Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen, bende aynısını yazmaya girmiştim, sarımsağı ikiye bölüp mümkün olduğunca sert bir şekilde saçsız bölge ovulmalı, acır hatta biraz kan oturur ama denenmiş ve sonuçları pozitif bir çözümdür, ben küçükken askerden izine gelen dayımın tarağını kullanmışım, saçkıran olmuştum, annem birazda tuz serperek sarımsakla hergün ovmuştu, kısa bir süre sonra saçkırandan eser kalmamıştı.Kuzenim sackiran olan bolgeye cok sert sekilde suruyordu. Sonrasinda biraz yaniyordu ama cok kisa bir surede saclari geri cikti.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bizde denemeye başladıkAynen, bende aynısını yazmaya girmiştim, sarımsağı ikiye bölüp mümkün olduğunca sert bir şekilde saçsız bölge ovulmalı, acır hatta biraz kan oturur ama denenmiş ve sonuçları pozitif bir çözümdür, ben küçükken askerden izine gelen dayımın tarağını kullanmışım, saçkıran olmuştum, annem birazda tuz serperek sarımsakla hergün ovmuştu, kısa bir süre sonra saçkırandan eser kalmamıştı.
Çok geçmiş olsun, umarım sizde faydasını görürsünüz.Çok teşekkür ederim yorumunuz için bizde denemeye başladık