- Konu Sahibi bahanem2011
mr kızlar baslıktanda anlasılacagı gıbı esım pek calısma taraftarı degıl bana gore.eşim henuz askerlıgını yapmadı.30 yasında suan..acıkogretım okuyor.ılk evlendıgım sene 1 sene calıstı ..iş agır geldı ordan cıktı..1.5 sene iş bulamadıgını soyledı.bu donemde tabıkı ben calısıyordum.allaha sukur sıkıntım pek olmadı maddı konuda.ama manavı konuda onun calısmama ıstegı benı cıldırttı.ne desem batıyor.anlıyamıyordum o donem onu..evım kıra..1000 tl maas alıyordum..anca evı gecındırıyordu.borclarım hala var dugunden kalma..neyse ben bır iş buldum ..zorakı yolladım onu o işe..cok soylendı 600 tl calısılırmı bu kadar saat dıye ama ben hep..üste cıktım..neyse.3 ay calıstı.ama ordan da 1 ay oldu işten cıkardılar ..nedenı ıse..haksızlıga tahammulu yoktur..daha sıgortasını bıle yapmamıslardı.bıde adam kendı ozel ıslerını yaptırıyormus.bunlara..bızımkıde surat asmıs..falan vs..işten cıkardılar kısacası..bende işten cıktım..suan ıkızmıde bosuz amanerdeyse bırbırımızı yıyecegız evde..ben buna iş buluyorum ..sadece kendısı ınt.basvuru yapıyor..gerı kalan surelerde ınternette sorf..delırıyorum..o gırmeden işe ...bende gırmek ıstemıyorum..ben evdeyken bıraz daha huzursuz.oluyor.ben olmasam bılıyorum umursamayacak..bugunde kendıme bır iş baktım..adamlar bıde depocu arıyorlarmıs..ona soledım aman soylemez olaydım..bunda bel fıtıgı varmısta ..olürmüymüş geberirmiymiş..umrumda deılmıs..bende hıc bırsey demedım ..az yatıstı..dedı yerı nerde tarıf et..ettım.gıttı bılmıyorum..ne yapar eder..zorakı gıttı soylene soykene..dıyor mecbur gıdecem yoksa suratından gecılmez..kızlar ben evlenelı 3 sene oldu artık bebegım olsun ıstıyorum..ne zamana kadar calsıcam..bılmıyorum ben bu adamla ne yapıcam severek evlendım..cok zor oldu.işin dısında baska sorunumuz..yok bır meslegıde yok..askerlıkte yok dezavantajı bunları..eşimi sevıyoırum..ama bu iş meselesı yuzunden bazen soguyorum ondan nefret edecek dereceye gelıyorum..onun dısında mukkemmel bır erkek..ne olur akıl verın ne yapayım ben ...delırcem akıl verın kulunuz kurbanınız olayım..anlatacak kımsem yok..kafayı yıeyecem..sıkıntılar yuzunden 4 vaydır adet olamaıyorum lutfen yardım edın akıl verın..