• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

manolya tan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
36
0
86
50
Ankara
ve hamileliğim son 3 haftasıydı öğrendiğimde ben bunu öğrendikten 3 gün sonra acil doğuma girdim.Nasıl bir psikoloji yaşadığımı siz düşünün 3 gün yoğun bakımda kaldım yüksek tansiyon beni bitiriyordu.doktorların ya bebeği ya da anneyi kurtarmamız gerekiyor dediğinde ben kendi canımdan vazgeçmiştim.Onun kurtarılması için ne gerekiyorsa yapmalarını söyledim.Ama şükürler olsun ki allah beni ve oğluma bağışladı yüce rabbime sığındım hep dua ettim.Çok uzun uğraş sonucu ona kavuşabilmiştim.Tedavilerle ve bu adamın bana yaptığı kötülüğü hiç bir zaman unutmayacağım ve unutturmayacağım.ben çok kırıldım,güvenim yerle bir oldu.Bana destek olması gereken yerde o beni sırtımdan vurdu..Sıkıntılı bir süreçteyim sizlerle paylaşmak istedim

Genelde erkekler eşlerinin hamilelik dönemlerinde onları aldatırmış zaten.. Ne kadar kolay söylüyorlar değil mi! Biz onlara bunu söylesek cinayet işlerler.. Seninde dünyadaki imtihanın bu demek ki,sabret çocuğun için,ama eşinin sana sevgisi bitmiş,saygısı biterse,vazifelerini de yerine getirmez ve o kişi kimse ona olan aşkı devam ederse,hiç üzülme yoluna bak canım.. Bazen ayrılık evli kalmaktan daha iyi,ben 1.yi iyi ki boşamışm diyorum..Şimdi herşey şükür çok güzel.:nazar:

kelimelerin anlamsiz kaldigi bir konu. Ne desem bilmiyorum. Allah buyuk. emin ol mutlaka pisman olacak. Guclu olmak zorundasin. Bir sinavdan gectigini unutma. Esin denen erkek musvettesi yapabilecegi en buyuk kotulugu yapti ve en buyuk gunahi isledi. Cani yanan sabretsin, Cani yakan caninin yanacagi gunu beklesin. Hz. Muhammed...

nasıl yaaaa eşinin böyle bir şeye hakkı yokki bebeğiniz olucak o gidiyor başkasına aşık oluyor nasıl bir dünyadayız bebeği yaparken aklı nerdeymiş eşin olucak o ş..zin Allah gözünü toprakla doyursun inş. kusura bakmayın çok sinir oldum. Şunu bilir şunu söylerim evli insanın başkasına aşık olma lüksü yok olamazda.

Eşi tarafından hemde en duygusal, en ihtiyacı olan bir zamanda aldatılan ve arkasından vurulan bir kadına ne denir, ne söylenebilir ki:50:
Allah oğlunuzu size, size de oğlunuzu bağışlasın İnşaAllah, herkes ektiğini biçer, elbet gün gelecek size bunları yapanlar ektiklerini biçecekler.

Rabbim bundan sonra hayırlar nasip etsin size.

Çok üzücü bi olay elbette Allah size güç kuvvet versin

Eee şimdi ne yapıyor.. Hala mı o kadınla.. Yedi yabancı gibi bile olsa oğlunu görmeye gelmedi mi ?

allaha havale et arkadaşım o adamı .yazıklar olsun ya ne biçim erkekler var .erkeklerin bu vicdansızlıklarına inanamıyorum .senin yerinde olsam açardım tazminat davamı herşeyini alırdım valla .aldattığını resmen gelip söylüyor .sessiz kalma .ispat et bir şekilde bunu .aç davanı yüklü bir tazminat iste .canın gidiyormuş nerdeyse .onun yüzünden erken doğum yapıyorsun ve hayatın riske giriyor .bunu yap gururumdan birşey istemiyorum deme iste .bebeğinide gösterme ben olsam göstermem .bu ne vicdansızlık yaa başkasına aşık oldum ne demek .çok sinirlendim okuyunca bunu .

konuyu deil.. sadece başlıgı okuyuncada tüylerim diken diken oldu:(
evli değilim sevgilimde yok:(
bunun korkusu çocukluktan beri var içimde:(
rabbiö oğlunuza güzel yazılar yazsın sizede sabır versin:(

Nedense sevgiliyken ve evliyken bu tarz şeyler olunca erkekler EŞŞEK gibi geri dönüyorlar...O an o adamın suratını görmek size bütün acılarınızı unutturacak....Ohhhhh olsun diyeceksiniz....Sabret bekle sabırla....Oğlunu sana bağışlamış Allah yalnız kalmamışsın sımsıkı sarıl ona...

Ben baskasına asık oldum! Erkekler icin bu kadar basit iste, sözün bittigi yer ne denilebilir ki? Üzülme sen, elbet yaptıgının bedelini ödeyecek, Allah sana en büyük hediyeyi, oglunu vermis..

Bu aralar o kadar cok duyuyorum ki, aldatma hikayelerini.. :50:
Kardesimin calıstıgı yere 2-3 ay önce bir kız alındı. Kız cevval, tabiri caizse agzı iyi laf yapan biriymis, patronu ise evli ve iki cocuk babası, hatta ücncü de yoldaydı yanlıs hatırlamıyorsam, bu bahsettigim kız' da evli üstelik, patron kıza kafayı takmıs, hic birsey tek taraflı degildir elbet, aradaki sınırı cizememis kız..

Adam o kadar kafayı bozmus ki, kızın arabasına takip cihazı yerlestirmis, her yerde eliyle koymus gibi buluyormus, bide gitmeden burdasın diye arabasının resmini cekip yolluyormus.

Patron seninle yurtdısına cıkıcaz demis, kız ben evliyim siz böyle seyler nasıl düsünüyor sunuz deyince de, merak etme kocan kendi elleriyle seni bana göndericek demis.. :53:

Allahım vicdanını sızlatsın onun hep bu acıyla yaşasın inşallah
Sanada sabır ve selamet versin, Rabbim merhamet etsin sana ve bebeğine

şu evli adamların "başkasına aşık olma" fantazilerine anlam veremiyorum. Sen zaten evlisin. Ama insan her gün gül kokusunun içinde olsa gülün bir anlamı kalmıyor demek ki, arada papatya koklayım, o da olmadı nergis; yahu çiçek bulamadım tezek de olsa razıyım diyor herhalde.

Ben baskasına asık oldum! Erkekler icin bu kadar basit iste, sözün bittigi yer ne denilebilir ki? Üzülme sen, elbet yaptıgının bedelini ödeyecek, Allah sana en büyük hediyeyi, oglunu vermis..

Bu aralar o kadar cok duyuyorum ki, aldatma hikayelerini.. :50:
Kardesimin calıstıgı yere 2-3 ay önce bir kız alındı. Kız cevval, tabiri caizse agzı iyi laf yapan biriymis, patronu ise evli ve iki cocuk babası, hatta ücncü de yoldaydı yanlıs hatırlamıyorsam, bu bahsettigim kız' da evli üstelik, patron kıza kafayı takmıs, hic birsey tek taraflı degildir elbet, aradaki sınırı cizememis kız..

Adam o kadar kafayı bozmus ki, kızın arabasına takip cihazı yerlestirmis, her yerde eliyle koymus gibi buluyormus, bide gitmeden burdasın diye arabasının resmini cekip yolluyormus.

Patron seninle yurtdısına cıkıcaz demis, kız ben evliyim siz böyle seyler nasıl düsünüyor sunuz deyince de, merak etme kocan kendi elleriyle seni bana göndericek demis.. :53:

Şaştım kaldım vallaha adamda ki özgüvene bak!:41::47:

Allah yarına koyarda yanına koymaz bu yaptıklarını hiç merak etme..
Sabret canım. Allah'ım yardımcınız olsun. Senide oğluşunada sağlık sıhhat versin..

İnsanlığa sığmıyor gerçekten eşinizin bu yaptığı..
Merak etmeyin yuva yıkanın yuvası olmazmış. Sanmayın ki o kadınlada mutlu olabilsin..
Çocuğunun hakkı, senin hakkın..

Sen sabret..

Bebeğin için çok çok güçlü olmasın canım eşin olacak insan müsvettesinide Allah a havale et Rabbim versin cezasını.O seni ve bebeğini hak etmiyor.Çok geçmiş olsun sen yoğun bakımdayken hiçmi vicdanı sızlamadı seni ve bebeğinizi kaybetme korkusu aklını başına getirmedi mi acaba.Eğer hala aynı yoldaysa sende ona yol ver gitsin

canım benim allah sana sabır versin çok zor bir durum gerçekten rabbimden dileğim herkez hakkettiğini yaşasın kimsenin yanına kalmaz yaptıkları....

Şaştım kaldım vallaha adamda ki özgüvene bak!:41::47:

Aynen öyle canım, kardesim isyeri dallasa döndü dedi, baska bir bekar kız koreli evli bir adamla ask yasıyormus bilmem ne..
Kimin eli kimin cebinde belli degil, kardesim de en yakın zamanda cıkacak oradan zaten, durulmaz ki ya..

Back
X