Canim beim bitanede benim başimda var ole ama susma canim kesinlikle sen kendini toparlayana akdr susumuycam de savş onunla 3yilik evliyiz bizde eşim hala ole ama tabi çok sukur biraz daha duzeltti kendini
bence en kisa zamanda ikinizde terapisde gidin öyle yada böyle ikna et yoksa durumun çok kötü gözüküyor tatlim sen bunlari çekmek zorunda değilsin bakdin düzelmiyor konuşmakla olmuyor ayrilmak en iyisi zaman geçmeden bebeğin olmadan tabi ayrilmak en son çaren olsun
annesi yada bir büyük araya girsin patronu felan da olbilir ikna etsin
sen çok sinirlisin felan diyebilir patronu sana dr ayarladim şu saatte orda ol bi git diyebilir
bence böyle birşey ayarla manda fayda var kaydirigubbakcemile5
sadece onun gibi ol
o nasilsa sende ole ol o sinirleniyo mu sende sinirlen o bi tabak firlatinca sende firlat kendi gibi birine baklaim ne kadar tahammül edecek o sana ne derse aynini söyle. Hangi olayda nasil tepki veriyosa sende ole ol. Bişey derse ben sana nasil tahammül ediyom dersin.
Keşke o keki başina çalsaydin olmazmiydi
inan dort dortluk yok hele bu erkek denen cinsin dort dortlugu daha uretime gecmedi hepsi defolu ..
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, yanlız olmadığımı bana hissettirdiniz ya allah sizden razı olsun.az önce geldi eşim. Biraz konuşalımmı dedi ve benden özür diledi. Ses çıkarmadım, naz yapmak için değil; onunla konuşmak içimden gelmediği için.sinirlerine hakim olamıorsun tedavi ol dedim, istemiorum dedi.
çok yıprandım bu bir yılda şuan sanki hayat durdu, düşünemiorum ve ağzımdan tek bir kelime çıkmıor çıkamıyorduvardaki kocaman kahve lekesi geçer ya benim kalbimdeki izler??? Sinirlenince ondan korkuyorum ,tiksiniyorum.sanki iki ayrı insan gibi. Bazen melek bazen şeytan. Offf allahım bana yardım et.şimdi yanına gidip yatacağım ama hiç içimden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?