinize, dışarda etrafınızdakilere,
ve özellikle çocuklara solutmayın o zehri. lütfen :40:

Eşinizin aklının fikrinin yemekte olması, başka bir soruna da işaret edebilir.

Eşinizde hem tiryakilik hem de oburluk var. Kısaca ağız bağımlılığı, oral dönemde sıkışıp kalmış bir birey.

Oral dönemin tanımı: İnsan yaşamının ilk yılını kapsar. Bu evrede "id"in hakimiyeti vardır. Bireyin haz kaynağı ağızdır. Bu nedenle bebekler her şeyi ağızlarına alarak tanımaya çalışırlar. Yeterli doyuma ulaşamayıp oral evrede saplanan (oral fiksasyon) kişilerin gelecek yaşamında oburluk, sigara tiryakiliği görülebilir.

Bir psikologa danışmanızı önerebilirim.

Back
X