• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim de olan ve geçmek bilmeyen" saçkıran" :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
Kızlar iyi akşamlar saçkıranı daha önce duydunuz mu yaşadnız mi bilmiyorum ama genede bi sormak istedim. (Sackiran sac ve sakalin sadece bi bolumunun yuvarlaklar seklinde dokulmesi, internettende bakabilirsiniz ) Eşimin yüzünde ve kafasında geçtiğimiz yazdan beri surekli tekrarlıyor ne yaptiysak geçmedi. Kaç kere ilaç kullandı iğne vuruldu ama halen var ve dahada cogalip buyuyor. 2-3 sene oncede olmuş ama bayadır olmuyodu. Esim cok kafasina takiyor cok uzuluyorum o uzuldukce :KK43: Bize onerebilceginiz bisey var mı daha önce ailesinden biri yaşamış olan vardır belki :KK43: sağolun şimdiden.

Kafasına taktıkça daha çok artar.
Ayrıca herhangi başka bir sıkıntınız var mı?
Biz bir ara maddi açıdan çok zora girmiştik.
Sakalı dökülmüştü o şekilde gitgide büyümüştü. Ne yaptıysak geçmedi.
Ne zaman ki durumumuz düzelmeye başladı,yeniden çıktı şükür.

Babam sarımsak ile çözdüğünü anlatırdı hep şimdi 70 yaşında onun hikaye yaklaşık 50 yıllık

Sarımsağın dişlerini ortadan kesip sürüyormuş o bölgelere

Hala saçı da bol

sakalından da şikayetçi yüz derisi görünmüyor nerede ise

Psikiyatr destegi alsin esini ,rahatlatici ilasclar vs ile duzelir

Benim yengemde de ayni sorun vardı sarımsakla çözdü bildiğin sac çıktı ama sakal için bisey diyemem

Bizzat kendim yaşadım.Hemde ön bölümde dökülmüşyü ve arka tarafta.Özel bir cildiyeye gitmiştim bana eczanede özel hazırlanan bir ilaç vermişti.Kulak çubuğuyla sabah akşam o ilaçla dökülen bölge pembeleşinceye kadar masaj yapıyordu eşim.Kuzenimin tüm kafasında vardı.Onada verdim ilaç dan şimdi 22 yaşında yaklaşık10 senedir bi dökülme olmadı.Bulursam içeriğindeki ilaçları öz3lden mesaj atarım cnm ben çok memnun kaldım güveniyorm ilaca..

Kafasına taktıkça daha çok artar.
Ayrıca herhangi başka bir sıkıntınız var mı?
Biz bir ara maddi açıdan çok zora girmiştik.
Sakalı dökülmüştü o şekilde gitgide büyümüştü. Ne yaptıysak geçmedi.
Ne zaman ki durumumuz düzelmeye başladı,yeniden çıktı şükür.
Eşim herşeyi içine atan biri maalesef içine atar çok stres yapar :( bende bazen cok sıkıyorum onu ama ne biliyim hiç geçmedi aylardır aynı şekil ve çoğalıyor: (

Bizzat kendim yaşadım.Hemde ön bölümde dökülmüşyü ve arka tarafta.Özel bir cildiyeye gitmiştim bana eczanede özel hazırlanan bir ilaç vermişti.Kulak çubuğuyla sabah akşam o ilaçla dökülen bölge pembeleşinceye kadar masaj yapıyordu eşim.Kuzenimin tüm kafasında vardı.Onada verdim ilaç dan şimdi 22 yaşında yaklaşık10 senedir bi dökülme olmadı.Bulursam içeriğindeki ilaçları öz3lden mesaj atarım cnm ben çok memnun kaldım güveniyorm ilaca..
Çok iyi olur canım ya olmazsa doktorunada sorar ilacı onerirse kullanır esimde

Hersyi içine atar kendine stres yapar eşim galiba bu yüzden oluyor:KK43:
Benim abim nisanliyken olmustu. Yengemle kavgaları yuzunden. Allah acil sifa versin esine. Insallah duzelir. Sarimsagi surup kafasina bere takardi. Onun ensesindeydi. Yarim saat falan bekletirdi.

Kızlar iyi akşamlar saçkıranı daha önce duydunuz mu yaşadnız mi bilmiyorum ama genede bi sormak istedim. (Sackiran sac ve sakalin sadece bi bolumunun yuvarlaklar seklinde dokulmesi, internettende bakabilirsiniz ) Eşimin yüzünde ve kafasında geçtiğimiz yazdan beri surekli tekrarlıyor ne yaptiysak geçmedi. Kaç kere ilaç kullandı iğne vuruldu ama halen var ve dahada cogalip buyuyor. 2-3 sene oncede olmuş ama bayadır olmuyodu. Esim cok kafasina takiyor cok uzuluyorum o uzuldukce :KK43: Bize onerebilceginiz bisey var mı daha önce ailesinden biri yaşamış olan vardır belki :KK43: sağolun şimdiden.
Benim gorumcemin 12 yaşında ki oğlunda oldu 1 sene önce sackiran dökülen yerlere sarımsak sürdükleri ve geçtiğini söylediler bu alternatif tıp ama yine de gerçekten tecrübeli insanlara danismalisiniz kas yapayım derken göz çıkarmayın geçmiş olsun

Benim abim nisanliyken olmustu. Yengemle kavgaları yuzunden. Allah acil sifa versin esine. Insallah duzelir. Sarimsagi surup kafasina bere takardi. Onun ensesindeydi. Yarim saat falan bekletirdi.
Kızlar şimdi önce sarımsağı soydum öyle biraz surdum sonrakileri ezdim suyuyla birlikte surdum biraz bekletiyoruz doğru mu acaba
Psikolojik destek arti sarimsak. Denenmistir.

Benim gorumcemin 12 yaşında ki oğlunda oldu 1 sene önce sackiran dökülen yerlere sarımsak sürdükleri ve geçtiğini söylediler bu alternatif tıp ama yine de gerçekten tecrübeli insanlara danismalisiniz kas yapayım derken göz çıkarmayın geçmiş olsun

Benim kuzenimde çıkmıştı saçında oda sarımsagı atese tutup biraz yakip sonra sürüyordu,gecti ama gecmesine sebep olan sarımsak mıydı bilmiyorum.Geçmiş olsun

Benim kuzenimde çıkmıştı saçında oda sarımsagı atese tutup biraz yakip sonra sürüyordu,gecti ama gecmesine sebep olan sarımsak mıydı bilmiyorum.Geçmiş olsun
Anladım cok sağolun sarımsak etkili sanırım denemeye basladik

Kızlar şimdi önce sarımsağı soydum öyle biraz surdum sonrakileri ezdim suyuyla birlikte surdum biraz bekletiyoruz doğru mu acaba

Kuzenim sackiran olan bolgeye cok sert sekilde suruyordu. Sonrasinda biraz yaniyordu ama cok kisa bir surede saclari geri cikti.

bende oluyordum biara çok hem geçiyordu sonra tekrar gelyordu. kesinlikle stres kaynaklı en başta , daha sonra bünyenin zayıflaması iyi beslenememe. tedavisi ise SARIMSAKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL. saçkıran bölgeye her gün geceleri kızartana kadar sarımsağı bastırarak sürün 1 haftaya kalmadan o bölgede saç çıkmaya başlıyor sonra tamamen kapanıyor. baya bastırın sürerken sürtün yani sarımsağı canınız acısada dayanmaya çalışın daha cabuk etki ediyor. saç fışkırıyor

Back