- 8 Haziran 2016
- 67
- 27
- Konu Sahibi elma sekeriimm
Mrb kizlar.. Ben 9 aylik evliyim çok yeni olmasakta çevremdekiler siz daha cicim ayindasiniz herseyin tadini çikarin diyor. Fakat evlendigimiz günden beri denilen gibi cokta canim cicim degiliz. Hergün tartisma,kavga eşim evlenmeden önce cok farkli cok neşeli,beni hic kirmayan biriydi kwndi çok şansli hissediyordum öyle biriyle karşılaştiğim için.. Ama evlendikten sonra o aşik oldugum adamin içinden oyle bi insan cıktı ki çok sinirsel,agresif,asla mutlu olmayan,benime konuşma tenezülünde bile bulunmayan,bana ufacik biseyden dolayi bile avazinin ciktigi kadar bağiran,asla bana uyum saglamayan sürekli kendi dediginin olmasini isteyen..vs evlendigimizden beri sürekli alttan aliyorum evliligimiz zedelenmesin mutlu olalim eskisi gibi olalim istiyorum. Ben o beni tanidigindan beri hic farkli davranmadim inatci hirçin biriydim simdi tam tersi olduk o hirçin,inatçı bense sürekli mutlu olmak icin cabalayan.. Ben merhametli,sakin,uydaş adama aşik olmuştum.. Artik inanin dayanamiyorum gün gectikcede soguyorum sinirine surat yapmasina tahammul edemiyorum artik daha nekadarlik evliyiz ne haldeyiz diyorum sonra kendi kendime teselli veriyorum daha kotu durumda olanlari dusunuyorum tam kendimi yasmişken arkadan bitane daha kavga... Esimin ailesi koyde oturuyor ailesini pek sevmez hic arayip sormaz, bende tam aksine aileme cok düskünüm onlarda bana karşı öyle evimiz benim aileme cok uzak eşimin iş yerine yakin olmadi icin boyle olmasini istedi ve bu oturdugum cevrede kimsem yok iki üç günde bir annemlere gitmek istiyorum ben yarin annemlere gidecegim dedigimde hemen surati düşüyor gitmemi istemedigini dile getirmiyor ama hareketlerinden anliyorum annemlere gittigimde aksama yemege kalin diyor ailem herseferinde istemeselerde haftada bir filan bende esimi ariyorum aksama burda yiyelimmi diye okadar sinirleniyor ki gelmemek icin elinden geleni yapiyor ailemede belli edemiyorum istemedigini sogurlar diye geldigindede surat bes karış oturuyor, herkezi geriyor surekli hadi kalk gidelim diyor okadar utaniyorum ki ailem sinirliligini fark edecek diye. Kizlar inanin cok bunaldim, kimseyle paylasamiyorum. Cok yanlis bi sevim yapmisim diye dusunuyorum cok zit karakterlermişik. Hergün evdeyiz hergün yorgun hergun mutsuz sürekli uzanip televizyon izliyoruz disariya cikalimmi biraz dolasalim ben kac gundur cikmiyorum dedigimde niye cikicazki bizim evimiz var napcaz disarida diyor disari cikicaz gwzicwz diye ödü patliyor eşimin. Zaten zorla cikarttigimda da yaptigi surattan mutlu olamiyorum. Sürekli disiplin ve sıkı yönetim var evde inanin birsey istemeye korkuyorum bagiricak yine diye. Sizinde evlilikleriniz böylemi?evlilik bukadar zor birseymi neyapmam lazim lütfen bana yardim edin!