• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim de olan ve geçmek bilmeyen" saçkıran" :(

Kuzenime sordum,en son Ibrahim saracoglunun bir tarifini uygulamis.internetten bir arastirin dilerseniz

Kuzenim sackiran olan bolgeye cok sert sekilde suruyordu. Sonrasinda biraz yaniyordu ama cok kisa bir surede saclari geri cikti.
Aynen, bende aynısını yazmaya girmiştim, sarımsağı ikiye bölüp mümkün olduğunca sert bir şekilde saçsız bölge ovulmalı, acır hatta biraz kan oturur ama denenmiş ve sonuçları pozitif bir çözümdür, ben küçükken askerden izine gelen dayımın tarağını kullanmışım, saçkıran olmuştum, annem birazda tuz serperek sarımsakla hergün ovmuştu, kısa bir süre sonra saçkırandan eser kalmamıştı.

Aynen, bende aynısını yazmaya girmiştim, sarımsağı ikiye bölüp mümkün olduğunca sert bir şekilde saçsız bölge ovulmalı, acır hatta biraz kan oturur ama denenmiş ve sonuçları pozitif bir çözümdür, ben küçükken askerden izine gelen dayımın tarağını kullanmışım, saçkıran olmuştum, annem birazda tuz serperek sarımsakla hergün ovmuştu, kısa bir süre sonra saçkırandan eser kalmamıştı.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bizde denemeye başladık :KK37:

Back