- 30 Ocak 2021
- 92
- -156
- 6
- 31
- Konu Sahibi EymenMeyraa
Arkadaşlar Allah la onun arasında diceksiniz ama şöyle bir şey var biz eşimle görücü usulü tanıştık ben hiçbir şeye bakmadım sadece eşim güzel giyinsin yakışıklı sabırlı olsun ve namaz kılsın kriterim buydu eşimi gördüm dedim ki duam bu yeşil gözlü siyah saçlı kaliteli giyiniyor fakat buna rağmen çay içicekdik namaz kılmadığını öğrendiğim an da kibar şekilde kalktım görücüye olumsuz döndüm eşim beni çok beğenmiş peşimi bırakmadı namaza başlıcam dedi bende beğenmiştim ya iyi düşündüm iki sene evlenmedik ve bu süreçte sabah namazları camide kılınıp öyle işe giderdi ama şuan cumaya bile gitmiyor namaz kılmıyor üstüne gitmiyorum bişey demiyorum sahur dan sonra kılmadan yatması zoruma gidiyo bişey demiyorum dua ediyorum hep ama bile bile cumaya gitmemesi çok sinirlendirdi ve direk git demedim keşke oğlumuz da büyüse de beraber cumaya gitseniz babası falan dedim baktım oralı değil hadi aşkım sen çık da bende evi süpüreyim dedim gitmicem yasak var toplanılmaz dedi toplanılıyo bak dedim cami karşımızda geçti artık dedi bende sinirlenip müslümansın ya tek bildiğiniz para dedim biz müslğman değiliz yahudiyiz dedi iyice sinirlendim o zaman hafız kız la evlenmeseydin kendin gibi namazı dert etmeyenle evlenseydin dedim sonra yanına gitmedim kendimi kandırılmış gibi hissediyorum bana söz vermişti nişanlıyken sonra baktım uyumuş moreli bozuldu sanırım sizce biraz mesafeli davranim mi