evet çok haklısın şekerim apple , ne yapacağımı şaşırdım boşarım dedi beni sevmiyo olabilirmi artık acaba...
merhaba kızlar,
benim eşim çok sinirli , genelde evde sakindir benim söylediğim şeylere hep ters cevap verir ama ben pek aldırmam ve dün iletişim kuramadığımızı söyledim ona sonra tartışmaya başladık kendisini yönetmeye çalıştığımı söyledi ve kızmaya başladı bende kendimi kaybettim ve tamam yapma o zaman salakmısın nesin dedim ve çok sinirlendi herşeyi yıkıp dökmeye başladı , sakinleştirmeye çalıştım özür bile diledim duvarı yumruklamatya başladı, durdurdum sakinleşmeye başladı bu arada bana birdaha salak dersen seni boşarım , çeketimi alır giderim herşeyi sana bırakırım dedi hiç birşey söyliyemedim sustum sessiz kaldım , sonra yatması için ikna ettim ve yatıp uyuduk, az önce aradım sakin geliyordu sesi ama dün gece beni çok korkuttu ne yapmalıyım sizce, işyerinde de böyle çıkışları oluyormuş psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu kendisi anlatmıştı daha önce ve durum gitgide kötüleşiyor ben mi hatalıyım acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?