• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim cuma ya gitmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EymenMeyraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
92
-156
6
31
Arkadaşlar Allah la onun arasında diceksiniz ama şöyle bir şey var biz eşimle görücü usulü tanıştık ben hiçbir şeye bakmadım sadece eşim güzel giyinsin yakışıklı sabırlı olsun ve namaz kılsın kriterim buydu eşimi gördüm dedim ki duam bu yeşil gözlü siyah saçlı kaliteli giyiniyor fakat buna rağmen çay içicekdik namaz kılmadığını öğrendiğim an da kibar şekilde kalktım görücüye olumsuz döndüm eşim beni çok beğenmiş peşimi bırakmadı namaza başlıcam dedi bende beğenmiştim ya iyi düşündüm iki sene evlenmedik ve bu süreçte sabah namazları camide kılınıp öyle işe giderdi ama şuan cumaya bile gitmiyor namaz kılmıyor üstüne gitmiyorum bişey demiyorum sahur dan sonra kılmadan yatması zoruma gidiyo bişey demiyorum dua ediyorum hep ama bile bile cumaya gitmemesi çok sinirlendirdi ve direk git demedim keşke oğlumuz da büyüse de beraber cumaya gitseniz babası falan dedim baktım oralı değil hadi aşkım sen çık da bende evi süpüreyim dedim gitmicem yasak var toplanılmaz dedi toplanılıyo bak dedim cami karşımızda geçti artık dedi bende sinirlenip müslümansın ya tek bildiğiniz para dedim biz müslğman değiliz yahudiyiz dedi iyice sinirlendim o zaman hafız kız la evlenmeseydin kendin gibi namazı dert etmeyenle evlenseydin dedim sonra yanına gitmedim kendimi kandırılmış gibi hissediyorum bana söz vermişti nişanlıyken sonra baktım uyumuş moreli bozuldu sanırım sizce biraz mesafeli davranim mi

Arkadaşlar Allah la onun arasında diceksiniz ama şöyle bir şey var biz eşimle görücü usulü tanıştık ben hiçbir şeye bakmadım sadece eşim güzel giyinsin yakışıklı sabırlı olsun ve namaz kılsın kriterim buydu eşimi gördüm dedim ki duam bu yeşil gözlü siyah saçlı kaliteli giyiniyor fakat buna rağmen çay içicekdik namaz kılmadığını öğrendiğim an da kibar şekilde kalktım görücüye olumsuz döndüm eşim beni çok beğenmiş peşimi bırakmadı namaza başlıcam dedi bende beğenmiştim ya iyi düşündüm iki sene evlenmedik ve bu süreçte sabah namazları camide kılınıp öyle işe giderdi ama şuan cumaya bile gitmiyor namaz kılmıyor üstüne gitmiyorum bişey demiyorum sahur dan sonra kılmadan yatması zoruma gidiyo bişey demiyorum dua ediyorum hep ama bile bile cumaya gitmemesi çok sinirlendirdi ve direk git demedim keşke oğlumuz da büyüse de beraber cumaya gitseniz babası falan dedim baktım oralı değil hadi aşkım sen çık da bende evi süpüreyim dedim gitmicem yasak var toplanılmaz dedi toplanılıyo bak dedim cami karşımızda geçti artık dedi bende sinirlenip müslümansın ya tek bildiğiniz para dedim biz müslğman değiliz yahudiyiz dedi iyice sinirlendim o zaman hafız kız la evlenmeseydin kendin gibi namazı dert etmeyenle evlenseydin dedim sonra yanına gitmedim kendimi kandırılmış gibi hissediyorum bana söz vermişti nişanlıyken sonra baktım uyumuş moreli bozuldu sanırım sizce biraz mesafeli davranim mi
bu tür seyleri zorla yaptıramazsınz ki Allah rızası için kendi ameli için yapacak içinden gelecek bence siz elinzden geleni yapıyorsunuz eşinzde cocuk degil daha fazla üstüne gitmeyin derim

Adam sizinle evlenmek için namaza başlamış evlenince de bırakmış Çok normal değil mi bu yaptığı? Bence siz bunu düşünerek evlenmeyecektiniz.
Bir de dini konu yasak

eşim beni çok beğenmiş peşimi bırakmadı namaza başlıcam ded
Allah rızası için değil de sizi tavlamak için namaza başlayan bir adamdan bahsediyoruz en nihayetinde
Sizi tavladığına göre namaz ibadeti görevini tamamlamış oluyor eşiniz açısından
Siz niye şaşırdınız ki?

Bakın kriterinize saygım sonsuz, hatta kılmıyor diye reddetmişsiniz buraya kadar da sıkıntı yok. Ama adam sizi beğenmiş kaybetmek istememiş ve sizin hatrınız için namaza başlamış işte sıkıntı tam da burada, bunu Allah rızası için değil sizi ikna etmek için yapması hiç rahatsız etmedi mi sizi yoksa bir insan kazandırdım diye övündünüz mü bir de. E şimdi çok normal elde etmiş göz boyamaya devam etmesine gerek yok bırakmış doğal olarak. Kaç yaşında insanlarsınız size eşiniz namazı bırak dese onu kaybetmemek için namazı mı bırakacaksınız ? Din başka evlilik başka bari bunları ayırt edelim yahu.

zorla güzellik olmaz adam belli bir zaman yapmış daha sonra içinden gelmemiş bırakmış. çocuk değil ki zorla yaptıramazsınız herkes kendisinden sorumlu sonuçta siz ibadetinizi yapın ona karışmayın

Bu konu bana göre gereksiz bir konu değil, yani demek istediğim namaz benim için de çok önemli ve evlendigim adamda da kesinlikle istediğim bir şarttı. Lakin sizin buna çok hakkınız yok, evlenmeden kılmıyormus zaten. 😐 Boyle bir hassasiyetiniz varsa keşke buna göre bir eş secseymissiniz.

Siz gerçek misiniz?Kıldığı namazı bile Allah için değil sizin için kılıyor ve bu durum hoşunuza mı gidiyor?Hafızım falan diyorsunuz,dinde zorlama yoktur haberiniz yok mu?Adam için de size kocaman SİZENE demek istiyorum.

Bir diğer konu.Covid19 var.Haberiniz var mı?Bi de yazmışsınız toplanmışlar diye!Normal olan bu değil!!Daha çok şey yazasım var da böyle zihniyet yüzünden ban yemek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back