Eşim değişir mi sizce

defnea

Üye
Kayıtlı Üye
Eşimle birkaç derdim var.bunlar çok ciddi sorunlar değil.buradaki kızların dertlerini okudukça hatta çocukça dertler de gelebilir.o yüzden baştan söyleyeyim.
Evlendik.eşim 25 kilo aldı.yemeklerimden dolayı değil.her gün yemek yapıyorum.sağlıklı beslenelim diye özen gösteriyorum.ancak onun aklı pizzada,kolada,hazır gıdalarda.her hafta sonu akşamı bunları ısmarlıyor.kızıyorum uyumsuz oluyorum aynı annem gibi konuştun diyor kızmıyorum içime sinmiyor her gün kilo alması.Allah biliyor ya çok kızgınım ona.güzel giyinemiyor artık.banyodan çıktığı anda terlemeye başlıyor kilodan.yüzü bile yuvarlak bir şey oldu.eski ifadesi gitti.kilodan dolayı horluyor.10 saat uyusa uykusunu alamıyor.100 kiloya yaklaştı.hareketleri ağırlaştı.her saniye acıkıyor.aklı hep yemeklerde.bende bir ara ona uyup yedim.sonra haftalarca diyet yaptım da öyle kilodan kurtuldum.obeziteye meyilli insanla yaşayan maalesef onu değişitiremiyor aksine ona uyuyor. Neyse kısaca değişecek gibi görünmüyor.yeterki daha fazla almasın da hastanelik olmasın.spora yazıldık bir hafta gitti bu arada sporu sevmiyor.
2.derdim sigara.içme diyorum içiyor.tatlı dille söylesemde içiyor kızsamda içiyor.ev kahve gibi kokuyor.balkonda iç dedim.üşüyorum kusura bakma diye tersler.1,5 paket içiyordur.geçen gün arkadaşım geldi senin rengin kara sarı olmuş ağrın mı var dedi.yok sigaradan dedim.bende içmiş gibi oluyorum işte o dumanı hatta arabada bile.bıktım.temiz kokmak istiyorum.onunda kendiminde kanser olmasını istemiyorum.işte ne zaman yapma etme desem laf hazır aynı annem gibisin,karışma bana ..
3. ve son derdim kötü bir ev almıştık bundan 2 yıl önce.kötü dediğim ev güzelde muhiti kötü.köpeklerin gece başı boş uluduğu her gün sokakta düğün gürültüsünden uyuyamadığın,teneke evler,varoş semt,akşam ıssız yolda yürünmez sanayi yeri.benim kabul etmem gerekiyordu çünkü evi almasına yardım edemedim.şimdi işe girdim.çok şükür gelirim iyi.satalım daha makul bir yerden alalım dedim.olmaz dedi.birden ailesi oraya karıştı.sen oğlumun evini niye sattırıyorsun eviniz güzel vs.ev güzel kardeşte ilerde çocuğumun olacak nerede oynayacak,okuldan sonra biri kaçırdı tecavüz etti diye mi düşüneceğim,sabah gazete alayım diye arabaya mı bineceğim,en yakın eczane araba mesafesinde.nolur kendini beğenmiş demeyin.biraz insanca yaşamak istiyorum sadece.korkmadan sokakta yürümek istemek kötü bir şey mi.neyse olmaz dedi,ailesi de olmaz dedi.bende sizinle dertleştim.çocuğum olsun istiyorum.ama beni frenleyen durumları anlattım size.ya obez olacak çünkü yarı genleri babasından ya kanser olacak dumanın içinde.büyüse bile garibim eve tıkılı kalacak,aklım her okul çıkışı onda olacak.ne diyim.var mı böyle şeyler yaşayan ve bana akıl verecek olan.beni dinlemiyor.hiçbir lafımı önemsemiyor.hep kendi bildiği yoldan gidiyor.hatalarım varsa söyleyin ben değişeyim.

Günaydın arkadaşım eşiniz degişirmi bu konuda nedesek yalan olur işin içine aileside karışmış çünkü ama eşinizin sağlık sorunları olacagı kesin sürekli acıkıyor uykusunu alamıyor gibi cümleler kurmussunuz bence eşinizin acilen bir doktora gitmesi gerek gerekli kan tahlillerini yaptırsın belki şeker rahatsızlıgı vardır şeker hastası olanlar sürekli acıkırlar çok susarlar sık sık idrara çıkarlar yada tiroitlerine baktırsın sürekli uyku halinde olması guatrada sebep olabilir hormonlar yavaş çalışırsa kilo alınmasına hızlı çalışırsa zayıflamaya yol açar öncelikle bir dahiliye doktoruna gitsin zaten tahliller sonucu doktor eşinizi diyetisyene yönlendirir.

Eşimle birkaç derdim var.bunlar çok ciddi sorunlar değil.buradaki kızların dertlerini okudukça hatta çocukça dertler de gelebilir.o yüzden baştan söyleyeyim.
Evlendik.eşim 25 kilo aldı.yemeklerimden dolayı değil.her gün yemek yapıyorum.sağlıklı beslenelim diye özen gösteriyorum.ancak onun aklı pizzada,kolada,hazır gıdalarda.her hafta sonu akşamı bunları ısmarlıyor.kızıyorum uyumsuz oluyorum aynı annem gibi konuştun diyor kızmıyorum içime sinmiyor her gün kilo alması.Allah biliyor ya çok kızgınım ona.güzel giyinemiyor artık.banyodan çıktığı anda terlemeye başlıyor kilodan.yüzü bile yuvarlak bir şey oldu.eski ifadesi gitti.kilodan dolayı horluyor.10 saat uyusa uykusunu alamıyor.100 kiloya yaklaştı.hareketleri ağırlaştı.her saniye acıkıyor.aklı hep yemeklerde.bende bir ara ona uyup yedim.sonra haftalarca diyet yaptım da öyle kilodan kurtuldum.obeziteye meyilli insanla yaşayan maalesef onu değişitiremiyor aksine ona uyuyor. Neyse kısaca değişecek gibi görünmüyor.yeterki daha fazla almasın da hastanelik olmasın.spora yazıldık bir hafta gitti bu arada sporu sevmiyor.
2.derdim sigara.içme diyorum içiyor.tatlı dille söylesemde içiyor kızsamda içiyor.ev kahve gibi kokuyor.balkonda iç dedim.üşüyorum kusura bakma diye tersler.1,5 paket içiyordur.geçen gün arkadaşım geldi senin rengin kara sarı olmuş ağrın mı var dedi.yok sigaradan dedim.bende içmiş gibi oluyorum işte o dumanı hatta arabada bile.bıktım.temiz kokmak istiyorum.onunda kendiminde kanser olmasını istemiyorum.işte ne zaman yapma etme desem laf hazır aynı annem gibisin,karışma bana ..
3. ve son derdim kötü bir ev almıştık bundan 2 yıl önce.kötü dediğim ev güzelde muhiti kötü.köpeklerin gece başı boş uluduğu her gün sokakta düğün gürültüsünden uyuyamadığın,teneke evler,varoş semt,akşam ıssız yolda yürünmez sanayi yeri.benim kabul etmem gerekiyordu çünkü evi almasına yardım edemedim.şimdi işe girdim.çok şükür gelirim iyi.satalım daha makul bir yerden alalım dedim.olmaz dedi.birden ailesi oraya karıştı.sen oğlumun evini niye sattırıyorsun eviniz güzel vs.ev güzel kardeşte ilerde çocuğumun olacak nerede oynayacak,okuldan sonra biri kaçırdı tecavüz etti diye mi düşüneceğim,sabah gazete alayım diye arabaya mı bineceğim,en yakın eczane araba mesafesinde.nolur kendini beğenmiş demeyin.biraz insanca yaşamak istiyorum sadece.korkmadan sokakta yürümek istemek kötü bir şey mi.neyse olmaz dedi,ailesi de olmaz dedi.bende sizinle dertleştim.çocuğum olsun istiyorum.ama beni frenleyen durumları anlattım size.ya obez olacak çünkü yarı genleri babasından ya kanser olacak dumanın içinde.büyüse bile garibim eve tıkılı kalacak,aklım her okul çıkışı onda olacak.ne diyim.var mı böyle şeyler yaşayan ve bana akıl verecek olan.beni dinlemiyor.hiçbir lafımı önemsemiyor.hep kendi bildiği yoldan gidiyor.hatalarım varsa söyleyin ben değişeyim.

o sorumsuz, bencil, ukala, obez herif o zıkkımı içiyor diye siz neden çekeceksiniz ya nasıl sinir oldum anlatamam. o bir içiyorsa siz iki içmiş gibi oluyorsunuz yanında olunca. direk dumanın en zehirli kısmını soluyorsunuz. onu bile geçtim üstünüz başınız saçınız kokuyor sürekli.
ben sana söylim bu adam kanser olur diyorsunuz ya, yok bacım asıl seni kanser eder. içtiği o zıkkımdan en çok sen etkileniyorsun.
bilimsel bi gerçek bu. git bak hastaneye doktor sana dicekki sigarayı bırakman lazım!!!! anlatabiliyormuyum???
teneşir paklayasıca herif, pislik torbası, boynu altında kalasıca :47::47::47::47:
bırakın ne zıkkım yiyorsa yesin, 100 değil 200 kilo olsun. insanlar ona vah vah der gibi baksınlar..
ve umarım o eve giden yoldan geçerken sokakdaki o köpekler parçalar onu. :47::47:
ne insanlar var ya. milletin kocası karısı istiyor diye sigarayı bırakıyor. onu yapamassa bile balkonda içiyor çabucak.
öyle kadınlar var ki, kocasına cam da bile içirtmiyor. sadece balkonda. doğrusu da o zaten.
zehirlenmek istiyorsa kendini zehirlesin, başkalarını değil.
üstelik karısından izinsiz her akşam her akşam pizzalar vs. sipariş edecek de paparayı yemicek.
sıkar biraz..
şimdi bunu yapanlar erkekse, adamsa sizin kocanız olacak kişi ne?
ay o kadar sinirlendim kiii, düzelmiyorsa boşa gitsin bu adamı.
kanser olmadan, ya da bi hata edip hamile kalmadan..

Arkadaşımın eşinin tüm ailesi obez.
Eşi ilk başta obez değildi ama gittikçe kilo aldı şu anda 140kg civarı.
Kızın hayatı zehir oldu.
Doktor, tahlil, diyet hiçbiri fayda etmedi.
Adam yemeyi seviyor tüm aile öyle, önlerinden tabakları kaçıcakmış gibi yumuluyorlar resmen.
Oğlu oldu, çocuk türkiyenin en iyi üniversitesinden mezun iş bulamıyor aşırı kilolu.
Bazı adamlar evlendikten sonra salıyorlar kendilerini.
Umarım tiroitten falandı sadece boğazına düşkünlüktense kolay kolay baş edemezsin.
Çocuk yapmak için acele etme bence.
Bu sorunlar kafanda zamanla büyürse ve sen bunları çözemezsen daha ciddi sorunlar yaşayabilirsin.

Kilo ve sigara konusunda bir uzmandan yardım alması konusunda eşinizi ikna etmelisiniz. Başka yolu yok gibi görünüyor.
Size saygı duymalı bu konuda, çok haklısınız.

Ev konusunda ise maaşınız eğer iyiyse bir dönem biriktirin.
Yetecek kadar biriktirdiğinizde peşinat için o evi satmak için eşinizi ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum.

hepinize çok teşekkür ederim.hiç tanımadığınız bir insana yardım etmek için uğraştınız.Rabbim size de yardım etsin her konuda.yaşım 28.evleneli 4 yıl oldu.çocuğum olursa diye ismini defne koymayı düşünüyordum.o yüzden kullanıcı adımı defne yaptım.:))ama sorunları okudunuz.eşimin çekirdek ailesinde obez yok ancak teyzelerinde ve halalarında var.belki onlara çekmiş olabilir.dediğiniz gibi benim doktora gitmesine ikna etmem lazım.sigara ve kilo için.ev içinde bekle diyorsunuz.onu da bekleyeyim biraz para biriksin anladım.

Seni çok çok iyi anlıyorum canım benimde eşimde seninkisi kadar olmasada kilo problemi var.Evlendiğimizdede kiloluydu o yüzden çok dert etmedim ve en azından vermek konusunda uğraş içinde ama senide etkiliyor sonuçta bi ara bende kilo almıştım hep dışardan söylüyorduk pizza vs.Artık evde sağlıklı besleniyoruz tabi arada kaçamaklar oluyor ama kırk yılda bir.Sigarada çok önemli bir sorun benim eşimde günde 2 paket içiyor maddi manevi zarardan başka bişey değil ama bırakma konusunda inatçı.Anladığım kadarıyla sende eşini çok seviyor ve sağlığı konusunda endişeleniyorsun ama o kendini düşünmüyorsa çok da yıpratma kendini.Tek yapabileceğin beslenme konusunda ona uyma kilo almamak için ve yanında sigara içmesine kesinlikle müsade etme.Ev konusundada sonuna kadar haklısın iyi yaşamak seninde hakkın

o sorumsuz, bencil, ukala, obez herif o zıkkımı içiyor diye siz neden çekeceksiniz ya nasıl sinir oldum anlatamam. o bir içiyorsa siz iki içmiş gibi oluyorsunuz yanında olunca. direk dumanın en zehirli kısmını soluyorsunuz. onu bile geçtim üstünüz başınız saçınız kokuyor sürekli.
ben sana söylim bu adam kanser olur diyorsunuz ya, yok bacım asıl seni kanser eder. içtiği o zıkkımdan en çok sen etkileniyorsun.
bilimsel bi gerçek bu. git bak hastaneye doktor sana dicekki sigarayı bırakman lazım!!!! anlatabiliyormuyum???
teneşir paklayasıca herif, pislik torbası, boynu altında kalasıca :47::47::47::47:
bırakın ne zıkkım yiyorsa yesin, 100 değil 200 kilo olsun. insanlar ona vah vah der gibi baksınlar..
ve umarım o eve giden yoldan geçerken sokakdaki o köpekler parçalar onu. :47::47:
ne insanlar var ya. milletin kocası karısı istiyor diye sigarayı bırakıyor. onu yapamassa bile balkonda içiyor çabucak.
öyle kadınlar var ki, kocasına cam da bile içirtmiyor. sadece balkonda. doğrusu da o zaten.
üstelik karısından izinsiz her akşam her akşam pizzalar vs. sipariş edecek de paparayı yemicek.
sıkar biraz..

sokaktan geçen köpeklermi parçalasın:53::53:
ya adam piskopat değil karısını aldatan küfür eden karısına şiddet uygulayan bir adam değil bu iyimisiniz siz???
sadece sigarası ve aşırı yeme isteği bulunan biri bu..

Eşim evlenmeden önce 80 kiloydu (190 boyunda) 1,5 yıl içinde o da yaklaşık 20 kilo aldı.. 100 e yakın yani kilosu.
Çok fit süper bi vücudu vardı, şimdi göbeği sarkıyor.Görüntü ve sağlık açısından ne kadar dert ettiren bi olay olduğunu kendimden biliyorum.

Yemek konusuna muhtemelen gem vuramazsın, kilonun hareketlerini kısıtlamış olmasına rağmen o hala bu durumdan muzdarip değilse eğer, sen konuştukça aksine daha çok iştahlanacağını düşünüyorum.Sigara konusunagelince biz ortak nokta olarak mutfağı seçtik, sadece hafta sonları ödül olarak salonda içebiliyor.Pazar günü temizlik ve havalandırma yapabildiğim için.
İstersen sen de bi dene, belki en azından bu sigara konusunu aşarsınız.Nitekim bana göre en acele olan kısım bu.Sağlık elden gidecek yoksa.:50:

konu sahibi eşim değişirmi diye sormuşsunuz..
değişir değişmez bilemem ama mücadele etmeniz gerekiyor birlikte tabi..
öncelikle kilo alımının durdurulması gerekli bunun için bir diyetisyene başvuarabilirsiniz..
eğer amacın eşini değiştirmekse mücadele edeceksin..
burada yorum yapan arkadaşlar boşan demişler yaa:53:
yok uğraşamam diyorsan boşan diyenleri dinleyeceksin:53:

sıkar biraz..

:53::53::53:

idam edilsin en iyisi..

arkadaşım iyimisin sen?

neyse.. konu sahibi arkadaşım çok büyük problemler değil bunlar, sigara konusunda balkonda içmesine izin verin, ama kafasında bitirmedikten sonra bırakmaz, sigara böyle birşey ama balkonda içmeli, kilo konusunda istiyorsa diyetisyene gidin, istemiyorsa evde sen hazırlayacaksın yani zeytinyağlı mücver fırında elma dilim patates, fırında patates kızartması zeytinyağlı mezeler, pizzayı kendin yap, kıyma kullan tan buğday unuyla ne bileyim en azından kalorisi az olsun

sıkar biraz..

Acaba benim kaçırdığım okumadığım bi yermi oldu eşi arkadaşı dövmüş mü sövmüş mü öldürmüş mü ne yapmış anlamadım siz böyle yazınca onlar ne çirkin kelimeler öyle tanımadığınız biri hakkında bu kadar kin dolu nasıl konuşuyorsunuz aklım almıyo pesssss yaniiiiiiii pessssssss bence Allah sizin karşınızda olan insanlara sabır versin bu kinlerin hırsla kendinize zararı :53:

Konu sahibi arkadaşım kilo sorunu çok fazla olarak bizdede var hormon bozukluğu falan değilse yemekten kilo alıyosa kendi zayıflamak istemezse önüne geçemezsiniz çok zor sizde yıpranırsınız çok iyi anlarım sizi yeme dersin daha çok yer duygu sömürüsü yapar en sonunda kendi haline bırakırsın elinden birşey gelmeyince :31: bizde sadece kilo sorunu var çok şükür sigara yok oda çok büyük problem sizin için kilo sadece ona ama sigara içerken sizede zarar veriyo:19:

En bela 2 dertle karşıkarşıyasın, yemek ve sigara. Bizde sigara yok ama beyle bende yemegi cok severiz ve bu aralar tartıyle düşman olduk hatta gecen eşim evn camından tartıyı yan bahceye fırlattı BU BOZUK diyip :P , neyse gelelim senin derdine careye desemde bu 2 dertde psikolojik , yani bir doktordan yardım almadan
cok zor, ya dedem gibi bypass olup beyaz ışıgı yada cehennemi görup dönecek gunun birinde (kendisi gunde 2 paket icti 20 sene), işde o zaman aylarca o
bypass yara acısı ve baskasına aciz şekilde baglanmak insanın gururuna öyle dokunuyorki, dedem cart diye bıraktı sigarayi. Ama öte yandan eşimin amcası gunde 2.5
pakete devam, 14 yaşından beri su an 44 yaşında. Yemege gelince bu kadar yemesi psikolojik oldugu kadar fizyolojikde olabilir. Mesela ailesinde şeker varmı ?
Şeker hastalarının bazıları şeker düşmesinden dolayı acıkırlar bi ara doktora gidebilsenizde şeker tahlili yaptırsa. Hele birde ailesinde şeker varsa inan bana 45 li yaşdan
sonra %90 şeker hastası olur ve ömür boyunca karnından insülin olur. Şeker hastası olan insan hep kilo alır, cunku metabolzma anormal yavaslar ve kilo veremez.
Kemikleri kırılaganlaşır, yaraları iyileşemez. Yani basına gelecek bir kaza yada ameliyat imkansız olur, cunku yarası iyileşmesi cok yavas olacagından bircok basit
ameliyat riskli olur. Ayrıca aşırı yemek yemek bazen insanın canı sıkıldıgında da olur, eşinin iş durumu nasıl ? Yani işi sürekli mi yoksa gecici/taşeron işcimi.
Cunku işle olan problemlerde insanı yemege yöneltir. Sigaradan vazgecmek cidden cok zordur, bunu imkan yok başaramazsın. Cevremde kac insan var, iş yerinde
ve aile yakınlarımda, artık onlara gittigimde evde ne kadar cam varsa acıyorum, tabi kış vakti kızıyorlar ama ne yapayım yaw o koku beni sabaha kadr öksürtüyor.
Seninde eşin balkona cıkmayabilir ama camın kenarında durup dedikoducu karılar misali dumarı dışarı üfleyebilir, birde yanına cay yaparsın cay icerken de ısınır.
Ayrıca sigara ile ilgili olarak tanıdık doktor varsa kalp cerrahisinde (akraba yada arkadaş), ona randevu al bi baksınlar, hatta onceden konus biraz gozunu korkutsunlar.

Ev konusu çok farklı bir konu, bu aralar ev almak cok zor ciddi iyi bir mali durum gerek.

bence değişebilir ama değişmek istemesi lazım, durumundan memnunsa sizin yapabilceğiniz pek bir şey yok, ama değişmeye ikna etmek için belki biraz daha kararlı ve sert davranmanız, durumundan memnun olmamasını sağlamanız faydalı olabilir bilemiyorum, kendinizi kötü hissetmenizi ve mutsuzluğunuzu anlayabiliyorum bu şekilde evlilik sürdürmek gerçekten sıkıntılı bir durum olmalı umarım her şey gönlünüzce olur, hakkınızda hayırlısı

Son düzenleme:
sıkar biraz..

bu ne yaaa.
ne kadar nefret dolusun
konu sahibi arkadaşım sen bunu yazanı dinleme. seni köpekler ısırsın hey allhım
insanlar başka şeylere kızıp buraya yazarakmı rahatlıyor ne

kola cips çikolata konusunda bende hassasım.

kızızm var çocukalra cips kola yediren annelerden nefret ederdim.
şimdi eşim çok seviyor .kızıma alıştıracak diye diken üstündeyim.
canım gerekirse kavganı et cazgır ol kavgacı ol o pizza huyundan falan vazgeçir
gerekiyosa pizzacı pizza getirdiğinde pizzacının kafasına at ki o pizzaları pizza sipariş etmeye utansın:52: :52: :52:

Acaba benim kaçırdığım okumadığım bi yermi oldu eşi arkadaşı dövmüş mü sövmüş mü öldürmüş mü ne yapmış anlamadım siz böyle yazınca onlar ne çirkin kelimeler öyle tanımadığınız biri hakkında bu kadar kin dolu nasıl konuşuyorsunuz aklım almıyo pesssss yaniiiiiiii pessssssss bence Allah sizin karşınızda olan insanlara sabır versin bu kinlerin hırsla kendinize zararı :53:

Konu sahibi arkadaşım kilo sorunu çok fazla olarak bizdede var hormon bozukluğu falan değilse yemekten kilo alıyosa kendi zayıflamak istemezse önüne geçemezsiniz çok zor sizde yıpranırsınız çok iyi anlarım sizi yeme dersin daha çok yer duygu sömürüsü yapar en sonunda kendi haline bırakırsın elinden birşey gelmeyince :31: bizde sadece kilo sorunu var çok şükür sigara yok oda çok büyük problem sizin için kilo sadece ona ama sigara içerken sizede zarar veriyo:19:

illa dövüp sövecek mi? kadının suratının rengi değişmiş maruz kaldığı sigara dumanından. ha patlatmış bi tane yüzünü morartmış,
ha zıkkımı yanında içip içip kadının suratını sarartmış. ne farkı var? gerçi farkı şu, morluk geçer ama sigaranın vücudunda oluşturduğu hastalık kolay geçmez.. o kocası olcak adam balkonda içse bi tarafımı eksilir. yooook beyefendi üşümücek diye kadın zehirlenecek illa..
kadın o kadar yemek yapıyor adam akşam gelince pizzayla kolaya dadanıyor. soruyorum size, sizin kocanız her akşam pizza hamburger vs. söylese, bu konuda ne yaparsanız yapın asla sizi dinlemese siz ne derdiniz? veya çocuğunuza müsade edermiydiniz?
kadın varoş bi mahallede oturuyor. akşamları köpeklerden ve mahallenin kötü oluşundan dışarı çıkamıyor. yürüyemiyor bile.
bi çocuğum olursa acaba babasının içtiği zıkkımın zehrine maruz kalırmı, acaba o da babası gibi obez olurmu, acaba
bu mahallede çocuğum nasıl oyun oynayacak, sokağa çıkarsa TECAVÜZE UĞRARMI kaçırılırmı köpekler saldırırmı diye korkuyor.
evliliğinde mutsuz. adam değişmiyor, değişmek istemiyor. soruyorum size ne yapsın kadın.
bunları görmezden mi gelsin?

kola cips çikolata konusunda bende hassasım.

kızızm var çocukalra cips kola yediren annelerden nefret ederdim.
şimdi eşim çok seviyor .kızıma alıştıracak diye diken üstündeyim.
canım gerekirse kavganı et cazgır ol kavgacı ol o pizza huyundan falan vazgeçir
gerekiyosa pizzacı pizza getirdiğinde pizzacının kafasına at ki o pizzaları pizza sipariş etmeye utansın:52: :52: :52:

doğru kocası olacak ŞEY!!!! obezin teki diye pizzacıdan çıkaralım acısını. böylesi daha insancıl. ve hiç kin dolu değil.
ayrıca çocukların çook sevdiği birşey olan cipsi arada sırada bile olsa çocuğuna yediren annelerden NEFRET ETMEK!!! de hiç kin dolu ve sağlıksız bir hareket değil doğrusu. bravo size.
kavga etmek cazgır olmak kavgacı olmakda hiç TÜÜ KÖTÜ KAKA bişey değil. siz çoook haklısınız. mazallah bunları yapmassanız gerçek hayatta, sizde bazı KÖTÜ İNSANLAR! gibi buraya yazarak hıncınızı çıkarabilirsiniz!!!

eşin bu konularda değişir tabi ama başta kendisinin istemesi lazım:31:kilo konusunda mutlaka doktora gidin önemli bir mevzu sağığı sözkonusu ciddiye alımalı eşin
sigaraya gelince benim kocam da evde içer tüm uyarılarıma rağmen bırakmıyorda:19:bu da onların iradesine kalmış gerçekten bırakmayı istemeleri gerek yada en azından duyarlı olup evde bizi zehirlememeleri gerek.bu konuda bende kocama çok kızıyorum:20:
ev konusunda da ben seni haklı buldum eşinin ailesini bu konuya karıştırma :50:eşini iyilikle tatlı dille başka ev almaya ikna etmeye çalış umarım başarılı olursun canım:31:

doğru kocası olacak ŞEY!!!! obezin teki diye pizzacıdan çıkaralım acısını. böylesi daha insancıl. ve hiç kin dolu değil.
ayrıca çocukların çook sevdiği birşey olan cipsi arada sırada bile olsa çocuğuna yediren annelerden NEFRET ETMEK!!! de hiç kin dolu ve sağlıksız bir hareket değil doğrusu. bravo size.
kavga etmek cazgır olmak kavgacı olmakda hiç TÜÜ KÖTÜ KAKA bişey değil. siz çoook haklısınız. mazallah bunları yapmassanız gerçek hayatta, sizde bazı KÖTÜ İNSANLAR! gibi buraya yazarak hıncınızı çıkarabilirsiniz!!!

amannn seninle hiç uğraşamam şimdi .

Back
X