Kızlar vallahi çok özür dilerim bu konu için ama içim içimi yedi. Biz haftada iki üç düzenli cinsel hayatı olan evli çiftiz. Eşim her bşalmasında da yatağa hafif akardı ya da tuvalete gittiğimde görürdüm. Bir önceki yine öyle oldu ama bu sefer hiçbir şey gelmedi tuvalete gittiğimde de görmedim. Bana yalan söylemiş olabilir mi boşldm diye? Yoksa bu normal midir yaş hafif ilerledikçe( 35)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim cidden boşalıyor mu?
- Konu Sahibi smmhh
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsel hayat koca
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2023
- 9.740
- 1
- 21.332
- 268
- 17 Ekim 2023
- 1.626
- 1.868
- 53
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Bunu neden eşine sormuyorsun? Erkekler de aynı şekilde karısına sormalı. Hayatım nasıldı? Tatmin oldun mu? Geliyor musun? Vb. Sorular sorulmalı. Kulağına fisildayin seks esnasında bakın nasıl boşalıyorKızlar vallahi çok özür dilerim bu konu için ama içim içimi yedi. Biz haftada iki üç düzenli cinsel hayatı olan evli çiftiz. Eşim her bşalmasında da yatağa hafif akardı ya da tuvalete gittiğimde görürdüm. Bir önceki yine öyle oldu ama bu sefer hiçbir şey gelmedi tuvalete gittiğimde de görmedim. Bana yalan söylemiş olabilir mi boşldm diye? Yoksa bu normal midir yaş hafif ilerledikçe( 35)
Yok canım maşallah iyi sağlık durumu. Akışı hissetmedim tuvalette de görmedim. Üç gün önce yapmıştık en son ama üç gün üs üste olmuştu sonra üç gün yapmadık dün yapınca da göremedimAkışı hissetmedim mi ? Yoğunluğu azdır belki. Ayrıca 35 de yaş mı hastalık yoksa.
sordum boşaldım tabii dedi yalan söylemez ama neden böyle oldu onu düşünüyorumEşinize sordunuz mu?
hayır ilktiİkinci bosalmasiysa belki az sperm olabilir
bilmiyorum ki kuzum işte. Yeni olduYalan niye söylesin? Belki varikosel gibi bir problemi vardı o ilerledi meni ml azaldı.
Kulağa fısıldama olayını yapmıyorum bi deneyimBunu neden eşine sormuyorsun? Erkekler de aynı şekilde karısına sormalı. Hayatım nasıldı? Tatmin oldun mu? Geliyor musun? Vb. Sorular sorulmalı. Kulağına fisildayin seks esnasında bakın nasıl boşalıyor
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Ahahaha dene bakalımKulağa fısıldama olayını yapmıyorum bi deneyim
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.707
- 798
allah allah bu kadar buyutecek bir sey yok ki. belki adam ereksiyon hakimiyetini kaybetti, yumusadigini belli etmek yerine fake atti.
bebek mj dusunuyorsunuz ondan mi bu panik?
eger tekrar ederse ve bebek düşünmüyorsaniz "dogum kontrol hapini icmeyi unuttum birkac gun, ne olur ne olmaz iceri boşalma" diye tembihleyin. bu sefer emin olursunuz cikandan cikmayandan
eger tekrar ederse ve bebek düşünmüyorsaniz "dogum kontrol hapini icmeyi unuttum birkac gun, ne olur ne olmaz iceri boşalma" diye tembihleyin. bu sefer emin olursunuz cikandan cikmayandan
- 17 Ekim 2023
- 1.626
- 1.868
- 53
Bende şimdi ayni fikirdeyimallah allah bu kadar buyutecek bir sey yok ki. belki adam ereksiyon hakimiyetini kaybetti, yumusadigini belli etmek yerine fake atti.
Eşim için panikledim aslında. Çocuk olsa güzel olur yine tabii ki ama düşüncem ondan ziyade eşimde bir şey mi varallah allah bu kadar buyutecek bir sey yok ki. belki adam ereksiyon hakimiyetini kaybetti, yumusadigini belli etmek yerine fake atti.
Bilmek istediğim sizin de başınıza geldi mi arada böyle azalma gördünüz mü sonra arttı mıAdam niye yalan söylesın bacım ilahi sende hem o an zaten boşalmması imkansız gibi bişey sadece meni azdır belki olabilir yani
- 18 Nisan 2021
- 1.542
- 1
- 1.739
- 83
- 28
Ben de bi kere yaşadım ya bence boşalmamıştı ama yeminler etti. Kaç yıllık karınım anlarım ben diye cingar çıkardım niye öyle oldu anlamadım. üstünde durmadım cokKızlar vallahi çok özür dilerim bu konu için ama içim içimi yedi. Biz haftada iki üç düzenli cinsel hayatı olan evli çiftiz. Eşim her bşalmasında da yatağa hafif akardı ya da tuvalete gittiğimde görürdüm. Bir önceki yine öyle oldu ama bu sefer hiçbir şey gelmedi tuvalete gittiğimde de görmedim. Bana yalan söylemiş olabilir mi boşldm diye? Yoksa bu normal midir yaş hafif ilerledikçe( 35)
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.707
- 798
allah allaaah sen adamin her bir mikroskobik hucresine kafayi takip bir de sorup darlarsan uzul esin icin.Eşim için panikledim aslında. Çocuk olsa güzel olur yine tabii ki ama düşüncem ondan ziyade eşimde bir şey mi var
fake de atabilir yani o an zaten doymustur , bitsin demistir, basarisizlikla sonuclanmis gibi olmasin diye bosalmis taklidi yapmıştır.
atla deve degil ki, siz hic mi modunuz kacinca bitirmek için doymus taklidi yapmıyorsunuz (baska kelime bulamadim)
bu kadar dikkatli, her seyi didikleyip soran insanlar beni hep strese sokar. biraz salin bence. sizi etkilemiyorsa, uzun sure devam eden bir durum degilse anlamazliga gelin oyle bile olsa.ne olacak yani?
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.707
- 798
bu ne ya? kavga cikarilacak konu mu cidden?Ben de bi kere yaşadım ya bence boşalmamıştı ama yeminler etti. Kaç yıllık karınım anlarım ben diye cingar çıkardım niye öyle oldu anlamadım. üstünde durmadım cok
kkda oyle seyler okuyorum ki şok oluyorum.
durduk yere güzel bir sevismeden sonra adami pisman etmissiniz. kimse bes dakika önce seviştiği insanin bes dakkka sonra basbas bagirtisini - suclamasini duymak istemez.
ne desin adam bir kere bosalmis numarasi yaptiysa nasil numaraydı desin? dese eline ne gececek? adam kendini küçültüp söylese ogrensen ne olacak?
- 12 Nisan 2023
- 204
- 371
- 23
Ya tam olarak bu anlarım yani biz bi de uzun süredir evli de değiliz eşimin yaşı da iyi neden böyle oldu diye düşünüyorum bana neden fake atsın ki ya da diyorum işte sorun yaşadı herhaldeBen de bi kere yaşadım ya bence boşalmamıştı ama yeminler etti. Kaç yıllık karınım anlarım ben diye cingar çıkardım niye öyle oldu anlamadım. üstünde durmadım cok